SILVAN - Slagelse Arvostelua 173

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Nordvej 1, 4200 Slagelse, DK

Skulle i dag købe et sæt havemøbler, men blev i tvivl om jeg kunne have det hele i min bil. En kvindelig ansat, er min nye genbo og siger med det samme, at jeg kan få hendes bilnøgler og lægge stolen... Näytä lisää

Jeg har netop været i Silvan Slagelse, idet jeg søgte en reservedel til en pavillon, som tidligere var købt i Silvan. Den erfarne og altid servicemindede Tage kender "sit" lager og fandt hurtigt den... Näytä lisää

Jeg blev idag betjent af Jens i Silvan i Slagelse og modtog den bedste service og største hjælpsomhed jeg kan mindes i nogen butik. Tusind tak Jens! Jeg har tidligere handlet i butikken og er der... Näytä lisää

Vi brugte mere end 1 time på at få en fræser, vi havde lejet, til at virke, for så at finde ud af den var defekt. Skuffende materiellet ikke bliver tjekket ind det lejes ud.

1. Rakennustarvikeliike

Man-fre: 9-19, lør-søn: 8-18, helligdage: 8-18

• Nordvej 1, 4200, Slagelse, Tanska

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Jeg blev ringet op af Silvan og blev…

Jeg blev ringet op af Silvan og blev tilbudt produktet til halv pris hvis jeg tog deres udstillingsmodel til gengæld for en ny. Hvilket jeg jo ikke kunne have set selv over click&collect .
Tak for god service.

28. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse

Vi sætter pris på din positive feedback og er glade for, at du var tilfreds med den løsning, vi fandt sammen.

Silvan

Meget god betjening og hjælpsom…

Meget god betjening og hjælpsom personale 🙏🏻

23. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med betjeningen.

Silvan

God betjening og god butik.

14. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores betjening og butik.

Jamen jeg bestilte varen hjemme

Jamen jeg bestilte varen hjemme
Fra.. men da jeg ankom til Silvan og skulle indtaste nummeret på skærmen fandtes det ikke i systemet… men de var søde til at hjælpe i kassen og vi fandt hurtigt produktet 😊.

Selve produktet er ganske fint og lever op til forventningerne og til en rigtig fin pris.

15. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med produktet og at du fandt det til en god pris. Vi beklager, at du oplevede en smule besvær med afhentningen af ordren.

Kanon betjening og smil 😃

Det er nemt at bestille og hente - der bliver fulgt op, og mødt af sød, smilende og hjælpsom medarbejder ved indkørsel. Ved udkørsel stort smil og vink.
Super medarbejder 👌

12. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse 😊