Topservice! 14 dagen na eerste contact is de traplift al geïnstalleerd. Monteur hield rekening met de trapleuning, die kon blijven en snel geplaatst. Ging pas weg nadat mijn vrouw de trap succesvol ge... Näytä lisää
Ruim jaar geleden traplift aangeschaft bij Smienk. Werkt perfect. Nu jaarlijkse onderhoudsbeurt gehad. Vanuit Smienk werd contact opgenomen voor de afspraak. Monteur belde kort voor aankomst. Andries... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wat een geweldig goede ervaring! Hartelijke en behulpzame mensen over heel de lijn, van verkoper tot monteur naar de administratieve dienst, zeer behulpzaam en professioneel. De traplift werk zoals... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij hebben de traplift vanaf 2021, maar gebruiken deze niet continue. Een maand geleden is een monteur geweest voor onderhoud en 2 storingen, dit is niet goed verholpen, maar moesten 400 euro afrekene... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Smienk levert nieuwe en tweedehands trapliften van alle A-merken. Zo heeft u altijd onafhankelijk advies. Zo voorkomt u dat u wellicht de verkeerde traplift aanschaft, en u zich zorgen blijft maken over uw situatie of valt met alle gevolgen van dien. Smienk, gewoon graag thuis. U kunt onze trapliften bekijken én uitproberen in onze showroom. Maak daarvoor een afspraak via 0341 76 80 71.
energieweg 10, 8071 DA, Nunspeet, Hollanti
- 0341 - 76 80 71
- info@smienktrapliften.nl
- www.smienktrapliften.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
1e onderhoudsbeurt
Een aardige, beschaafde monteur legde uit hetgeen hij deed en waarom. Ben heel tevreden.

Een tevreden klant
Een klein misverstand in de planning wat goed is opgepakt. Montage prima verlopen en de service erna het plaatsen van een stopcontact is prima tevreden. Prima bedrijf.

Vastaus yritykseltä Smienk Trapliften
Goede ervaringen en een vriendelijke…
Goede ervaringen en een vriendelijke monteur

Smienk levert professioneel, ongecompliceerd
Komt afspraken na en communiceert transparant.
Levering zoals afgesproken en plaatsing professioneel en snel en zonder problemen.

Vastaus yritykseltä Smienk Trapliften
traplift binen zijdeDoor fouye meeting heeft het even…
Door fouye meeting heeft het even gediird, maar resultaat is uitstend. Goede contacten met kantoor. Hele deskundige installateurs.

Vastaus yritykseltä Smienk Trapliften
Keurig en deskundig bedrijf!

Prima goede service
Prima goede service, vriendelijke medewerker

Vastaus yritykseltä Smienk Trapliften
Ik vond de monteurs heel vriendelijk en…
Ik vond de monteurs heel vriendelijk en behulpzaam en kreeg een goede uitleg . Het is even wennen zo n traplift maar ben er ook heel blij mee , want de trap werd altijd moeilijker begaanbaar voor mij .

Vastaus yritykseltä Smienk Trapliften
Prima gecommuniceerd en volgens…
Prima gecommuniceerd en volgens afspraak prima onderhoud verricht.
Vriendelijk en vakkundig.

Niet servicegericht
Ze verkopen vooral contracten ipv liften.
Contracten waar je niks aan hebt.
Ouwe mensen keer op keer in de steek laten. Van service hebben ze niets begrepen.

Vastaus yritykseltä Smienk Trapliften
Fijn personeel goed werk eb bij…
Fijn personeel goed werk en bij problemen vlug op de stoep

Vastaus yritykseltä Smienk Trapliften
De zeer vriendelijke en deskundige…
De zeer vriendelijke en deskundige monteur beantwoordde onze vraagjes heel duidelijk.
Het jaarlijks onderhoud verliep dus naar wens!

Total zufrieden. Chapeau!
Von der ersten Kontaktaufnahme durch Herrn Fülbier vom Vertrieb bis zur Installation durch Herrn Bergmann hat bei Smienk alles einwandfrei funktioniert. Freundliche und kompetente Mitarbeiter, ein gutes Produkt; es hat alles gepasst. Besser geht es nicht! Chapeau!

Smienk trapliften
Er is bij ons een traplift geplaatst door Smienk trapliften,wij zijn erg tevreden met deze vakkundige plaatsing
Alles netjes achtergelaten door de vriendelijke monteur Patrick. dit bedrijf is zeker een aanrader en het geheel is snel gedaan!

Alles in orde
Prima. Snel. Duidelijk.
Dank u voor de demontering, Jurgen en Jasper.

Top ervaring
De monteur was keurig op tijd. Zeer vriendelijk en correct.
Onze traplift loopt weer als een zonnetje.

Vriendelijk en vlot en deskundig
Vriendelijk en vlot en deskundig

Terugkoopregeling waardeloos
Net bedrijf, keurige plaatsing, echt helemaal niets van te zeggen.
Eind November 2025 een traplift laten plaatsen , wegens ziekte 0 keer gebruikt, maar dat doet er niet toe. Twee maanden later in Januari 2026 Smienk gebeld, i.v.m overlijden dat de traplift er weer uit mocht. De terugkoopregeling van dit bedrijf is echt een SCHANDE, €2700 betaald en slechts 2 maanden later bieden ze €195,= terug voor de geplaatste traplift. Ik dacht aan telefoon dat het een grap was,niet dus!
Geen goede reclame, iedereen moet geld verdienen,heel begrijpelijk,maar dit slaat nergens op.

Een goed advies
Een goed advies, een gedegen vakman die de traplift keurig geïnstalleerd heeft en een prima service allround!

Vastaus yritykseltä Smienk Trapliften
Prima service en snelle levering
Prima service en snelle levering.
En ze denken met je mee