Mij moeder wordt een contract aan gesmeerd waar ze niks van af weet . Naar lang zoeken is ze benaderd geweest door een callcenter die ze heeft afgewezen maar op een of andere manier toch de adres en... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zo fijn dat ik gewoon kan bellen of mailen. Bij dit bedrijf hoef je niet om te gaan met achterlijke chatbots of tenenkrommende portals. Het e-mailadres en telefoonnummer staan gewoon op de website. Mi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Er is veel verbeterd in de telefonische klantenservice. Er was een korte wachttijd aan de telefoon, hetgeen ik zeer belangrijk vind. Een snelle, directe identificatie van de klant via het telefoonnum... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De medewerker die ik aan de lijn kreeg barst van de energie (om maar even in de energiesferen te blijven 😄). Vanaf het moment dat zij de telefoon opneemt voel je haar enthousiasme en betrokkenheid. D... Näytä lisää
Buurserstraat 244a, 7544 RG, Enschede, Hollanti
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
prima service

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
Heel klantvriendelijk en zeer duidelijke uitleg gehad tijdens een telefonisch gesprek.

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
Snel, vriendelijk en oplossingsgericht geholpen

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
Vraag aan klanten service: snel, vriendelijk en duidelijk antwoord op mijn vragen.

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
Ik werd door de dame van Sepa Green goed te woord gestaan. Mijn vraag is goed beantwoord.

Aardige en behulpzame klantenservice

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
Na weken heen en weer gemail, uiteindelijk gebeld en goed te woord gestaan. Mw. Heeft mij goed geholpen, bij het veranderen van mijn gegevens. Heel fijn!

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
Mijn vraag is helder en vriendelijk beantwoord. Geen gemaar gewoon hulp. Heel erg fijn!

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
Heel goed geholpen en vriendelijk met een goeie uitleg

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
Ik ben al jaren bij Sepa Green, vriendelijke, correcte en duidelijke partij om mee samen te werken als leverancier, waar ik alleen maar gas afneem. Voor elektra ben ik zelfstandig.

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
De dame was geduldig en legde alles prima uit. Dacht mee.

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
Eindelijk te woord gestaan door een dame (José) die wel verstand van zaken heeft. En ook daadwerkelijk naar oplossingen en mogelijkheden kijkt. Hier kunnen haar collega's nog iets van leren!

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
Mijn vraag is direct opgepakt en er is meteen gehandeld. Dit was een prettige ervaring.

Snel antwoord en friendelijk
Behulpzaam

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.