Kompetent säljare som återkopplade snabbt och var hjälpsam. Installatör som kom helt enligt avtal tid och jobbade snabbt och proffsigt. Från första möte till idriftagning av vårt batteripaket skötte... Näytä lisää
Yritys on vastannut
OveL Mycket bra kontakt med företaget från början till klar installation. Kunniga och dessutom mycket trevliga. Solcellerna m batteri installerades under mars månad och fungerar utan anmärkning, m... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Riktigt dålig support Mitt ärende tog 2 månader och löstes på 20 min när en kunnig tekniker skickades. Efter bra kommunikation med Urban löstes problemet på ett utmärkt sätt
Yritys on vastannut
Solkraft Sverige har varit i branschen sedan 2014 med huvudkontor i Mölndal utanför Göteborg. Vi har alltid levt efter våra fyra ledord som är *Kvalité *Trygghet *Långsiktighet *Kompetens Vi har över 7000 installerade solcellsanläggningar runt om i Sverige.
Ruotsi
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
anslutningen gick smidigt till. att jag fick vänta i månader var inte ert fel utan skånska energi.

Riktigt dålig support
Efter bra kommunikation med Urban löstes problemet på ett utmärkt sätt

Vastaus yritykseltä Solkraftsverige EMK AB
Professionella, lyhörda och lösningsfokuserade. Ett helt igenom trevligt gäng från säljare till montörer som gjort ett snyggt arbete med installation och uppstart av min solcellsanläggning med batteri. Rekommenderas varmt!

Vastaus yritykseltä Solkraftsverige EMK AB
Mycket bra bemötande av säljaren som verkligen tog tid på sig att berätta om alla fördelar och vad Grid Rewards innebar. Vi gick även igenom var bästa placering skulle vara och det blev garaget.
Vi fick vår leverans uppdelad på två år för att kunna utnyttja bidrag på bästa sätt.
Första leveransen med alla godkännande från nätägaren gick väldigt snabbt, men vid den andra tog det väldigt lång tid, så jag fick ringa dom vid flera tillfällen. Svaren som jag fick var att dom tyckte att det gick snabbt.
Totalt sett är vi mer än nöjda med vad Solkraft har ställt upp med både gällande installationer och bemötande.
Datum skall tydligen fyllas i och det har varit allt från sensommaren 2025 till senaste leverans för några veckor sedan.

Vastaus yritykseltä Solkraftsverige EMK AB
Från första möte till idriftagning av vårt batteripaket skötte Solkraft allt helt enligt överenskommelse.
Vi är mycket nöjda med funktion och app för vår batterilagring.

Vastaus yritykseltä Solkraftsverige EMK AB
Snabb installation och trevliga elektrikerkillar! Mycket nöjd!

OveL
Solcellerna m batteri installerades under mars månad och fungerar utan anmärkning, mycket bra installation.
Skulle jag köpa solceller en gång till, vill jag ha samma leverantör.

Vastaus yritykseltä Solkraftsverige EMK AB
Efter att vi jämfört och funderat föll valet på Solkraft. Urban som varit vår kontakt under hela resan, hjälpte oss med alla frågor och funderingar på ett mycket tryggt och proffsigt sätt. Nu håller vi bara tummarna för att solen skall skina framöver

Vastaus yritykseltä Solkraftsverige EMK AB
Bra bemötande sedan solcellsköp och installation. Samma sedan med batteri köp och installation +++++

Vastaus yritykseltä Solkraftsverige EMK AB
Genomgången av Emaldo appen av installatören var alldeles för kort . Föreslår att man efter en vecka tar en genomgång med kunden.

Vastaus yritykseltä Solkraftsverige EMK AB
Det bästa är att ha att göra med säljaren Christer Larsson som ger sig tid att förklara och ge support efteråt. Först solceller och nu ett batteri från emaldo

Vastaus yritykseltä Solkraftsverige EMK AB
Nöjd med bemötande och informationen hur allt fungerar

Vastaus yritykseltä Solkraftsverige EMK AB
De lade lite tid på ärendet och fixade mitt problem.
Supernöjd.

Vastaus yritykseltä Solkraftsverige EMK AB
Trevligt, kunnigt och förtroendeingivande bemötande genom hela sälj-, leverans- och installationsprocessen. Snabb, kunnig och trevlig respons på frågor, stora som små, från samtliga vi varit i kontakt med (Solkraftsverige, logistik, elektriker). Förtroendeingivande och kunnig elektriker som förutom att göra en snygg installation även tog sig tid att sortera emballage och städa upp efter sig - noggrant! Dessutom tog han sig tid att visa och förklara hur allt fungerar. Allt fungerar klockrent och vi skulle definitivt anlita Solkraftsverige igen. Rekommenderar dem!

Vastaus yritykseltä Solkraftsverige EMK AB
Bra installation. Bra support när jag fick hjälp att starta om batteri enheten.