Mani Pura Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

1. Mielenterveyshuolto

Yrityksen kirjoittama

Cranio Sacraal specialist Via het bindweefsel (facsia) werkt rechtstreeks op het centraal zenuwstelsel. Daar waarnodig zet ik daarbij Reiki, the Reconnection of andere geleerde healing technieken in ter ondersteuning. Elke sessie sluit ik af met klankschalen. Cranio Sacraal voor artrose, reuma, fibromyalgie, tinitus, hooikoorts. Ook bij spierspanning, zenuw pijnen kan ik jou helpen.

Erinomainen

18 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Een behandelaar met gouden handen

Ik heb een voortreffelijke ervaring gehad. Ik voelde me veilig, ervoer enorme ontspanning. Deze behandelaar heeft gouden handen. Ik heb last van artrose en na de behandeling was de pijn in mijn knieën verdwenen. Aanrader!

7. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Topper van de bovenste plank…

Weer heeft Frank er voor gezorgt dat ik kon ontspannen, zodat ik weer vrij kon ademen en vrij van pijn ben.
Frank zorgt er nog steeds voor dat ik zonder pijnstillers door het leven ga.
Nodig of minder nog ik voel mij altijd weer meer mens na zijn behandelingen.

14. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een prettige ervaring gehad bij…

Ik heb een prettige ervaring gehad bij Frank. Hij heeft me geholpen bij overblijvende klachten na een hersenschudding, na de 4e keer merkte ik echt verschil en verlichting. Frank heeft van te voren aangegeven wat hij precies ging doen, dat maakte de sessies ontspannen.

29. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Moment voor jezelf door kundige therapeut

Frank is een fijne maar bovenal zeer kundige man. Ik ga met regelmaat naar Frank en elke behandeling is anders. Precies afgestemd wat er op dat moment nodig is.
Cranio, cupping, massage, reiki, klankschalen, warmtelamp, met diverse technieken weet Frank mijn lichaam altijd weer goed tot rust te brengen en het is een heerlijk moment voor mezelf! Absoluut een aanrader.
NIet in woorden uit te drukken, dit moet je zelf ervaren!

23. kesäkuuta 2026

vitaler

Meerdere malen ben ik bij Frank geweest, voor diverse vragen en behandelingen. Iedere keer stemt hij goed af en kom ik energieker, wijzer, vitaler en afgestemd van de tafel af.

24. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

cranio sacraal in combinatie…

Hele fijne cranio sacraal in combinatie met massage gehad
Ik voelde me van het begin af aan op mijn gemak bij Frank , de ruimte voelt rustig en hij voelt goed aan wat het lichaam nodig heeft . Voor herhaling vatbaar!!

Complete ontspanning

Ik ervaar de behandeling van Frank in diepe ontspanning fysiek en mentaal. Voelde mij ook direct op mijn gemak. Voor rust in lichaam en geest een echte aanrader.

17. kesäkuuta 2026

Cranio therapie,

Cranio therapie,
Behandelingen bij Frank gehad voor mijn onderrug. Je voelt je lekker ontspannen na de behandeling en rug pijn is weg.
Door de magische handen van Frank.
Ik adviseer om een afspraak bij Frank te maken

Saanut 5/5 tähteä

Heerlijk om even tot rust te komen voor…

Heerlijk om even tot rust te komen voor lichaam en geest.
Ik raad Frank echt aan ! Al verschillende behandelingen gehad waaronder cario sacraal en altijd top om je lichaam te laten herstellen van een druk leven.

Mani Pura-logo

Vastaus yritykseltä Mani Pura

Dank je Martine

Saanut 5/5 tähteä

Frank is iemand die 'kijkt' met zijn handen

Frank is een integere therapeut die, zoals hij zelf zegt, kijkt met zijn handen. Door zijn zachte aanraking raakte ik totaal ontspannen en heeft hij veel nek- en chronische rugklachten geheeld. Na 3 dagen Pieterpad lopen toch na een een behandeling geen pijntjes meer

10. kesäkuuta 2026

Cranio sacraal / reiki

Regelmatig ga ik naar Mani Pura (Frank) voor een cranio sacraal behandeling soms gecombineerd met een massage. De behandeling(en) geeft mij verlichting van pijn én ook mentale verlichting. 200% een aanrader

3. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin