Mij moeder wordt een contract aan gesmeerd waar ze niks van af weet . Naar lang zoeken is ze benaderd geweest door een callcenter die ze heeft afgewezen maar op een of andere manier toch de adres en... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zo fijn dat ik gewoon kan bellen of mailen. Bij dit bedrijf hoef je niet om te gaan met achterlijke chatbots of tenenkrommende portals. Het e-mailadres en telefoonnummer staan gewoon op de website. Mi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Er is veel verbeterd in de telefonische klantenservice. Er was een korte wachttijd aan de telefoon, hetgeen ik zeer belangrijk vind. Een snelle, directe identificatie van de klant via het telefoonnum... Näytä lisää
Buurserstraat 244a, 7544 RG, Enschede, Hollanti
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Ik ben telefonisch goed geholpen. Vriendelijk en geduldig.

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
information was quick and accurate and to the point.Very less waiting time as well.

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
Proactieve medewerker van de klantenservice die een stukje menselijkheid toevoegt door mij te bellen over een aanmaning van 1 euro. Erg attent.

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
Mw. Aan de telefoon was erg vriendelijk! Ik wilde mijn termijn bedrag aanpassen, dit heeft zij voor mij gedaan.

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
Er is veel verbeterd in de telefonische klantenservice.
Er was een korte wachttijd aan de telefoon, hetgeen ik zeer belangrijk vind. Een snelle, directe identificatie van de klant via het telefoonnummer is erg prettig. Vervolgens kreeg ik een vlot en duidelijk antwoord op mijn vraag. Alles bij elkaar in een paar minuten klaar, terwijl ik ooit 20 minuten of langer aan de lijn hing.

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
Zeer vriendelijke telefoniste, duidelijk en doelgericht

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
De medewerker die ik aan de lijn kreeg barst van de energie (om maar even in de energiesferen te blijven 😄). Vanaf het moment dat zij de telefoon opneemt voel je haar enthousiasme en betrokkenheid. De manier waarop zij communiceert is ontzettend prettig, warm en motiverend. Zij is niet alleen zeer klantgericht, maar ook duidelijk deskundig en neemt je stap voor stap mee in het hele proces. Het gesprek wordt op een prettige en zorgvuldige manier afgerond, zonder ook maar één moment het gevoel te geven dat er haast achter zit. Als klant voel je je écht gehoord, gewaardeerd en serieus genomen. Wat mij betreft een enorme plus en een voorbeeld voor uitstekende klantenservice! 🌟

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
All mijn vragen waren beanwoorden door heel vriendelijke werker van Sepa Green. Ik ben heel tevreden:)

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
De medewerkster nam uitgebreid te tijd om alle vragen door te nemen en ik kreeg duidelijk antwoord op alle vragen.

Vriendelijke kundige medewerkster

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
Netjes te woord gestaan, goed geholpen.

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
Ondanks een valse start rond mijn contract heb ik een zeer prettig telefoon gesprek gehad. Vriendelijke dame aan de lijn en de toegezegde informatie daarna netjes in mijn mailbox

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
The customer service representatives are very helpful.

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
De mevrouw v d helpdesk was heel vriendelijk, duidelijk en rustig en ik werd daardoor heel prettig geholpen door haar

Vastaus yritykseltä Sepa Green Energy
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.