Jeg har været i et forløb med min akillessene hos Jonathan. Jonathan var super professionel, rar og ikke mindst vildt dygtig. Han fandt hurtigt problemet, og behandlingen virkede med det samme og er f... Näytä lisää
Min mand som har udfordringer med sine fødder fik lavet såler hos snowfun. De første såler passede overhovedet ikke. Derefter blev der lavet nye såler som blev justeret 1 gang . Efter grundig udrednin... Näytä lisää
Vi har fået super god behandling og vejledning både i forhold til indlæg, sportsskader og her sidst virkelig venlig, kyndig og sikker rådgivning i forhold til løbesko, på trods af stor travlhed i buti... Näytä lisää
Har lige været inde og få lavet indlæg samt købt slippers pga nedfalden forfod og hælsporer som fysbehandlingen ikke hjalp på.Det var en yderst kompetent behandling samt helt igennem flinke folk i Sno... Näytä lisää
SNOWFUN Klinik - Specialindlæg, Osteopati, Fysioterapi, Shockwave & Ultralydsscanning.
Industrivej 1D,, 4000, Roskilde, Tanska
- kontakt@snowfunklinik.dk
- www.snowfunklinik.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Osteopati og Shockwave
Jeg har fået flere behandlinger af både Osteopati og Shockwave, sidstnævnte både på min tennisalbue og lænd. Jeg har kun gode ærfaringer med disse behandlinger, og vil varmt anbefale disse behandlinger hos Snow Fun.
God service og sødt personale
Jeg har fået lavet flere par såler…
Jeg har fået lavet flere par såler gennem tiden.
Jeg synes der bliver lyttet til mine problematikker og disse er afhjulpet.
Super søde og kompetente mennesker!
Vildt glad for sålerne
Fantastiske indlæg, der støtter min forfod både når jeg danser og vandrer. Jeg har brugt indlægssåler i 5 år, og jeg er meget taknemmelig for dem🤩😍
Den bedste behandling man kan få!
Fik lavet indlægssåler
Fik lavet indlægssåler, som jeg aldrig har kunnet bruge, da de gav vabler og sled hul i svangen. Blev forsøgt korrigeret, men det hjalp ikke.

Vastaus yritykseltä Snowfunklinik
Super service
Kunne ikke vandre mere...besøgte…
Kunne ikke vandre mere...besøgte klinikken...fik behandling og indlæg...nu kan jeg vandre igen.
Fantastisk seriøs og målrettet behandling.
Tak.
Kompetencen er i top
Søde mennesker med dejlig service. Og mega gode til autister og andre som ikke kan lide berøring eller bare er udfordret. De vil til en hver tid få mine varmeste anbefalinger.
Super service👍👍👍
Mine fødder bliver aldrig helt gode
Mine fødder bliver aldrig helt gode, men indlæggene hjælper rigtig meget, og skovturene lokker igen.
Dårlige erfaringer med indlæg
Jeg har desværre dårlige erfaringer med fodindlæg. Det plejede at være rigtig godt - men bestemt ikke mere. Har brugt mange penge på nogle dårlige fodindlæg, så næste gang - desværre snart - vil jeg gå til en professionel.
Men ellers en meget lækker og velassorteret butik.

Vastaus yritykseltä Snowfunklinik
Har fået taget mål 2 gange til indlæg
Har fået taget mål 2 gange til indlæg, ydes tilfreds med alt jeres service. Jeg er så glad for indlæggende. Det er en jeg træner med der fortalte om jeres indlæg
Flinkt personale og professionel hjælp
Det er et dejligt og velmenende personale, hvor man kan mærke at det er i deres interesse at hjælpe efter bedste evne.
De virker yderst kompetente og jeg er så tilfreds med mine indlæg, som gør, at jeg ikke skal døje med ondt i anklen og rande til fys og kiropraktor som jeg gjorde det førhen.
Super god service da jeg fik lavet…
Super god service da jeg fik lavet indlæg. Meget professionelt. Kan anbefales!
Har købt såler
Har købt såler, som har været fantastiske.
Jeg havde ikke kunnet løbe i mere end 1 år, men efter 1 måned forsvandt smerterne og jeg har nu løbet i et år uden smerter, har aldrig oplevet noget lignende 😁👍
Jeg har brugt snowfun 2 gange
Jeg har brugt snowfun 2 gange
Første gang var fysioterapeut med et fantastisk resultat, tak for det
Anden gang fik jeg lavet indlæg til mine sko, det eneste jeg fortryder er at jeg ikke fik dem lavet forlænge siden
Jeg kan kun varmt anbefale snowfun
Hilsen Peter