Jeg har været i et forløb med min akillessene hos Jonathan. Jonathan var super professionel, rar og ikke mindst vildt dygtig. Han fandt hurtigt problemet, og behandlingen virkede med det samme og er f... Näytä lisää

Min mand som har udfordringer med sine fødder fik lavet såler hos snowfun. De første såler passede overhovedet ikke. Derefter blev der lavet nye såler som blev justeret 1 gang . Efter grundig udrednin... Näytä lisää

Har lige været inde og få lavet indlæg samt købt slippers pga nedfalden forfod og hælsporer som fysbehandlingen ikke hjalp på.Det var en yderst kompetent behandling samt helt igennem flinke folk i Sno... Näytä lisää

1. Fysikaalinen hoitolaitos

SNOWFUN Klinik - Specialindlæg, Osteopati, Fysioterapi, Shockwave & Ultralydsscanning.

3,5

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Gode samarbejdspartnere.

Som behandler med 30 års erfaring, må jeg erkende, at jeg ikke kan klare alle problemer selv. Derfor har jeg brug for seriøse, professionelle samarbejdspartnere. Det har jeg fundet hos snowfunklinik. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Randy og Jeppe.
Fysioterapeut
Jesper Ørnsholt

12. lokakuuta 2020

Vi har fået super god behandling og…

Vi har fået super god behandling og vejledning både i forhold til indlæg, sportsskader og her sidst virkelig venlig, kyndig og sikker rådgivning i forhold til løbesko, på trods af stor travlhed i butikken. Det koster lidt, men billigere end at købe dårlige indlæg og sko, som alligevel skal kasseres. Jeg kan varmt anbefale folkene i Snowfun. Mvh. Charlotte Jepsen

10. lokakuuta 2020

Fantastisk service og fantastisk produkt

Fantastisk service, og fantastisk produkt, jeg havde nogle små skader, jeg gik til fysioterapeut, jeg brugte meget tid og mange penge, men det blev ikke rigtigt godt.
En løbe ven fra løbe klubben anbefalede, at jeg prøvede såler fra SnowFun, så det gjorde jeg, jeg fik en helt fantastisk service.
Jeg bruger sålerne hver gang jeg løber, og mine skader helt væk nu, skaderne forsvandt ikke fra den ene dag til den anden, men jeg kunne mærke fra gang til gang at det bare blev bedre og bedre, og nu som skrevet mærker jeg intet til skaderne.

9. lokakuuta 2020

Kanon service og super kompetent

Med svangsene betændelse i foden kan man godt blive lidt desperat. Det hæmmer ret meget i både dagligdagen og specielt til sport. Men med formstøbte indlæg fra Snow'n Fun klinikken har jeg kunne genoptage min sport. Det er ikke fordi betændelsen bare er tryllet bort, men den er nu til at håndtere. Man kan jo nok heller ikke forvente, at betændelse i foden forsvinder helt, når man dyrker sport i form af løb. ;o)

7. lokakuuta 2020

Med nye såler og behandling af gammel…

Med nye såler og behandling af gammel skade i klinikken, er jeg igen rigtigt godt løbende.
Jeg kan varmt anbefale SnowFun, som har virkelig gode kompetente medarbejdere, der er en dejlig atmosfære, og masser af gode behandlings muligheder.

Mirakel indlæg :-)

Mirakel indlæg :-) - Efter i lang tid med smerter i hæl og underfod, fik jeg et tip om at prøve en 3D løsning med indlæg tilpasset min fod. Hold da op - jeg skulle ikke have ventet så længe. Smerterne gik væk i løbet af få uger.

7. lokakuuta 2020

Har brugt tusinder af kroner på såler i…

Har brugt tusinder af kroner på såler i årenes løb,som desværre aldrig har afhjulpet mit problem.Høret om Snow&Fun,og besluttede at gi dem et "skud".De bedste penge jeg nogen sinde har givet ud .Sålerne hjalp mig fra dag et.Fedt man får dem med hjem med det samme.De ligger i den dyre ende - men er kun halv pris af hvad jeg måtte bøde hos en bandagist for såler som jeg aldrig kom til at kunne anvende.Så kan kun sige tak for hjælpen.

6. lokakuuta 2020

Min sidste oplevelse hos Snow & Fun var…

Min sidste oplevelse hos Snow & Fun var en blandet oplevelse. Jeg henvendte mig med en forespørgsel angående en smallere løbesko ( en A model ). Havde selv gjort lidt hjemmearbejde, og producenterne lavede A modeller. Vedkommende der hjalp mig var venlig og hjælpsom da jeg besøgte dem i Roskilde. Han kunne godt se at jeg havde et problem og mente godt han kunne hjælpe. Da der var gået en uge og jeg ikke havde hørt noget kontaktede jeg Snow & fun og de lovede at vende tilbage, yderligere 3 uger gik og jeg hørte ingenting. Jeg fik telefonisk kontakt med ham jeg havde talt med og han måtte meddele mig han/ i ikke kunne hjælpe mig, man importerede åbenbart ikke Model A sko. Dette er ikke min generelle oplevelse af Snow & Fun, men her fik jeg følelsen af manglende engagement.

6. lokakuuta 2020
Snowfunklinik-logo

Vastaus yritykseltä Snowfunklinik

Hej Claus,

Tak for din anmeldelse. Jeg kan dog se, at det er en oplevelse i selve butikken du kommenterer på - og altså ikke i forbindelse med klinikken, som denne side er til for. Jeg bringer selvfølgelig din besked videre til butikken og er ked af, at du har haft denne oplevelse.
Efter dialog med butikspersonalet kan jeg forstå, at A modeller tilsyneladende ikke bliver produceret i lige så stort omfang længere og derfor er der generelle leveringsproblemer, som ikke er hjulpet bedre på vej efter covid-19.

Vi håber på at se dig i butikken igen.

De bedste hilsner.

Jeppe Christiansen

Partner & Direktør - Snow Fun Klinik

Har fået lavet faste såler i sandaler…

Har fået lavet faste såler i sandaler som jeg har været tilfreds med, skulle dog nok have valgt nogle, hvor sålerne kunne flyttes over i andre sko, men det er min egen fejl.
Kan kun sige rigtig god behandling af personalet.

5. lokakuuta 2020

Meget tilfreds

Har fået lavet fodindlæg og er meget tilfreds med dem 🙏🏻🙏🏻 - havde det været 5 stjerner, havde jeg fået hjælp til køb af fritidsko.

5. lokakuuta 2020