Solkraftsverige EMK AB Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Fantastik företag .ärliga ,trevliga,kunniga och proffs i sina område och inte minst mycket konkurrenskraftiga priser mycket lägre priser än andra för samma produkter och mm. Jag är väldigt nöjd kund o... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Först installation av paneler för att testa, blev bra. Nästa steg batteri som med Emalado fungerar perfekt elräkningarna hittills bättre än förväntat dvs förbrukningen under våren när solen skiner läg... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Kompetent säljare som återkopplade snabbt och var hjälpsam. Installatör som kom helt enligt avtal tid och jobbade snabbt och proffsigt. Från första möte till idriftagning av vårt batteripaket skötte... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

OveL Mycket bra kontakt med företaget från början till klar installation. Kunniga och dessutom mycket trevliga. Solcellerna m batteri installerades under mars månad och fungerar utan anmärkning, m... Näytä lisää

1. Aurinkosähkövoimala

Yrityksen kirjoittama

Solkraft Sverige har varit i branschen sedan 2014 med huvudkontor i Mölndal utanför Göteborg. Vi har alltid levt efter våra fyra ledord som är *Kvalité *Trygghet *Långsiktighet *Kompetens Vi har över 7000 installerade solcellsanläggningar runt om i Sverige.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

31 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Perfekt!

Bästa valet vi gjorde när vi ville ha solceller. Dessa installerade vi i september 2021. Detta gjordes till och med tidigare än vi bestämt.
Än idag kan jag ringa Olle om minsta lilla, blir alltid så härligt bemött!!
Stort tack för allt!! ❤️

8. maaliskuuta 2024

Hej Dragana,

Tack för de fina orden om oss och vår medarbetare Olle.
Kul att ni är så nöjda med oss efter dessa år, nu hoppas vi på massa sol under 2024 och kommande år.

Fast ni redan varit en del av Solkraft familjen ett tag så önskar jag er välkomna ☀

De höll tiderna

De höll tiderna. Svarade på våra frågor utan att vara pådrivande under beslutsprocessen. Överhuvudtaget nöjd med säljaren och firman. Tack Tove och Olle!

1. tammikuuta 2024

Hej Olle,

Tack för det fina omdömet, riktigt trevligt att läsa det du skriver.
Både Tove och Olle är väldigt uppskattade medarbetare, nu hoppas vi på ett soligt 2024 och vi vill även passa på att välkomna dig in i Solkraft familjen ☀

Saanut 2/5 tähteä

Mycket bra införsäljning med god…

Mycket bra införsäljning med god teknisk information.
Montage och installation OK men trots testkörning visade det sig att hälften av solcellerna inte blev inkopplade.
Fick inte den växelriktare vi beställde, efter 3 månader uppstod det första problemet med en kylfläkt som skulle bytas ut. 6 månader senare kom en fläkt som när den skulle monteras visade sig vara till en annan växelriktare så de fick beställa en ny.
Nu nästan 10 månader senare har vi fortfarande inte fått fläkten installerad.
Vidare har nu växelriktaren slutat producera och detta skulle vara ett prioriterat ärende men efter 2 veckor står den fortfarande stilla.
Mycket tråkigt då den första kontakten var så bra, undvik SolarEdge produkter om ni kan.

13. helmikuuta 2024

Hej Michael,

Hoppas allt är väl med dig denna dag, riktigt tråkigt att läsa det du skriver och vi beklagar verkligen att det dragit ut på tiden.

Efter ha undersökt ditt ärende så är det som du skriver att fläkten inte fungerat som den ska, dock har din anläggning producerat el till full förmåga under denna period och det är positivt.

När det kommer till just SolarEdge och utbyte så kan vi endast rapportera in problemen och invänta svar eller reservdelar efter att de har genomfört sina kontroller vad som inträffat.
Vi kan tyvärr inte påverka den tid det tar för SolarEdge alls samt om SolarEdge skickar fel reservdel/reservdelar.

Detta gäller även det senaste problemet som är ett isolationsfel som vi anmält till SolarEdge som deras tekniker skall åtgärda.
Här står vi åter igen maktlösa att kunna påverka tiden till att det kan åtgärdas.

Vi hoppas att SolarEdge är skyndsamma i ärendet och vi kommer ligga på dem som vid alla SolarEdge ärenden.

Ha en trevlig dag ☀

Rekommenderas starkt!

Från första kontakten med säljaren till sista mailet med så gick allt väldigt smidigt och bra! Installationen gick väldigt smidigt och blev klar på 2 dagar. Trevliga och professionella installatörer. Toppbetyg för kommunikation med Solkraft som hade tydlig information om när installatörer, elektriker och ställningsbyggare skulle dyka upp. Kan inte annat än rekommendera Solkraft!

24. lokakuuta 2023

Hej Toni,

Tack för ett utförligt fint omdöme.
Nu hoppas vi att hösten & vintern går fort så solen kan stråla igen med full kraft.
Välkommen till Solkraft familjen ☀

Bra jobbat !

Vi valde Solkraft delvis på grund av rekommendation från närstående samt inte minst representantens engagemang vid sitt personliga besök och den verklighetsbaserade offerten. Monteringen av solcellerna på taket och kabeldragningen utfördes av ett väl fungerande team. Även elinstallationen gjordes på ett professionellt sätt. Totalt från det byggnadsställningen restes tills allt var klart tog det endast fyra dagar, varav det var ca två hela arbetsdagar. Vi har även fått Solkrafts väl dokumenterad egenkontroll.
Avslutningsvis kan vi varmt rekommendera Solkraft.

13. lokakuuta 2023

Hej Vettlevik,

Tack för ett väldigt fint och utförligt omdöme.
Vi tackar dig/er för detta och håller tummarna för massa sol de kommande åren.
Vi passar även på att välkomna er till Solkraft familjen ☀

Rekommenderar väldigt gärna å

Från säljare Olles fantastiska kunskap och förmåga att förklara allt från början till slut utan krav på att ”köpa” var exceptionell. Att i princip kunna maila när som helst och få svar direkt är ovanligt. Allt från köpet, monteringen av väldigt skickliga killar och till slut elektrikerns avslutande arbete. Det är sällan ett åtagande och arbete som detta fungerar så bra som detta gjort. Kan utan tvekan rekommendera Solkraft och kommer absolut anlita dem igen för att jag behöver köpa batteri till solcellerna på nästa års rotavdrag.

18. syyskuuta 2023

God dag Helen,

Vilken trevlig läsning, vi tackar dig för ett väldigt utförligt och fint omdöme.
Kul också att du nämner Olle som är en uppskattad och väldigt kunnig samt påläst rådgivare.
Nu hoppas vi på massa sol de kommande åren.
Sen gläder det oss att få välkomna dig till Solkraft familjen ☀

Process med proffsiga parter

Väl fungerande process där inblandade parter utförde sina sysslor och var tillgängliga för kontakt. Vi uppskattade att säljaren besökte oss på plats och att han skissade på en lösning som han också förklarade.

27. syyskuuta 2023

God dag Mats,

Tack för ditt fina och informativa omdöme.
Nu håller vi tummarna för massa sol de kommande åren och vill även passa på att välkomna dig/er till Solkraft familjen ☀

Stabil leverantör!

6. syyskuuta 2023

Hej Pyro,

Tack för det fina omdömet och så passar vi på att välkomna dig till Solkraft Familjen ☀
Nu hoppas vi på massa sol de kommande åren.

