Banner for Mediq

Mediq Arvostelua 1 868

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Saanut 5/5 tähteä

Ik werd netjes te wordt gestaan, wisten precies wat ik bedoelde en het werd netjes en snel geleverd! Daarbij werd er voor de volgende keren gelijk de datum aan gegeven, voor de volgende bestelling.

Saanut 5/5 tähteä

Jullie zijn altijd goed te bereiken en terzake kundig. Hulpmiddelen volgens afspraak correct opgestuurd. Ik ben er heel tevreden mee.

Saanut 5/5 tähteä

via mijn bestellingen bij mediq heb ik mij laatste bestelling herhaald, maar de hoeveelheid moet je aanpassen wat ik over het hoofd heb gezien. ik heb daarover gebeld ,de overige bestelling word nagel... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Mediq heeft zeer goed personeel en klantgericht . Wat ik ook nodig heb ze leveren vaak 99% de andere dag al of het nu wondverzorging is of diabetes middelen en altijd even vriendelijk .

1. Apuvälinemyymälä
  2. Lääketieteellisten laitteiden toimittaja

Tietoja yrityksestä Mediq

Yrityksen kirjoittama

Medische hulpmiddelen en zorgoplossingen van Mediq

Elke dag vertrouwen miljoenen patiënten en zorgprofessionals op de betrouwbare levering van medische hulpmiddelen, verpleegartikelen en innovatieve zorgoplossingen door Mediq. Al meer dan 125 jaar zijn wij een toonaangevende en deskundige partner voor patiënten, zorgverleners en zorgverzekeraars in Nederland en daarbuiten.

Met ruim 2.500 toegewijde medewerkers in 13 Europese landen werken we samen aan het verbeteren van zorguitkomsten, het verhogen van patiënttevredenheid en het betaalbaar houden van de gezondheidszorg.

Mediq – At the heart of healthcare

Onze zorgspecialisaties

Diabeteszorg Continentiezorg Stomazorg Luchtwegzorg Medische voeding Infuustherapie Wondzorg

Contact met Mediq

📞 Snel hulp of persoonlijk contact nodig?
Gebruik ons contactformulier of ga naar mediq.nl/contact. Wij helpen u graag verder.

Wij bieden een compleet assortiment medische hulpmiddelen en staan voor u klaar met hulp en advies.

Yrityksen kirjoittama

✅Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars
Mediq heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars. Hierdoor kunnen we snel, landelijk en in veel gevallen vergoed leveren. Sprake van vergoeding of niet: u kunt altijd bestellen bij Mediq. Als producten niet of gedeeltelijk vergoed worden, ziet u dit tijdens het online bestellen.
✅Tevreden klanten
Een 8+ via onze eigen Customer Satisfaction Score. Meer dan 4 sterren op Trustpilot.
✅Wij regelen alles rondom de vergoeding van uw materialen
Mediq heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars. Hierdoor kunnen wij de kosten van uw materialen rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren*. Hier heeft u dus geen omkijken naar. Wel is bij uw eerste bestelling een voorschrift van uw behandelend arts of verpleegkundige nodig.
✅Gespecialiseerde verpleegkundigen voor de juiste zorg aan huis
We hebben eigen verpleegkundigen in dienst die graag helpen bij vragen. Door nauw contact met productspecialisten kunnen zij altijd meedenken over de juiste materialen.
✅Eenvoudig online bestellen via Mijn Mediq
In Mijn Mediq kunt u, na inloggen, eenvoudig bestellen via uw persoonlijke productlijst, uw herhaalbestelling wijzigen en geplaatste bestellingen volgen.

4,4

Snel geleverd.

Snel geleverd.
Bestelling klopt altijd.

Beste Mediq,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Fijn dat onze service voldoet.

Saanut 1/5 tähteä

verschrikkelijke klantenservice

verschrikkelijke klantenservice laten dingen bezorgen op dagen dat mensen niet thuis zijn en als je dat wilt veranderen geven ze niet thuis en zeggen ze dat het al verzonden is .. nog geen uur na de machtiging is afgegeven... klopt niet

Beste,

Graag zouden we met u meekijken in uw gegevens. We sturen u via Trustpilot een prive bericht om te vragen naar verdere informatie zodat we onderzoek kunnen doen.

Goede service!

Ze hebben goed naar me geluisterd en me geholpen. Heel tevreden.

Beste mevrouw Hendriksen,

Bedankt voor uw fijne review. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen!

Saanut 5/5 tähteä

De apneu gebruiker.llie zijn altijd goed te bereiken en…

Bedankt voor uw review.

We waarderen uw positieve feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent!

Saanut 2/5 tähteä

Dat dit een goed bedrijf is

Er ging niets mis mijn ervaring is prima

Beste,

Wat leuk om uw positieve bericht te lezen – dank u wel daarvoor!
We vinden het fijn dat u tevreden bent met onze service.
Laat het gerust weten als we u ergens mee kunnen helpen.

Saanut 4/5 tähteä

Mediq levert een snelle service en is…

Mediq levert een snelle service en is goed bereikbaar. Helaas zijn sommige processen onduidelijk en weinig inzichtelijk.

Beste Rob,
Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u onze service als snel ervaart en ons goed bereikbaar vindt. Tegelijk vinden we het jammer dat sommige processen voor u onduidelijk en weinig inzichtelijk zijn. Uw feedback nemen we serieus en helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren. We zullen telefonisch contact met u opnemen om uw feedback te bespreken en eventuele vragen toe te lichten.

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekend bedrijf hele goede producten…

Uitstekend bedrijf hele goede producten snelle levering compliment waard echt een aanrader.

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en de aanbeveling. We stellen uw vertrouwen erg op prijs en blijven ons inzetten om deze kwaliteit en service te bieden.

Saanut 5/5 tähteä

Medewerkers zijn heel vriendelijk en…

Medewerkers zijn heel vriendelijk en helpen goed.
Ook bij het sturen van een e-mail krijg ik een vriendelijk en duidelijk antwoord.

Beste Carla,
Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wat fijn dat u het contact met onze medewerkers en de communicatie als prettig en duidelijk ervaart. We waarderen uw feedback en blijven ons graag inzetten voor deze persoonlijke service.

Melbourne

Service en snelle levering.

Goedemiddag,
Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn dat u onze dienstverlening waardeert. We blijven ons inzetten om dit niveau van service te behouden.

Snel bezorgd.enluisterend oor!

Snel bezorgd.enluisterend oor!
Met geduld

Beste Gea,
Dank u wel voor uw feedback. Wat fijn dat u onze aanpak en betrokkenheid zo waardeert. We staan graag voor u klaar en nemen de tijd wanneer dat nodig is.

Saanut 4/5 tähteä

Het is makkelijk om via media iets…

Het is makkelijk om via media iets retour te sturen.

Goedemiddag,
Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u het retourproces als eenvoudig ervaart. We doen ons best om dit zo overzichtelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden.

Toppie

Ik had een zeer fijne hulp aan de telefoon voor het verdere verloop van onze benodigheden .

14. huhtikuuta 2026

Beste mevrouw Dols,

We waarderen het dat u even de tijd nam om uw ervaring met ons te delen. Fijn om te horen dat u blij bent met onze service!

Saanut 3/5 tähteä

Ik wil graag telefonisch contact maken

Ik wil graag telefonisch contact maken

Beste mevrouw Turk-Boukes,
Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat we elkaar inmiddels hebben gesproken. Ik hoop dat het doorgeven van het telefoonnummer van de juiste afdeling u verder helpt en dat u snel goed geholpen wordt. Mocht u nog vragen hebben, dan denken we graag met u mee.

Saanut 5/5 tähteä

Ik werd netjes te wordt gestaan, klopt helemaal!

Beste mevrouw Molenaar-Soeteman,
Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wat fijn dat u zich goed geholpen voelde en dat alles duidelijk en vlot is geregeld. We vinden het belangrijk om mee te denken voor nu én voor de momenten daarna. Graag staan we ook bij een volgende bestelling weer voor u klaar.

Zeeeeeeer goed. 👍👍👍👍

Zeeeeeeer goed. 😊👍👍👍👍

Goedendag,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We waarderen het dat u de moeite heeft genomen dit te delen en doen ons best om deze positieve ervaring vast te houden.

Flexibiliteit👍

Flexibiliteit, wat betekent dat u graag een behandeling op feestdagen wilt geven en prioriteit geeft aan chronische ziekten

Beste meneer Al Gebae,

Het is fijn om te lezen dat u tevreden bent. Dank u wel!

Efficient en makkelijk bereikbaar

De afgesproken hulpmiddelen kunnen digitaal besteld worden en worden prompt en correct afgeleverd. Ter zake kundig en meelevend personeel is makkelijk telefonisch bereikbaar

Beste Els,

Bedankt voor uw positieve review. Het is fijn om te lezen dat u tevreden bent!

Saanut 5/5 tähteä

Ondanks mijn verkeerde aansturing heeft…

Ondanks mijn verkeerde aansturing heeft de medewerkster adequaat en snel, oplossend gehandeld.

15. huhtikuuta 2026

Beste meneer Meijer,

Bedankt voor uw positieve review.
Het is fijn te horen dat u goed geholpen bent!

Team Mediq

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin