Jeg har været i et forløb med min akillessene hos Jonathan. Jonathan var super professionel, rar og ikke mindst vildt dygtig. Han fandt hurtigt problemet, og behandlingen virkede med det samme og er f... Näytä lisää

Min mand som har udfordringer med sine fødder fik lavet såler hos snowfun. De første såler passede overhovedet ikke. Derefter blev der lavet nye såler som blev justeret 1 gang . Efter grundig udrednin... Näytä lisää

Vi har fået super god behandling og vejledning både i forhold til indlæg, sportsskader og her sidst virkelig venlig, kyndig og sikker rådgivning i forhold til løbesko, på trods af stor travlhed i buti... Näytä lisää

1. Fysikaalinen hoitolaitos

SNOWFUN Klinik - Specialindlæg, Osteopati, Fysioterapi, Shockwave & Ultralydsscanning.

3,5

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Super dygtige

Her får du virkelig en top professionel behandling og de bedste såler -samme dag. Min søn havde ikke kunne spille fodbold i to måneder, men med en gennemgang af kroppen hos fysioterapeuten og såler samme dag var han klar til at spille dagen efter og skaden kom ikke igen.

5. lokakuuta 2020

Fuld kompetent personale og service.

Fuld kompetent personale og service.
Kan varmt anbefale “Snow Fun”, som jeg fik tip om af en ortopæd. Jeg lider af nedsunken forfod og hælspore, og skulle have specialindlæg til skoene.
Bodil A. Larsen

5. lokakuuta 2020

Gennem mange år har jeg fået lavet…

Gennem mange år har jeg fået lavet speciel indlæg til mine fødder hos Snow Fun, for efter 3 graviditeter er de bare ikke samme igen. Nedsunken forfod er ikke en joke.

Altid super god behandling og vejledning. Mange ros og anbefalinger herfra.

Fantasisk og kompetent behandling

Vi har brugt Snow fun både til at lave specialindlæg til vores yngste datter, og til at lave løbestils-analyse med efterfølgende køb af løbesko. Vi synes at den behandling vi har fået til begge dele har været rent ud sagt fantastisk og super kompetent. Både jeg og min kone fandt nogle virkeligt gode sko efter løbestilsanalyse og virkelig kompetent rådgivning; sko som har forbedret vores løbestil virkeligt meget.

4. lokakuuta 2020

Indlæg hos Snow and fun butikken…

Har lige været inde og få lavet indlæg samt købt slippers pga nedfalden forfod og hælsporer som fysbehandlingen ikke hjalp på.Det var en yderst kompetent behandling samt helt igennem flinke folk i Snow and fun butikken.synes allerede det har hjulpet selvom det kun er et par dage siden jeg besøgte butikken.

4. lokakuuta 2020

Helt fantastisk kundeservice, dygtige og kompetente

Helt fantastisk kundeservice. Jeg har fået lavet såler til både mine hverdags sko, løbesko og mine skistøvler. Begge dele har passet helt perfekt til mine fødder og har afhjulpet mine problemer. Personalet var meget imødekommende og lyttende og bestemt dygtige og kompetente. Jeg kan helt klart anbefale snowfun’s klinik.