Toppbetyg

Toppbetyg! Från besöket av trevliga Christian till producerande solceller tog det knappa 3 mån.
Samt snabba svar på alla våra frågor från deras kundtjänst av Marika.
Mycket nöjda och kan varmt rekommendera denna firma! 👌🏽

1. maaliskuuta 2023

God dag Malin,

Vi tackar för det fina omdömet och riktigt trevligt att läsa om både Christian samt Marika som är väldigt uppskattade medarbetare.
Nu hoppas vi på massa sol de kommande åren och så välkomnar vi dig till Solkraft familjen ☀

Saanut 5/5 tähteä

Köpte en anläggning Hösten 2018 av…

Köpte en anläggning Hösten 2018 av Solkraft.
finns inget negativ i hela kjedjan från första kontakt till installationens inkoppling.
under våren 2023 upptäcker jag en liten montage miss.
Efter ett mail så var det fixat dagen efter .
Ska någon köpa solceller så missa inte att kontakta dom.

22. syyskuuta 2023

God dag Lars.

Tack för ditt fina omdöme och riktigt roligt att läsa från en kund som haft monterat några år samt din erfarenhet vid ett supportärende.
Även fast du varit en del av den sedan 2018 så välkomnar vi dig till Solkraft familjen ☀

Varning för detta företag

Varning för detta företag. Köp inte solceller av dom. Ingen har någon koll på något i detta oseriösa företag. Man får driva allt själv fast man köpt en helhetslösning. Man får jaga alla i företaget för att få svar. De vill inte ta ansvar för någonting. De försöker lägga alla fel och brister de har på sina underentreprenörer.

4. syyskuuta 2023

God dag Veronica,

Vilken tråkig läsning och beklagar det allra djupaste att du fått den upplevelsen, vi gör allt för att våra kunder skall få den bästa tänkbara service innan/under/efter installation.

Har undersökt ditt fall och vi har gjort allt för att hitta de bästa lösningarna för er och gjort vårt yttersta.
Både vår koordinator samt montagechef har varit i kontakt med dig.
Nu hoppas vi att anläggningen producerar massa sol de kommande åren.
Så vill vi även välkomna dig till Solkraft familjen ☀

Saanut 5/5 tähteä

Solkraft, har allt att önska.

Solkraft, framförallt Theres, är allt att önska.
Bra råd, och vägledning. Känner mig trygg och glad , nu då allt är klart att starta igång.
Theres har alltid funnits tillhands vid funderingar och frågor.

1. syyskuuta 2023

Hej Annika,
Tack för ditt fina omdöme och att du nämner vår rådgivare Therese som är väldigt kunnig samt gör sitt yttersta för alla sina kunder.
Vi välkomnar dig/er till Solkraft familjen och så hoppas vi på massa sol de kommande åren ☀

Saanut 5/5 tähteä

Snabb och smidig installation av solpanel

Seriöst företag. Säljare på plats för att mäta taket inför installation. Installationen av solpanel gick smidigt och snabbt och anläggningen var igång på en vecka. Höll avtalad tid för installation.

23. elokuuta 2023

Hej Susanne,
Tack för ditt fina och informativa omdöme.
Nu hoppas vi på massa sol kommande år och vi välkomnar dig till Solkraft familjen ☀

Snabb och proffsig installation

Imponerad av hur snabbt och proffsigt installationen genomfördes. Behövde inte vänta länge på att elektriker kom och kopplade in anläggningen. Allt fungerade perfekt efter installationen

13. heinäkuuta 2023

Hej Olof,
Tack för ditt fina omdöme och nu håller tummarna för mycket sol kommande period.
Vi välkomnar dig till Solkraft familjen ☀

Saanut 1/5 tähteä

Varning för detta företag !!!!

Varning för detta företag !!!!! Allt började när jag skrev på och de lovade guld och gröna skogar i och med att de blivit uppköpta av bravida . Men mellan dessa aktörer skar det sig ordentligt och jag som kund hamnade mellan stolarna, tog nästan ett och ett halvt år innan jag fick klar anläggningen och mycket strul med elektrikern som kopplade fel vilket ledde till att bland annat frekvens styrningen till roboten pajade. Idag levererar bara anläggningen 2/3 delar av den skall och jag får ingen hjälp då de skyller på att de inte kan hjälpa mig då jag inte är ansluten till internet då jag inte fått hjälp med apparna då vissa kablar inte är färdigdragna. Välj annat företag om nu har chansen ! Känner att det är dags för Arn nu då de inte rättat till felen på tre år

21. heinäkuuta 2023

Hej Alexander,
Vad tråkigt att läsa ditt omdöme och dina erfarenheter detta beklagar vi verkligen för.
Vi arbetar alltid för nöjda kunder och vår support gör allt de kan när saker uppstår.
Tyvärr så ansvarar ej Solkraft över internet, support har kontaktat dig igen för att hjälpa dig.

Saanut 5/5 tähteä

Från första kontakten till…

Från första kontakten till installationen, har allt sköts på ett fantastiskt proffsigt sätt! Mycket hög kompetens, högt engagemang, trevligt bemötande och alltid snabba svar då frågor kommit upp! Ett stort Tack för all hjälp med vår installation! 👍🙌🙏☺️✌️😇😎!!

6. heinäkuuta 2023

Hej Anders,
Tack för ditt utförliga fina omdöme och tack för att du valde Solkraft Sverige som din leverantör.
Nu hoppas vi på massa sol resterande del av året samt alla efterföljande.
Välkommen till Solkraft familjen ☀

Saanut 5/5 tähteä

Vill lyfta säljaren Alexander Sanell…

Vill lyfta säljaren Alexander Sanell för ett proffsigt bemötande. Saklig, kunnig och trevlig, håller det han lovar. Beställde 44st solceller i April och fick det installerat i Juni. Snabb leverans, proffsiga och trevliga montörer och ett fantastiskt resultat. Tack Solkraft Sverige. Rekommenderas starkt.

Mvh Kemo Velic

28. kesäkuuta 2023

Hej Kemo,
Tack för ett väldigt fint omdöme och även kul att du lyfter Alexander som får mycket fina omdöme om sina insatser med er kunder.
Nu hoppas vi på ett resterande år med massor av sol och välkommen till Solkraft familjen ☀

Saanut 1/5 tähteä

Var försiktig med detta företag

Trevlig försäljare, montören fick ihop det till slut efter fel leverans and fel monteringen, blev fel med faktureringen då dem avvek ifrån offerten. Därefter var det noll servicekänsla. Fick nr till VD Peter för att prata med honom. Han sa "gå gråt i en näsduk", han lät berusad. Pratade med väldigt dålig tonläge och ingen känsla för hantering av kunde. Det finns betydligt bättre och mer pålitlig företag och använda.

28. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Solkraftsverige EMK AB

Vilken tråkig läsning och när vi har undersökt ditt ärende så fick du efter dina önskemål monterat växelriktaren på en helt annan plats än planerat.
Detta medförde ytterligare materialkostnader samt arbete som är reglerat enligt ÄTA i vårt avtal.
Att ni sedan inte är villig att fullfölja detta och därefter skriver detta omdöme som även innehåller obefogade personliga påhopp är väldigt synd.
Vi tar alltid hand om våra kunder då ni är det absolut viktigaste för oss.
Nu hoppas vi på en solig sommar ☀️

Saanut 4/5 tähteä

Bästa rekommendationer till Alexander…

Bästa rekommendationer till Alexander Sanell för saklig
information om solceller, både före och efter installationen.
Rekommenderar SOLKRAFT SVERIGE. och tackar för en mycket fin och välfungerande anläggning.
Lars Andersson Härad Strängnäs.

22. kesäkuuta 2023

Hej Lars,
Vilket härligt omdöme och kul att du lyfter Alexander som är en mycket omtyckt samt duktig rådgivare.
Nu hoppas vi på en solig sommar och välkommen till Solkraft familjen ☀

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin