Pulsure.dk ApS Arvostelua 8 028

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 4/5 tähteä

Købte i april den helt nye Magene C706. Desværre er Navigationen ikke pt helt som den skal være, pga. Manglende. vejnavne/rundkørseler/ustabil turn by turn Jeg har idag uden bøvl fået pengene... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fin oplevelse og hurtig levering. Lidt ærgerlig over, at jeg købte mit ur halvanden uge før fødselsdagstilbuddet og muligheden for en gratis Garmin T-shirt ved bestilling, men det er sådan det er.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Pulsure.dk er en fantastisk hjemmeside! Jeg vil klart anbefale at købe dine næste cykelrelaterede effekter på denne side! Personligt reklamerede jeg over en Kickr core, og få dage efter kunne jeg modt... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Som indendørs cykel entusiast bliver min hometrainer brugt flittig, men nogle gange går noget i stykker og selv udenfor garanti perioden står pulsures hometrainer ansvarlig klar til at hjælpe. Jeg opl... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kelloliike

Tietoja yrityksestä Pulsure.dk ApS

Yrityksen kirjoittama

Pulsure.dk er Danmarks største forhandler af sportsure, cykelcomputere, hometrainere og andet elektronisk træningsudstyr fra alle de største og mest anerkendte mærker.

Vi har eksisteret siden 2001, og i alle årene har god og troværdighed kundeservice været grundstenen i vores forretning.

"Vi sælger kun produkter, vi også selv vil bruge!"

Sådan lyder vores kriterier, når vi skal udvælge nye produkter til vores webshop.
Vi sælger kun produkter af høj kvalitet, og vi tester alle produkter, inden vi sætter dem til salg.
Vores kundeservice kender produkterne og kan vejlede og yde support på det hele.

Dansk kundeservice og ordentlighed siden 2001

Hos Pulsure.dk er vores kerneværdi ordentlighed. Det betyder, at vi altid gør os umage, vi yder den bedst tænkelige service og du kan altid stole på hvad vi siger.

Vores kundeservicemedarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig på både telefon, mail, chat og i vores fysiske butik.

Officiel Garmin forhandler siden 2003

Pulsure.dk var blandt de første forhandlere i Danmark, da Garmin for første gang i 2003 præsenterede et løbeur med GPS.
Siden da har vi været blandt de største forhandlere af Garmin løbeure, og er det fortsat i dag. Vores kundeservice er eksperter i Garmin, og vi har bl.a. tilladelse til at godkende reklamationer på vegne af Garmin, så din behandlingstid bliver så kort som muilgt.

Fysisk butik, showroom og Danmarks største Hometrainer Testcenter

I Horsens har vi en fysisk butik og showroom, hvor alle Garmin ure, cykelcomputere, Polar ure og Suunto ure er udstillet, så du kan komme og prøve dem, inden du køber. Du kan desuden afhente din ordre hos os eller få hjælp med dit produkt efter køb.

Vi har desuden Danmarks største testcenter for hometrainere og udstyr til indendørs cykling. Vores E-Cycling Lab er åbent i hele butikkens åbningstid, og du er altid velkommen til at komme forbi og prøve det nyeste udstyr indenfor e-cykling.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Hentede en ny urrem til mit gamle Garmin ur. Farve blev afstemt med uret og jeg blev mødt af venlig og service minded personale

Hej Linda.

Mange tak for at bruge tid på at anmelde Pulsure.dk. Det er værdsat. Vi stræber dejligt efter at give den bedste og højeste service- så det er dejligt at høre det også er den oplevelse du har fået dig.

Vi ser frem til at hjælpe dig- og rådgive dig en anden god gang.

De bedste hilsner herfra Pulsure.dk

-Søren

Saanut 5/5 tähteä

En virkelig go’ oplevelse med…

En virkelig go’ oplevelse med fornuftige priser og lynhurtig, fejlfri levering.
Kan kun anbefales.

11. joulukuuta 2025

Hej Maria.

Mange tak for din fine anmeldelse og anbefaling af Pulsure.dk
Den er vi rigtig glade for at modtage.

Vi ser frem til at rådgive og hjælpe dig en anden god gang. 😊

5 stjernet service…

Jeg fik problemer med min hometrainer kort efter jeg havde fået den, men da den var købt hos Pulsure var problemet ikke så stort, jeg fik sendt den retur på deres bekostning og ikke længe efter sad jeg på cyklen igen, de sendte simpelthen en ny.
Virkelig god og prof service fra Pulsure
Kan varm anbefales. Alle 5 stjerner og mere til herfra.
Mvh Benny

Hej Benny.

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse. Den er værdsat! 😊

Vi er meget glade for at høre, at vi hurtigt kunne hjælpe dig, da der opstod problemer med din hometrainer, og at du igen var oppe at køre uden lang ventetid. Hos Pulsure.dk gør vi en stor indsats for, at reklamationer og uforudsete udfordringer bliver håndteret så nemt og problemfrit som muligt for vores kunder.

Det betyder meget for os at få ros for både service og professionalisme – og din anbefaling samt de 5 stjerner varmer derfor ekstra meget!

Vi ser frem til at rådgive og hjælpe dig en anden god gang. 😊

De bedste hilsner fra os.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg fik hvad jeg bestilte

Jeg fik hvad jeg bestilte , så alt er fint
Hurtig levering, det kan vel ikke være bedre når man får hvad man ønsker

Hej Lis.

Mange tak for din anmeldelse af Pulsure.dk. Det er dejlig læsning- at du haft haft en perfekt oplevelse ved os. Det er netop det vi stræber efter at give i det daglige. Perfekt kundeservice og rådgivning. 😊

Får du brug for hjælp eller rådgivning må du endelig ikke tøve med at kontakte os! 😊

Saanut 5/5 tähteä

Respons tid og forståelse for mit…

Respons tid og forståelse for mit problem har været på toppen

Hej Birgitte.

Mange tak for din anmeldelse af Pulsure.dk. Den er vi rigtig glade for at modtage.

Vi ser frem til at rådgive og hjælpe dig en anden god gang.

Hurtig levering. Pålidelig firma

Hej Poul.

Mange tak for din anmeldelse af Pulsure.dk og tak for din tillid.
Vi er et pålideligt og reelt firma. Det er både vist hér på Trustpilot men også via vores E-mærke og generelle ageren i dagligdagen. 😊

Vi ser frem til at rådgive og hjælpe dig en anden god gang.

De bedste hilsner fra os.

Søren
Team pulsure.dk

Hurtig betjening

Hurtig betjening - og glad for uret

10. joulukuuta 2025

Hej Runa.

Tak for din fine anmeldelse af Pulsure.dk Den er vi glade for at modtage. Det er rigtig godt at høre at uret er det helt rigtige og har bragt glæde.

Opstår der behov for rådgivning eller hjælp- er vi klar på mail og telefon- så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Helt fantastisk kundeservice

Helt fantastisk kundeservice. Søren, som er E-Cykling ansvarlig har været virkelig hjælpsom! Havde købt en Wahoo bike V2. Oplevede udfordringer med styret 14 dage efter modtagelse. Efter god dialog havde jeg et nyt styr få dage senere. Rigtig god og hurtig service!

11. joulukuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Produkt HRM - handel og brug

God kommunikation og vejledning før køb, hurtig levering efter handel.
Produktvejledning er på engelsk og noget kortfattet særlig omkring "parring" og en forklaring på "brug" af HRM, ved aktivitet (start) og når HRM ikke bruges (slut)

Perfekt

Perfekt.
Trods travlhed gik det hurtigt og informativt vedr. den ekstra dag eller to vedr. forsendelsen.

Super

Jeg bestilte 2 urremme og 2 stk. batterier fredag d. 28. november og fik allerede varen dagen efter. Det er god service.

29. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering og alt ok.

Hurtig levering og alt ok.

4. joulukuuta 2025

Hej Nikolaj B.

Saanut 5/5 tähteä

Nemt af finde rundt på hjemmesiden og…

Nemt af finde rundt på hjemmesiden og hurtig levering

Hej Jesper

fik fuld refundering

Jeg fortrød mit køb - og fik fuld refundering (også af fragt) meget hurtigt

2. joulukuuta 2025

Hej Kenneth L.

God service - Hurtig levering efter black week

29. marraskuuta 2025

Hej Hr. Jensen

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin