Yritys on vastannut
Er is veel verbeterd in de telefonische klantenservice. Er was een korte wachttijd aan de telefoon, hetgeen ik zeer belangrijk vind. Een snelle, directe identificatie van de klant via het telefoonnum... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De medewerker die ik aan de lijn kreeg barst van de energie (om maar even in de energiesferen te blijven 😄). Vanaf het moment dat zij de telefoon opneemt voel je haar enthousiasme en betrokkenheid. D... Näytä lisää
Buurserstraat 244a, 7544 RG, Enschede, Hollanti
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Mij moeder wordt een contract aan gesmeerd waar ze niks van af weet . Naar lang zoeken is ze benaderd geweest door een callcenter die ze heeft afgewezen maar op een of andere manier toch de adres en bank gegevens weten te bemachtigen
Ze heeft nergens een handtekening gezet lijkt mij niet rechtsgelig
Dus wees gewaarschuwd kijk uit met dit bedrijf moet nog maar zien of ze er nog van af kom

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
Terecht betwiste factuur, ze gaven geen waarschuwing en annuleerden het contract onmiddellijk, wat ertoe kan leiden dat Stedin de energievoorziening afsluit.
Ze heeft mijn vragen en alles goed uitgelegd. Zeer tevreden.

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
ik ben goed geholpen vriendelijk behandelt ik ben hier heel tevreden over

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
Stelletje vuile varkens zijn het
Verkoop woning en dan alsnog boete in rekening brengen
Stelletje oplichters sepa green
Geen ster waard
Energiemafia

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
Snel telefonisch contact en prettig contact.
Contracten direct in de mail.

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
Zo fijn dat ik gewoon kan bellen of mailen. Bij dit bedrijf hoef je niet om te gaan met achterlijke chatbots of tenenkrommende portals. Het e-mailadres en telefoonnummer staan gewoon op de website. Mijn verzoek werd nog dezelfde dag opgepakt en opgelost. Daar zouden heel veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen. Bedankt voor de goede en vriendelijke service, Fadime!

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
Open en eerlijk bedrijf die je direct op de hoogte stelt dat ik was gehackt
Er was geen contract beëindigd, dit was een fake mail.

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
Korte en goede antwoorden,luisterde goed en was snel

Goed behulpzaam vriendelijk.

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
klantenservice begrijp heel goed dat ik de Nederlandse taal nog niet goed beheers en erg behulpzaam
Neem veel tijd en blijf vriendelijk en kalm

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
Goed geholpen en duidelijke uitleg gekregen

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
Snelle afhandeling en vriendelijke medewerker

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
Omdat ik van uur tot uur en datvtot dag het verbruik kan zien.

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
Een vriendelijke duidelijke stem. En ik ben goed geholpen.

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.