Jeg har været i et forløb med min akillessene hos Jonathan. Jonathan var super professionel, rar og ikke mindst vildt dygtig. Han fandt hurtigt problemet, og behandlingen virkede med det samme og er f... Näytä lisää
Min mand som har udfordringer med sine fødder fik lavet såler hos snowfun. De første såler passede overhovedet ikke. Derefter blev der lavet nye såler som blev justeret 1 gang . Efter grundig udrednin... Näytä lisää
Vi har fået super god behandling og vejledning både i forhold til indlæg, sportsskader og her sidst virkelig venlig, kyndig og sikker rådgivning i forhold til løbesko, på trods af stor travlhed i buti... Näytä lisää
Har lige været inde og få lavet indlæg samt købt slippers pga nedfalden forfod og hælsporer som fysbehandlingen ikke hjalp på.Det var en yderst kompetent behandling samt helt igennem flinke folk i Sno... Näytä lisää
SNOWFUN Klinik - Specialindlæg, Osteopati, Fysioterapi, Shockwave & Ultralydsscanning.
Industrivej 1D,, 4000, Roskilde, Tanska
- kontakt@snowfunklinik.dk
- www.snowfunklinik.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Jeg havde store forventninger til…
Jeg havde store forventninger til Snowfunklinikken, da jeg havde fået anbefalet dem fra en førrende fodspecialist. Samtidig havde jeg fået lavet 3 forskellige indlæg andre steder, som ikke virkede.
Men hos Snowfunklinikken blev jeg mødt at en super professionel kvinde som var lyttede og forstående overfor mine udfordringer med foden. Og indenfor 45 minutter var mine nye indlæg klar. Jeg kan varmt anbefale snowfunklinikken. Og særligt Katarina.
Super god behandling hos osteopat
Rart sted at komme med kompetent og professionel behandling. Kan kun varmt anbefale klinikken. Har gået hos osteopat og fysioterapeut Jeppe Christiansen
Rigtig god service
Super god behandling
Meget hjælpsomme, venlige og engagerede medarbejdere. Grundig undersøgelse og vejledning ved bestilling og fremstilling af specialindlægssåler. De ved, hvad de taler om. Man føler sig godt og seriøst behandlet.
Mine bedste anbefalinger :-)
Dygtige medarbejdere
Et personale der er professionel og ved hvad de arbejder med.
Tak for indlæg og for vejledning i valg af sko.
Kan varmt anbefale Snowfunklinik
Kan varmt anbefale Snowfunklinik.
Mine indlæg, efter en grundig undersøgelse, har betydet at smerter i mine fødder er forsvundet. Kunne mærke en forskel allerede indenfor de første dage og er derfor taknemmelig for den hjælp jeg har modtaget.
Dygtigt og proff
Dygtigt og proff. personale.
Brugbar rådgivning, priser i den lidt dyre ende ift. indlægssåler.
De bedste indlæg
Altid kompetent og venlig betjening. De bedste indlæg og fantastisk at man får dem med hjem med det samme. Jeg kører gerne for at få mine indlæg hos jer 🤩
Dygtig og engageret betjening
Dygtig og engageret betjening. Skoindlæggende virker perfekt mod hælespore.
Grundig og effektiv.
Imponerende diagnostik efter meget grundig undersøgelse. Videnskabelig opdateret. Fin effekt af behandling. Kan meget varmt anbefales.
Super kompetent betjening
Super kompetent betjening. Hurtig levering. Fornuftige priser.
Hyggelig butik og god atmosfære.
Hyggelig butik og god atmosfære.
Har efterhånden fået lavet en del indlægssåler dernede, til stor glæde, og regner med at komme der igen næste gang jeg har slidt et par ned.
Kan varmt anbefale Snow Fun Roskilde samt klinik.
Tog turen til Roskilde fra København efter anbefaling fra en ven. Både i butik og klinik fik jeg ualmindelig god og professionel hjælp, der har afhjulpet mine fodsmerter på ski efterfølgende. Kan varmt anbefale Snow Fun Roskilde samt klinik.
Får altid en glimrende service
Får altid en glimrende service - som man bør få det! Og indlæggende er glimrende!
God service fra Snowfunklinik
Har flere gange fået i indlæg fra Snowfunklinik. Altid god service og hurtig levering.
Kan kun anbefale både indlæg for…
Kan kun anbefale både indlæg for nedsunken forfod og en virkelig dårlig lænd. Som jeppe fik gjordt rørlig igen. Alle der gider høre. Sender jeg gode anbefalinger til snowfunklinik
Jeppe fik ordnet min skulder som alle…
Jeppe fik ordnet min skulder som alle andre havde opgivet. Da han ikke kunne hjælpe mig mere gav han råd og vejledning til et videre forløb med genoptræning.
Alt i alt super god behandling og kan i den grad anbefale ham
Professionel vejledning og behandling…
Professionel vejledning og behandling af min teenage-søn. Har også fået lavet indlæg.
Jeg får den bedste hjælp hver gang der…
Jeg får den bedste hjælp hver gang der er noget galt med mine fødder og det bliver hver gang fikset - jeg kan kun anbefale snowfun på det varmeste 😄