Prenuptia Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De verkoopster heeft ons eerst rustig laten rondkijken, daarna de vraag gesteld of ze ons kon helpen. Filiz heeft ons zeer goed geholpen met de keuze voor de aankoop van een nieuw bed, enerzijds met... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na even zoeken en verschillende meubelzaken te hebben bezocht, hebben we bij Prenuptia gevonden wat we zochten. Qua stevigheid van het materiaal waren we hier meer tevreden. De verkoopster wist on... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn zeer tevreden over de meubels die wij aankochten. Zeer goede en vriendelijke verkoopster die erg behulpzaam was en bij de afhaling van een gedeelte ook de behulpzaamheid van de jongen in h... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Na heel lang twijfelen over een salon heb ik met behulp van Sabine zondagnamiddag mijn beslissing kunnen nemen. Super vriendelijk en behulpzaam in alle opzichten. Kreeg ook heel veel tips voor het o... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Huonekaluliike
  2. Makuuhuoneen sisustus
  3. Sisustusliike
  4. Olohuonekalusteiden myynti
  5. Ulkokalusteet

Yrityksen kirjoittama

Prenuptia werd in Limburg opgericht in 1945 door Prosper Lus & Maria Remans. Op meer dan 70 jaar is er veel veranderd. Met ondertussen 2 meubelswinkels tegenover elkaar. Een winkel gespecialiseerd in alles voor Wonen. De andere gespecialiseerd in alles voor een goede nachtrust. Beide winkels gelegen op de Hasseltweg in Genk.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

227 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Wij willen heel graag en met een fijn…

Wij willen heel graag en met een fijn gevoel de zeer aangename en vriendelijke mevrouw Sabine bedanken bij de aankoop van onze zetels. Alles op een rustige maar toch zo fijne manier. Nogmaals bedankt.

Yvan en Marcella
Courant-Jacobs

21. huhtikuuta 2026

Hey Yvan,

Geweldig om te horen! Dank je wel voor je schitterende ervaring te delen.

Prachtige zetel gekocht

Prachtige zetel gekocht. Heel vriendelijk geholpen door Sabine. Heeft ons alles zeer goed uitgelegd , heel behulpzaam en niet opdringerig want daar houden wij niet van . Zeer tevreden dus !

19. huhtikuuta 2026

Hey Christel,

Bedankt voor het vertrouwen en deze top recensie!

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goed geholpen met onze aankoop

Zeer goed geholpen met onze aankoop. Uitstekend geïnformeerd door de verkoopster Katja

20. huhtikuuta 2026

Hey Jean-Marie,

Dank je wel voor deze uitmuntende score en leuke feedback!

Dankjewel aan verkoopster Sabine

Dankjewel aan verkoopster Sabine, door haar extra moeite hebben we toch nog de zetel kunnen bestellen die we in gedachten hadden …

20. huhtikuuta 2026

Hey Leentje,

Bedankt voor het vertrouwen en de leuke reactie!

Goede verkoper John

Goede uitleg door verkoper John en zeker niet opdringerig. Liet ook alle mogelijke combinaties zien om toch tot een goed resultaat te komen.

18. huhtikuuta 2026

Hey Rohnny,

Bedankt om deze schitterende waardering, super!

Fan van prenuptia

Heel ons interieur komt van bij Prenuptia. Elke keer zijn we al goed geholpen, zowel de verkoop als de levering verlopen altijd vlot. We komen nooit voor verrassingen te staan!

19. huhtikuuta 2026

Hey Stefanie,

Fantastisch om zo'n beoordeling te mogen ontvangen. Dank je wel!

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijk, hulpzaam en goed advies.

We zijn zeer tevreden over onze aankoop bij Prenuptia. De meubels zijn van mooie kwaliteit en passen perfect in ons interieur.
Ook een speciale vermelding voor verkoopster Sabine: vriendelijk, professioneel en helemaal niet opdringerig. Ze dacht goed mee en gaf eerlijk advies, wat het kiezen een stuk makkelijker maakte.
Kortom, een heel aangename ervaring van begin tot einde!

18. huhtikuuta 2026

Hey Marc,

Bedankt om deze mooie ervaring met ons te delen!

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goed en uitgebreid advies…

Zeer goed en uitgebreid advies ontvangen van meerdere verkopers. Zelfs tot de laatste minuten voor sluitingstijd werden we geholpen. We konden onze tijd nemen om een beslissing te maken. De levering kon zelfs vervroegd worden, wat zeer handig was voor ons.

9. huhtikuuta 2026

Hey Nele,

Dank je wel om deze positieve ervaring met ons te delen!

Saanut 5/5 tähteä

Heel erg goed geholpen door Katja

Heel erg goed geholpen door Katja. Met de nodige uitleg hielp ze ons de juiste keuze te maken.

9. huhtikuuta 2026

Hey Marie,

Dank je wel voor deze topscore & fijne feedback!

Saanut 4/5 tähteä

Vlot geholpen door Katja

Mooi ingerichte winkel, vlot geholpen door de verkoopster.

13. huhtikuuta 2026

Hey Sebastien,

Hartelijk dank voor deze geweldige waardering!

Saanut 5/5 tähteä

Steeds goede , service wij zijn geholpen al meerdere keren door Katja, super vriendelijk en behulpzaam

13. huhtikuuta 2026

Hey Paola,

Bedankt om deze mooie ervaring met ons te delen!

Ruime keuze, vriendelijk

Heel ruime keuze, de winkel is fijn ingericht met voldoende plaats tussen de meubels. Het personeel is erg vriendelijk en ieder van hen gaf ons nuttige informatie en feedback. Aangename sfeer is fijn dat er een hoekje is als je dorst hebt, met toiletten. Kortom: veel keuze en vriendelijk personeel die ons erg goed hebben geholpen.

11. huhtikuuta 2026

Hey Jona,

Fantastisch om zo'n beoordeling te mogen ontvangen.
Dank je wel!

Saanut 5/5 tähteä

Een heel goede uitleg gehad

Een heel goede uitleg gehad, goed advies ook. Heel blij met onze meubels!

12. huhtikuuta 2026

Hey Amber,

Bedankt voor het vertrouwen en de leuke reactie!

Hield rekening met budget

Verkoopster nam de tijd om me de mogelijkheden te laten die binnen mijn budget vielen. Het is fijn als een verkoper rekening met je budget indien je dit laat weten.

12. huhtikuuta 2026

Hey LS,

Bedankt voor deze fantastische recensie !

Bezoek Prenuptia Slapen

- Er was een aangename en vlotte sfeer met de persoon die ons hielp (Semra)
- We zijn zeer goed en professioneel geholpen en verwelkomt
- We kregen verschillende opties en mochten rustig zelf ontdekken, kiezen, werden in niets gepusht
- Er was een zeer ruim aanbod
- Duidelijke uitleg over levering, kosten enz

6. huhtikuuta 2026

Hey Manon,

Dank je wel voor deze mooie complimentjes, top recensie!

Saanut 5/5 tähteä

Direct iemand die klaarstaat om te…

Direct iemand die klaarstaat om te helpen. Goed geholpen bij de keuze van onze zetel

10. huhtikuuta 2026

Hey Caro,

Dank je wel voor deze topscore & fijne feedback!

Prenuptia

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin