Pulsure.dk ApS Arvostelua 8 028

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 4/5 tähteä

Købte i april den helt nye Magene C706. Desværre er Navigationen ikke pt helt som den skal være, pga. Manglende. vejnavne/rundkørseler/ustabil turn by turn Jeg har idag uden bøvl fået pengene... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fin oplevelse og hurtig levering. Lidt ærgerlig over, at jeg købte mit ur halvanden uge før fødselsdagstilbuddet og muligheden for en gratis Garmin T-shirt ved bestilling, men det er sådan det er.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Pulsure.dk er en fantastisk hjemmeside! Jeg vil klart anbefale at købe dine næste cykelrelaterede effekter på denne side! Personligt reklamerede jeg over en Kickr core, og få dage efter kunne jeg modt... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Som indendørs cykel entusiast bliver min hometrainer brugt flittig, men nogle gange går noget i stykker og selv udenfor garanti perioden står pulsures hometrainer ansvarlig klar til at hjælpe. Jeg opl... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kelloliike

Tietoja yrityksestä Pulsure.dk ApS

Yrityksen kirjoittama

Pulsure.dk er Danmarks største forhandler af sportsure, cykelcomputere, hometrainere og andet elektronisk træningsudstyr fra alle de største og mest anerkendte mærker.

Vi har eksisteret siden 2001, og i alle årene har god og troværdighed kundeservice været grundstenen i vores forretning.

"Vi sælger kun produkter, vi også selv vil bruge!"

Sådan lyder vores kriterier, når vi skal udvælge nye produkter til vores webshop.
Vi sælger kun produkter af høj kvalitet, og vi tester alle produkter, inden vi sætter dem til salg.
Vores kundeservice kender produkterne og kan vejlede og yde support på det hele.

Dansk kundeservice og ordentlighed siden 2001

Hos Pulsure.dk er vores kerneværdi ordentlighed. Det betyder, at vi altid gør os umage, vi yder den bedst tænkelige service og du kan altid stole på hvad vi siger.

Vores kundeservicemedarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig på både telefon, mail, chat og i vores fysiske butik.

Officiel Garmin forhandler siden 2003

Pulsure.dk var blandt de første forhandlere i Danmark, da Garmin for første gang i 2003 præsenterede et løbeur med GPS.
Siden da har vi været blandt de største forhandlere af Garmin løbeure, og er det fortsat i dag. Vores kundeservice er eksperter i Garmin, og vi har bl.a. tilladelse til at godkende reklamationer på vegne af Garmin, så din behandlingstid bliver så kort som muilgt.

Fysisk butik, showroom og Danmarks største Hometrainer Testcenter

I Horsens har vi en fysisk butik og showroom, hvor alle Garmin ure, cykelcomputere, Polar ure og Suunto ure er udstillet, så du kan komme og prøve dem, inden du køber. Du kan desuden afhente din ordre hos os eller få hjælp med dit produkt efter køb.

Vi har desuden Danmarks største testcenter for hometrainere og udstyr til indendørs cykling. Vores E-Cycling Lab er åbent i hele butikkens åbningstid, og du er altid velkommen til at komme forbi og prøve det nyeste udstyr indenfor e-cykling.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Nemt og hurtig

Nemt og hurtig

1. joulukuuta 2025

Hej Frederiksberg.

Saanut 5/5 tähteä

Bestillingen var nem og med en hurtig…

Bestillingen var nem og med en hurtig levering, var det en rigtig fin oplevelse

27. marraskuuta 2025

Hej Laila.

Hurtig betjening og levering

Hurtig betjening og levering

24. marraskuuta 2025

Hej Jonna.

Saanut 5/5 tähteä

Et simpelt og ligetil køb

Et simpelt og ligetil køb. Effektiv levering.

Hej O_S

Stærk service

Nemt at finde det rette produkt - stærk pris og hurtig fejlfri levering.

Hej Jacob.

Superservice

På grund av ett felköp var jag tvungen att returnera min vara. Det är ju ofta först då man märker om ett företag är bra. Kan inte nog lovorda kundtjänsten och deras service. Fem plus, bättre blir det inte.

30. marraskuuta 2025

Top service

Ifm. en reklamation på en ny hometrainer, har Pulsure været servicemindet i topklasse, hurtige i vores korrespondance, og hjulpet med at få hometraineren sendt retur til fabrikanten, samt sendt en ny til mig, allerede inden den defekte har ramt fabrikanten.
Top tillidsvækkende.

28. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Du får præcis det Pulsure siger, bedste pris på de bedste produkter

Hos Pulsure får du altid den bedste pris på de bedste produkter. Du får altid præcis information om varen er på lager og forventet levering. Og hvis du ønsker at betale merpris, så får du udvidet din garanti på dit produkt. Jeg fik 4 år garanti på min Fenix 8. Koster kun kr. 199,- for 2 år ekstra. Hammer fedt.
Efter min mening er en Fenix 8, et meget effektivt, brugbart multifunktionelt værktøj hvis brugeren har et behov som ligner semiprof / prof træning.
Eller ønsker det bedste på markedet.
Ure til den halve pris er rigeligt til de fleste.
Pulsure er stærk på nettet og i fysisk butik.

21. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Dejlig konkret og reel vejledning ift. køb af hometrainer

17. marraskuuta 2025

Hej Ole.

Super betjening i butikken

Super betjening i butikken. Virkelig god vejledning.

19. marraskuuta 2025

Hej Lisbeth.

Mange tak for din fine anmeldelse af os ved Pulsure.dk. Den er værdsat!

De bedste hilsner herfra

Saanut 2/5 tähteä

23 emails på 13 dage ..

Dette er blot en advarsel om IKKE at tilmelde sig Pulsure.dk's nyhedsmail!

Er blevet spammet med 23 emails på 13 dage her op til Black Friday.
Det alene har gjort at jeg har valgt at købe et andet sted.

Nogen som har behov for at sende så mange reklame mails for at promovere ens produkter ... det siger enten noget om produkterne, eller også siger det noget om shoppen.
Og produkterne er fine nok....

29. marraskuuta 2025

Hej Enok.

Tak for din anmeldelse af Pulsure.dk.

Vi er naturligvis kede af, at du tildeler os to stjerner og føler at vores mail-flow er i overkanten. Især når det er på den baggrund, at du selv aktivt har accepteret vores nyhedsbreve- men også vores ekstra nyhedsbreve i forbindelse med Black Friday. Så er det helt korrekt og ganske rigtigt at du har modtaget en noget større mængde nyhedsbreve i forbindelse med begivenheden, end vi normalvis sender ud.

Jeg vil meget gerne i kontakt med dig for at snakke din oplevelse gennem- for kan vi ved Pulsure.dk optimere noget, er vi naturligvis altid lydhør for inputs.
Jeg håber, at du vil dele dine oplysninger med mig- og ellers er du hjertelig velkommen til at kontakte mig på telefon 76748074, så vi kan vende din oplevelse.

Jeg håber på at høre fra dig.

Søren S.
Kundeservicechef- Pulsure.dk

Eksemptionel Service

Eksemptionel Service
Havde bestilt et ur om aftenen kl 22. Dagen efter kom der nyhedsbrev hvor uret var sat ned jeg skrev og hørte om det ikke var muligt at få den samme rabat. 10 minutter senere var der svar fra Frederik; penge er tilbageført.
Dagen efter kom endnu et nyhedsbrev hvor uret var sat yderligere ned. Jeg skrev igen (man er vel Nordjyde 😉) Igen positivt svar fra Frederik; det tilbageførte beløb blev reguleret. Ingen spørgsmål bare super god service.

23. marraskuuta 2025

Hej Morten.

Tak for din flotte anmeldelse af Pulsure.dk

Det er fedt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse, og at Frederik kunne hjælpe dig hurtigt og smidigt begge gange. Vi ved, at kampagner og prisændringer kan komme tæt på et køb, og derfor gør vi altid vores bedste for, at ingen kunder skal føle sig snydt eller ærgerlige.

Det betyder meget for os, at du deler din oplevelse, og vi håber, du bliver rigtig glad for dit nye ur. Skulle du få brug for hjælp, spørgsmål eller sparring, står vi selvfølgelig altid klar.

Endnu en stor tak for din anmeldelse!

Saanut 5/5 tähteä

Jeg fik simpelthen den bedste…

Jeg fik simpelthen den bedste kundeservice!
Efter at have købt en hometrainer blev jeg kontaktet af Søren vedrørende min ordre. Han tog sig tid til at rådgive mig om, hvilken model der egentlig passede bedst til mine behov. På ingen tid fik vi afbestilt den oprindelige ordre og bestilt en JetBlack i stedet. Fantastisk service og virkelig professionel vejledning!
Søren skal have 12/10 stjerner!

4. marraskuuta 2025

Hej Frederikke.

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det er virkelig god og dejlig læsning!

Det er så godt at høre, at Søren kunne hjælpe dig så godt videre. Han brænder for at give god, faglig og personlig rådgivning, så du ender med præcis det udstyr, der passer til dine behov – og det lyder til, at I fandt den helt rigtige løsning sammen.

At du oplever processen som både hurtig, professionel og imødekommende, betyder enormt meget for os. Vi gør os umage for, at du som kunde aldrig bare “køber noget”, men får det, der faktisk fungerer bedst i praksis.

Søren bliver uden tvivl glad for dine 12/10 stjerner – de bliver givet videre til ham med det samme! ⭐️

Skulle du få spørgsmål til din JetBlack, opsætning eller noget andet, står vi altid klar til at hjælpe.

Endnu en stor tak for at dele din oplevelse!

Søren S.
Kundeservicechef - Pulsure.dk

Saanut 5/5 tähteä

Hurtigt og effektivt. God oplevelse.

Har handler hos Pulsure flere gange. God informativ website. Hurtig levering og hvis det ikke muligt får man klar besked om forsinkelse og forventede modtagelsestidspunkt. Har haft ringet til kundeservice 2 gange. Ingen kø og fine svar på spørgsmål.

21. marraskuuta 2025

Hej Erik.

Tusind tak for din venlige og fine anmeldelse af Pulsure.dk – det er skøn læsning.

At du både oplever vores hjemmeside som informativ, vores levering som hurtig og vores kundeservice som nem at komme igennem til, er præcis den helhedsoplevelse, vi arbejder for hver eneste dag!

Vi sætter stor pris på, at du gentagende gange vender tilbage og handler ved os. TAK!

Du skal altid være velkommen – vi står klar, hvis du får brug for hjælp eller rådgivning.

Søren

Bra priser

Bra priser, snabb leverans och väldigt trevlig kundservice!

Hej Adrian.

Mange tak for din fine anmeldelse af Pulsure. Det er værdsat.

Hvis du får behov for hjælp, rådgivning og sparing må du endelig altid tage fat i os.

Kanon service

Kanon service , hurtig levering

20. marraskuuta 2025

Hej Carsten.

Mange tak for din anmeldelse af Pulsure.dk
Den er vi rigtig glade for at modtage.

Vi ser frem til at få muligheden for at hjælpe dig en anden god gang. 😊🎅

Team Pulsure.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin