SILVAN - Sønderborg Arvostelua 112

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Grundtvigs Allé 188, 6400 Sønderborg, DK

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk service 🥳☺️havde de kunnet få 12 stjerner var de velfortjent . Ib Hansen var meget kompetent og meget meget hjælpsom. Vi skulle have en del ting og oven i hatten gav han en rigtig god... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Lejede en tæpperenser for et døgn fra kl.16-16 , dog viste det sig at ved brug af det store mundstykke ja så var dette mere en meget utæt hvilket gjorde det nærmest umuligt såååå at rense tæppe med et... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Flinkt personale, gode produkter og god service. Men når jeg skal købe hårdt-træs-briketter, er det et knokkel, fordi de ligger inde i butikken og ikke i "drive in". De er godt nok tæt på "drive in" l... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Jeg vil gerne takke Jakob

Jeg vil gerne takke Jakob! En fantastisk specialist og et vidunderligt menneske! Han hjalp mig med at pakke maleriet ind, ordnede alt og printede det hele ud! Jeg har simpelthen ikke ord nok! Den bedste medarbejder i Danmark!
Også alle de andre medarbejdere hjalp mig på den ene eller anden måde :))
Fantastisk sted, 5/5!

14. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Vi er så glade for at høre om din fantastiske oplevelse! Det er skønt at vide, at vores medarbejdere ydede enestående service. Tak for din ros og de 5 stjerner😊🌞

God service og gode produkter

God service og gode produkter

5. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og produkter.

Rigtig fint

Rigtig fint, blev ringet
op for at være sikker på det var de rigtige sten jeg skulle bruge. Kan kun anbefale Silvan i Sønderborg.

1. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe dig med at sikre, at du fik de rigtige sten. Tak for din anbefaling af butikken.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition

1. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Vi er glade for, at du er tilfreds med den hurtige ekspedition! Tak for din positive tilbagemelding😀

Nemt at bestille

Nemt at bestille. Godt overblik over lage på landets butikker. Gennemsigtigt køb proces med info om hent tilgængelighed fra butikken.

23. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med at bestille. Tak for din positive feedback om overblikket og den tydelige købsproces.

Alt har været perfekt

Alt perfekt, personale meget venlig

24. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores venlige personale.

Saanut 4/5 tähteä

Generelt god oplevelse

Generelt god oplevelse, Click & collect virkede upåklageligt.
Lagerbeholdningen i butikken var mindre end mit behov og er nu 16 dage endnu ikke kommet på lager.
Det resterende behov er derfor bestilt ved anden leverandør.

7. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Vi er glade for at høre, at Click & Collect fungerede godt. Vi beklager, at lagerbeholdningen ikke matchede dit behov, og at du måtte bestille fra en anden leverandør. Tak for din feedback.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering, varen rigtig godt pakket ind.

18. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Mange tak for de 5 stjerner 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med leveringen.

Click & collekt

Bestilte varen i click & collekt igår aftes og i dag fik jeg besked 10 min. før åbningstid om, at varen var klar. Hurtigt og nemt.

17. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Vi er glade for at høre, at du havde en hurtig og nem oplevelse med Click&Collect. Tak for din positive feedback.

Saanut 2/5 tähteä

Da tæppet blev afhentet blev det af…

Jeg købet er gulvtæppe i klik og hent, Da tæppet blev afhentet blev det af personalet slæbt hen ad gulvet gennem hele butikken, så det var meget beskidt.

3. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.

Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Det var helt enkelt

Det var helt enkelt. Find varen på hjemmesiden. Er den i den ønskede butik? Betal. Hent.
Perfekt.

29. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med dit køb. Tak for din positive tilbagemelding.

Saanut 5/5 tähteä

Købte en pumpe ( nr 2 )..

Købte en pumpe ( nr 2 )... virker fint!
Første pumpe jeg købte gik i stykker, lynhurtig fik jeg en ny pumpe... ingenventen/rep. tider ... god kundeservice

24. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Vi er glade for at høre, at den nye pumpe fungerer fint! Vi sætter stor pris på din feedback og er tilfredse med, at vi kunne levere en hurtig løsning. Tak for din anmeldelse.

Saanut 5/5 tähteä

Fik rigtig meget hjælp til min…

Fik rigtig meget hjælp til min bestilling on line😄

21. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service.

Den gode oplevelse

Click and collect spiller bare

12. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores Click&collect service. Vi sætter pris på din feedback😊

Top service

Top service som altid

8. maaliskuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Jeg bestilte varer og om 15 min fik jeg…

Jeg bestilte varer og om 15 min fik jeg besked at min varer er klar og vente på afhentning. 🥰🥰🥰🥰

8. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Vi er glade for at høre, at du havde en så hurtig og positiv oplevelse med din ordre. Tusind tak for din fantastiske feedback🤩

Saanut 2/5 tähteä

Havde der været folk i butikken man…

Havde der været folk i butikken man kunne have spurt tilråd om varen, var det ikke nødvendigt at bestille online
Det er som om at pakke området har den største prioritet

7. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Saanut 1/5 tähteä

Ekstrem lang leveringstid

Ekstrem lang leveringstid - det virker slm im jeg blev glemt

6. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä SILVAN - Sønderborg

Vi beklager meget forsinkelsen på denne ordre fra vores leverandør. Ordren står som leveret d. 6/3.

Silvan har en klar aftale med alle vores leverandører, at de skal give besked vedr. evt. forsinkelser, det er desværre ikke overholdt i forbindelse med denne ordre.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin