Sepa Green Energy Arvostelua 121

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 1/5 tähteä

Mij moeder wordt een contract aan gesmeerd waar ze niks van af weet . Naar lang zoeken is ze benaderd geweest door een callcenter die ze heeft afgewezen maar op een of andere manier toch de adres en... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zo fijn dat ik gewoon kan bellen of mailen. Bij dit bedrijf hoef je niet om te gaan met achterlijke chatbots of tenenkrommende portals. Het e-mailadres en telefoonnummer staan gewoon op de website. Mi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Er is veel verbeterd in de telefonische klantenservice. Er was een korte wachttijd aan de telefoon, hetgeen ik zeer belangrijk vind. Een snelle, directe identificatie van de klant via het telefoonnum... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De medewerker die ik aan de lijn kreeg barst van de energie (om maar even in de energiesferen te blijven 😄). Vanaf het moment dat zij de telefoon opneemt voel je haar enthousiasme en betrokkenheid. D... Näytä lisää

4,5

1 tähti

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

niet te lang hoeven wachten aan de…

niet te lang hoeven wachten aan de telefoon en direct zonder dat er moest worden doorverbonden de opgevraagde facturen per mail ontvangen.

25. kesäkuuta 2025

Beste Fred,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Wat fijn om te horen dat u het contact met onze klantenservice als positief heeft ervaren.

Denise.

Saanut 5/5 tähteä

Geen lange wachttijd en correct…

Geen lange wachttijd en correct geholpen.

24. kesäkuuta 2025

Beste Rob,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om een review te plaatsen.
Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Uitleg

Aangenaam gesprek, met een duidelijke uitleg.

24. kesäkuuta 2025

Beste Lisette,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Wij zijn erg blij om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlenging. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Super fijne samenwerking.

Super fijne samenwerking.
Dank voor alles

23. kesäkuuta 2025

Beste Dorpshuis De Herxer Marke,

Demet
Team Sepa Green Energie

Saanut 5/5 tähteä

Prima bedrijf,klantenservice is erg…

Prima bedrijf,klantenservice is erg vriendelijk en behulpzaam .

5. kesäkuuta 2025

Beste San,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Duidelijke uitleg

3. kesäkuuta 2025

Beste Sjaak Welboren,

Goed geholpen

Goed geholpen, vriendelijk en snel

3. kesäkuuta 2025

Beste Derk,

perfect OK.

1. huhtikuuta 2025

Beste Th. Arnts,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Wij zijn erg blij dat u uw mening met ons deelt en dat u een positieve ervaring heeft.
Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Slechte afhandeling

Slechte afhandeling
Geen fijn telefonisch gesprek met dame
Ze start zelf discussie op en ze luistert niet naar mijn ongenoegen
Of het nu klopt of niet zou het fijn zijn dat ze even luistert ipv reactie
Met vriendelijke groet Winant

29. tammikuuta 2025

Goede club!

Betrouwbaar bedrijf, snel antwoord op vragen

12. joulukuuta 2024

Beste Dirk van Veen,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij zijn ook blij met u als klant.

Marieke
Team Sepa Green

Saanut 1/5 tähteä

Tijd lang geen inzicht in mij verbruik

Tijd lang geen inzicht in mij verbruik. Ze zeggen ze dat je hiervoor toestemming moet geven, maar dit werkte niet. Herhaaldelijk gebeld maar werd maar niet opgelost. Nota van dit jaar is 800 euro bij te betalen. Ben er niet blij mee!

2. joulukuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Weg wanneer het kan...

Bij het sluiten van een nieuw contract zou ik er als klant niet veel op achteruit gaan
Betaalde bij engie <100euro p mnd en kreeg ook nog geld terug
Bij sepa ging ik 115euro betalen, wat 127euro werd...en moest na n jaar nog even 375euro Bijbetalen...
Bijzonder...terwijl ik niet veel thuis ben...
Dus wanneer ik weg kan ben ik weg

12. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Dit zijn een stelletje gore oplichters

Dit zijn een stelletje gore oplichters, eerst sturen ze een offerte waar je niks mee kan.
Daarna wordt je weer gebeld met hun verhaal en mooie praatjes.
Als ze merken dat je ze door hebt veranderen ze van toon en verbreken ze de verbinding.
Ga hier nooit mee in zee

15. elokuuta 2024

Heb een 3 jarig contract

Heb een 3 jarig contract. Bewust een jaar gewacht met een recensie plaatsen want je weet pas of iets goed of slecht is bij een eindnota, betaal 350 per maand en dik 800 terug gekregen, nog 2 jaar te gaan!

8. huhtikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin