SILVAN - Slagelse Arvostelua 173

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Nordvej 1, 4200 Slagelse, DK

Skulle i dag købe et sæt havemøbler, men blev i tvivl om jeg kunne have det hele i min bil. En kvindelig ansat, er min nye genbo og siger med det samme, at jeg kan få hendes bilnøgler og lægge stolen... Näytä lisää

Jeg har netop været i Silvan Slagelse, idet jeg søgte en reservedel til en pavillon, som tidligere var købt i Silvan. Den erfarne og altid servicemindede Tage kender "sit" lager og fandt hurtigt den... Näytä lisää

Jeg blev idag betjent af Jens i Silvan i Slagelse og modtog den bedste service og største hjælpsomhed jeg kan mindes i nogen butik. Tusind tak Jens! Jeg har tidligere handlet i butikken og er der... Näytä lisää

Vi brugte mere end 1 time på at få en fræser, vi havde lejet, til at virke, for så at finde ud af den var defekt. Skuffende materiellet ikke bliver tjekket ind det lejes ud.

1. Rakennustarvikeliike

Man-fre: 9-19, lør-søn: 8-18, helligdage: 8-18

• Nordvej 1, 4200, Slagelse, Tanska

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Have stole

Købte 4 havestole i Silvan, de blev reserveret på nettet, og jeg fik opkald om, at de var klar til afhentning. I forretningen, vejledt om placering af meget venlige Tage. Da vi kom hjem, pakkede stolene ud, var en i stykker. Ringede og oplyste om dette. Tage ville forsøge at finde en stol til mig og ringe tilbage. Dette blev gjort inden lukketid. Eneste minus var, at vi selv skulle hente, der kunne Silvan godt have bragt stolen ud.

5. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse

Tak for feedback, vi håber du bliver glad for dine stole :-)

Det lykkedes os efter 30 min at få fat…

Det lykkedes os efter 30 min at få fat i en medarbejder.Han havde da overhovedet ikke den store lyst til at guide os ang.vindueskarme.Pegede med hans fod,hvor vi kunne se str på disse og skred så igen.Tak for absolut ingen service.Kommer ikke igen.

5. toukokuuta 2025

Tak for din anmeldelse.

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Silvan

Prisen kunne være lidt lavere

Prisen kunne være lidt lavere - især på pensler og malerruller.

Bemærker hvordan nogle priser er på markedsniveau (og billige), imens andre er langt over. Så vær vågne derude.

God service.

4. toukokuuta 2025

tak for feedback

God pris

God pris, hurtig levering, nemt at hente varen

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med prisen og leveringen.

Have redskaber

Købt haveredskaber + støbebeton i pose der var hul i den de havde forsøgt at labbe det med fakturere og plastik strimle fragtmanden fortalte der var hul i posen

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse

Vi beklager meget, at du modtog en beskadiget pose støbebeton. Vi tager din oplevelse alvorligt og vil undersøge, hvordan vi kan forbedre vores håndtering. Tak for din feedback.

God service.

God service og hjælp med at læsse den tunge havefræser.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse

Vi er glade for, at du oplevede god service og hjælp med havefræseren. Tak for din feedback!

FTH4200

Leje af gulvsliber

25. huhtikuuta 2025

Tak for din anmeldelse

leje af tæpperenser

Jeg lejede en tæpperenser og fik rigtig god og venlig vejledning ved afhentning.
Bestilling, afhentning og aflevering gik rigtigt nemt.
Stor ros herfra.

24. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med leje af tæpperenser. Vi sætter pris på din ros.

Manglende søgeord når jeg skulle leje…

Manglende søgeord når jeg skulle leje en Rillefræser.

23. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse

Når man søger på rillefræser, kommer det produkt frem, som er lejet på denne ordre til trods for, at Silvan kalder det en murrillesav, så vi forstår ikke helt problemstillingen i denne anmeldelse.

Silvan

Super hurtig tilbagemelding på at vi…

Super hurtig tilbagemelding på at vi varer var klar til afhentning i silvan. Brugte click and collect.

31. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores Click & Collect-service.

Silvan

Jeg tager aldrig i silvan i Slagelse igen

Træder aldrig ind i silvan i Slagelse igen jeg har hentet pakker der fra over 10 gange og har kun haft en god oplevelse alle de medarbejdere jeg har mødt er virkelig ubehagelige og snakker ikke særlig pænt jeg kommer altid smilene og snakker pænt selv så jeg kan ikke forstå jeg altid bliver mødt af sure ubehagelige medarbejdere. Hvis man har en god dag bliver den i hvert fald ødelagt når man kommer ud der fra

25. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse

Vi beklager meget din dårlige oplevelse, vi vil gå videre med din feedback.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt, at få det som man skulle bruge. God og høflig hjælp af personalet.

22. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse

Mange tak for din positive feedback (:

God betjening af personalet

God betjening af personalet. Den ejede maskinen var ikke tanket op.

17. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse

Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding om vores personale. Vi beklager, at maskinen ikke var tanket op, men vi værdsætter din feedback😊

God betjening

God betjening. Godt værktøj .

14. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse

Mange tak for din gode anmeldelse😊