SILVAN - Sønderborg Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Grundtvigs Allé 188, 6400 Sønderborg, DK

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Da jeg ville hente en kost med skaft, Click and cołlect, fik jeg kun kosten, en medarbejder gik på lageret, hvor det rette skaft var udsolgt, men han fandt et andet skaft, der var dyrere, men jeg skul... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Lejede en tæpperenser for et døgn fra kl.16-16 , dog viste det sig at ved brug af det store mundstykke ja så var dette mere en meget utæt hvilket gjorde det nærmest umuligt såååå at rense tæppe med et... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Købte mini ovn hos Silvan i Sønderborg. Viste sig, at termostaten var kaput. Kom ind i butikken igen..fremlagde problemet, og så kunne vi vælge,at få penge tilbage eller en ny ovn. Der var ingen p... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk service 🥳☺️havde de kunnet få 12 stjerner var de velfortjent . Ib Hansen var meget kompetent og meget meget hjælpsom. Vi skulle have en del ting og oven i hatten gav han en rigtig god... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

8 016 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Betjent af Ib

Betjent af Ib
Bedste service nogensinde, mega flink og hjælpsom.
Ib ved hvad han snakker om!
Tusind tak for hjælpen endnu engang.
Hilsen stig

14. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores butik og personale.

Saanut 5/5 tähteä

Gode varer af høj kvalitet

10. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi sætter stor pris på din støtte og er glade for, at du er tilfreds med vores produkter.

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

4. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med både servicen og leveringshastigheden.

Saanut 4/5 tähteä

Bestilt varen click og collect online

Bestilt varen click og collect online. Det fungerede fint med at modtage mail om at varen var klar til afhentning.

31. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service.

Meget fint service

Meget fint service

28. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Mange tak for din gode anmeldelse😊

Hyndeboks

God og hurtig betjening

30. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Mange tak for din positive feedback (:

Leje af pælebor

Lejede et pælebor, som virkede perfekt.

29. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Tusind tak for din positive anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en god oplevelse med vores service.

God kundeservice

En teknisk fejl der resulterede i dobbelt betaling af leje udstyr blev løst ved en professionel håndtering med kunden i centrum.
Jeg siger tak for god kundeservice👍

24. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med håndteringen af den tekniske fejl. Vi sætter pris på din positive feedback!

Saanut 5/5 tähteä

At en venlig personale hjalp mig med…

At en venlig personale hjalp mig med pålæsning. Rigtig god service 👍 Tak for det🤝

22. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores personale. Tak for din positive bedømmelse og dine venlige ord😊🌞

Saanut 4/5 tähteä

Kunden fremfor egen profit !!

Ekspedienten henviste os til Silvan onlinebutikken, som det bedste alternativ for os.

18. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Tusind tak for din gode anmeldelse!

Saanut 4/5 tähteä

Ekspedient var utrolig flink til at hjælpe med at finde varen og betale for den

7. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores medarbejder. Vi sætter stor pris på din positive feedback og vil gerne takke dig for at dele din oplevelse.

Perfekt

God, venlig og hurtig service. Helt perfekt, click & collect - kan klart anbefales.

6. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores Click & Collect service.

Nemt

Nemt, hurtigt i bestilling og afhentning. Venlig og serviceorienteret personale.

28. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med din bestillingsproces og servicen ved afhentningen.

Saanut 5/5 tähteä

De bestilte varer var klar til…

De bestilte varer var klar til afhentning som meddelt. Det var de korrekte varer. Prompte betjening.

22. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med din bestilling og afhentning. Vi sætter pris på din støtte.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering af det jeg havde…

Hurtig levering af det jeg havde bestilt- og fleksibilitet ifbm at jeg returnerede noget af det bestilte. Hele tiden god service 😊

14. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med din bestilling og oplevede god service i forbindelse med din returnering. Vi sætter pris på din støtte.

God service og gode produkter

God service og gode produkter

14. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Tak for din positive anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at høre, at du var tilfreds med både vores service og produkter.

Hurtig og meget "quick"…

Hurtig og meget "quick" service/håndtering

8. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Tak for din positive anmeldelse!

Juliane

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin