Pulsure.dk ApS Arvostelua 8 028

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Fin oplevelse og hurtig levering. Lidt ærgerlig over, at jeg købte mit ur halvanden uge før fødselsdagstilbuddet og muligheden for en gratis Garmin T-shirt ved bestilling, men det er sådan det er.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Pulsure.dk er en fantastisk hjemmeside! Jeg vil klart anbefale at købe dine næste cykelrelaterede effekter på denne side! Personligt reklamerede jeg over en Kickr core, og få dage efter kunne jeg modt... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Pulsure.dk gav rigtig fin rådgivning op til købet, og en god denne gennemgang af deres forskellige produkter, for at jeg fik et ur med de ønskede funktioner. Derefter var hjemmesiden nemt at naviger... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Som indendørs cykel entusiast bliver min hometrainer brugt flittig, men nogle gange går noget i stykker og selv udenfor garanti perioden står pulsures hometrainer ansvarlig klar til at hjælpe. Jeg opl... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kelloliike

Tietoja yrityksestä Pulsure.dk ApS

Yrityksen kirjoittama

Pulsure.dk er Danmarks største forhandler af sportsure, cykelcomputere, hometrainere og andet elektronisk træningsudstyr fra alle de største og mest anerkendte mærker.

Vi har eksisteret siden 2001, og i alle årene har god og troværdighed kundeservice været grundstenen i vores forretning.

"Vi sælger kun produkter, vi også selv vil bruge!"

Sådan lyder vores kriterier, når vi skal udvælge nye produkter til vores webshop.
Vi sælger kun produkter af høj kvalitet, og vi tester alle produkter, inden vi sætter dem til salg.
Vores kundeservice kender produkterne og kan vejlede og yde support på det hele.

Dansk kundeservice og ordentlighed siden 2001

Hos Pulsure.dk er vores kerneværdi ordentlighed. Det betyder, at vi altid gør os umage, vi yder den bedst tænkelige service og du kan altid stole på hvad vi siger.

Vores kundeservicemedarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig på både telefon, mail, chat og i vores fysiske butik.

Officiel Garmin forhandler siden 2003

Pulsure.dk var blandt de første forhandlere i Danmark, da Garmin for første gang i 2003 præsenterede et løbeur med GPS.
Siden da har vi været blandt de største forhandlere af Garmin løbeure, og er det fortsat i dag. Vores kundeservice er eksperter i Garmin, og vi har bl.a. tilladelse til at godkende reklamationer på vegne af Garmin, så din behandlingstid bliver så kort som muilgt.

Fysisk butik, showroom og Danmarks største Hometrainer Testcenter

I Horsens har vi en fysisk butik og showroom, hvor alle Garmin ure, cykelcomputere, Polar ure og Suunto ure er udstillet, så du kan komme og prøve dem, inden du køber. Du kan desuden afhente din ordre hos os eller få hjælp med dit produkt efter køb.

Vi har desuden Danmarks største testcenter for hometrainere og udstyr til indendørs cykling. Vores E-Cycling Lab er åbent i hele butikkens åbningstid, og du er altid velkommen til at komme forbi og prøve det nyeste udstyr indenfor e-cykling.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Easy checkout

Easy checkout, good price, fast shipping!

Hi Martin.

Thank you so much for your fine rewiew of Pulsure.dk

We are very happy to get five stars from you. 😊

I hope we can help you in the future.

Best regards.

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse, med en intuitiv opbygning af hjemmeside, nem proces med bestilling af varen og de spørgsmål der skulle besvares. Dernæst hurtig levering👍🏻

Hej Lars.

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Pulsure.dk. Den er vi rigtig glade for at modtage.

Det glæder os også at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med både vores hjemmeside, selve bestillingsprocessen og den samlede købsrejse. Vi arbejder netop på at gøre det så intuitivt og nemt som muligt – så det er skønt at få bekræftet, at det lykkes.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb- og vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål.

-Team Pulsure.dk.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Hurtig levering.

Hej Flemming.

Mange tak for din anmeldelse af Pulsure.dk
Vi gør dagligt vores ypperste for at give de bedste oplevelser, så vi er glade for at høre alt er gået godt.
Får du behov for det, er vi også klar til at hjælpe dig i forbindelse med spørgsmål og rådgivning- så tøv ikke med at gribe fat i os. 😊

-Søren

Saanut 5/5 tähteä

Super vejledning og super service

Hej Niels.

Mange tak for din anmeldelse af Pulsure.dk- og de fine fem stjerner.
Den er vi stolte over at modtage.

Vi ser frem til at hjælpe dig en anden god gang.

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse
Har ikke været i kontakt med kundeservice endnu, så kan ikke udtale mig om det, men håber den er god i tilfælde af brug for hjælp! :)

Hej Maria.

Mange tak for din anmeldelse af Pulsure.dk og de flotte fem stjerner du sender i vores retning.

Du kan være ganske roligt. Vi er til for at hjælpe dig. Både med vejledning og rådgivning- men bestemt også hvis du står i en situation hvor en mulig reklamation skal løses. Vi går meget op i at levere en god "aftersales". Bliver der det mindste er du meget velkommen til at kontakte os på mail og / eller telefon: Salg@pulsure.dk eller 76748074. Vi sidder et hold af eksperter klar til at hjælpe dig. 😊

Søren- Pulsure.dk

Saanut 5/5 tähteä

Meget service orienteret og hjælpsom

22. tammikuuta 2026

Hej Jesper.

Mange tak for din anmeldelse af Pulsure.dk. Den er vi rigtig glade for at modtage.

Vi ser frem til at rådgive og hjælpe dig i fremtiden.

God og hurtig service som altid

God og hurtig service som altid
Og denne gang også med prismatch

Hej Bay Halskov.

Mange tak for din flotte anmeldelse af Pulsure.dk.
Den er vi glade for at modtage. 😊

Wahoo Kickr Bike V2

Hurtig levering af ordren og rigtig god hjælp fra support efterfølgende til opsætning.

Hej Lars.

Mange tak for din fine anmeldelse af Pulsure.dk
Den er vi glade for at modtage.

Jeg håber du har og får stor glæde af din bike- og hvis du får behov for hjælp eller rådgivning skal du endelig kontakte os på salg@pulsure.dk eller på telefon 76748074

- Team Pulsure.dk

60 67 98 63

Jeg fik den hjælp, jeg bad om.
Det var en julegave, som ikke var på lager, jeg skulle have, og han var yderst konstruktiv og lavede et fint gavekort - og gaven blev fremsendt præcis som aftalt

28. marraskuuta 2025

Hej Grete.

Mange tak for at dele din oplevelse på Pulsure.dk
Vi er rigtig glade for at læse din anmeldelse.

Vi ser frem til at rådgive og hjælpe dig en anden god gang.

-Team Pulsure.dk

Saanut 3/5 tähteä

Jeg har netop fået leveret Garmin…

Jeg har netop fået leveret Garmin Instinct 2S Solar Surf - kun for at konstatere at det ikke kan forbinde til min telefon. Alt Garmin troubleshooting ER forsøgt, men uret kan simpelthen ikke gennemføre sin “initial setup” 🥲 Interessant nok, blev uret leveret med beskyttelsesglas monteres, selvom jeg ikke havde bestilt det, med den begrundelse at det var det eneste tilbage på lager - var det mon et “demo” ur, eller tidligere returneret? I så fald ville jeg som kunde gerne have været bekendt med det. Det ryger retur, og jeg tænker jeg finder et andet sted at købe ur.. 3 stjerner for gratis retur og hurtigt svar på mail. Minus 2 stjerner for at levere et defekt (demo?) ur.

Hej Line.

Tak for din anmeldelse af Pulsure.dk og for at dele din oplevelse.

Din oplevelse er noget "usædvanlig" og det lyder meget som om der kan være sket en menneskelig fejl undervejs. Det beklager jeg. Om ikke andet ville det have været noget vi hurtigt og effektivt kunne få rodet bod på.

Jeg tør garantere dig at vi ikke sælger brugte varer / demovarer som værende nye varer. Det holder vi knivskarpt adskilt. Demovarer kan findes under en selvstændig kategori på vores shop som kan findes hér: https://www.pulsure.dk/tilbud/demo

Hvor om alting er- skal du vide at vi er kede af dit forløb og vi har taget din oplevelse til os og til efterretning.

Trods din dårlige oplevelse, håber jeg at du tør vise os tillid i fremtiden, så vi kan rådgive, vedlede og hjælpe dig.

Søren S.
Kundeservicechef - Pulsure.dk

Saanut 5/5 tähteä

Fik mit ur leveret til tiden

Hej Poul Erik.

Mange tak for din anmeldelse af pulsure.dk. Den er vi glade for at modtage.

Vi ser frem til at hjælpe dig en anden god gang.

Fin betjening

Fin betjening, da det første jeg bestilte ikke var på lager, og skrev at jeg helst skulle bruge det snart, fik annulleret varen, og bestilte en anden og den kom i løbet af et par dage.

9. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Jeg havde købt et par shokz hovedtelefoner for et år siden. Pludselig virkede 2 knapper ikke. Skrev til pulsure om der var noget reklamation. Fik hurtigt tilsendt en returlabel og bedt om at udfylde en reklamation. Sendte mine høretelefoner retur og kort tid efter fik jeg tilsendt et par helt nye opdaterede shokz i en nyere og dyre version. Det er virkelig god kundeservice.

Hej Frederik.

Tusind tak for den flotte anmeldelse af Pulsure.dk. Den er vi glade for at modtage. 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores håndtering af din reklamation.

Vi ved, hvor frustrerende det kan være, når et produkt ikke fungerer som forventet. Derfor bestræber vi os på at gøre reklamationsprocessen så enkel, smidig og optimal som muligt for dig som kunde.

Vi håber du er glad for din opgradering og at alt igen er som det bør være......ellers ved du altid hvor du kan finde os. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk hurtig behandling af ordre

Fantastisk hurtig behandling af ordre. Bestilte i første omgang Instinct 3 men fortrød sammen dag det ankom, ringede for at høre hvad jeg skulle gøre da jeg hellere ville have Fenix 8 modellen. En sød, hjælpsom og imødekommende pige, fortalte mig om deres bytteservice på hjemmesiden. Fulgte instruksen på siden og efter ganske få dage modtog jeg det nye ur. Man skal lede længe efter så professionel og ikke mindst lynhurtig service - super tilfreds!

Hej Henrik.

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😊
Det er skønt at høre, at du oplevede en hurtig og smidig håndtering af både din ordre og din ombytning.

Vi ved, at behov kan ændre sig – også efter pakken er modtaget – og derfor har vi gjort vores bytteservice så enkel som muligt. Det er dejligt at høre, at vores medarbejder kunne guide dig godt på vej, og at processen forløb hurtigt og problemfrit.

Også en tak for de pæne ord om vores service og professionalisme. Vi er glade for, at du er super tilfreds, og vi håber, du får stor glæde af dit nye Fenix 8-ur.

Vi ser frem til at hjælpe dig en anden god gang. 😊

Med sportslige hilsner

Team Pulsure.dk.

Hurtigt og effektivt

Hej Jonas.

Mange tak for din anmeldelse af Pulsure.dk
Den er vi rigtig glade for at modtage.

Vi ser frem til at hjælpe og rådgive dig en anden god gang.

Søren- Team Pulsure.dk

Fantastisk service

Gode produkter og en service helt i særklasse - kan i den grad anbefales.

Hej Peter.

Mange tak for din anmeldelse af Pulsure.dk og de flotte fem stjerner som du kaster i vores retning. Dem er vi rigtig glade for at modtage.
Vi håber dit køb har virket optimalt og at du har stor glæde af det.

Hvis du får behov for hjælp eller rådgivning i forbindelse med- må du endelig ikke tøve med at tage kontakt til os.

Hej Ebbe.

Mange tak for din Trustpilot anmeldelse. Dine 5 stjerner tager vi mod med kyshånd. Tak. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Altid fremme med det sidste og gode…

Altid fremme med det sidste og gode tilbud

9. tammikuuta 2026

Hej Carsten.

Mange tak for din anmeldelse af Pulsure.dk og de fine fem stjerner du sender i vores retning. De er værdsat! 😊

Med sportslige hilsner

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin