We hebben hier onze prachtige eerste zetel gekocht, en we zijn er echt ontzettend blij mee! 🛋️❤️ De zetel is niet alleen mooi, maar ook perfect voor ons beiden en past helemaal in ons nieuwe inter... Näytä lisää
De verkoopster heeft ons eerst rustig laten rondkijken, daarna de vraag gesteld of ze ons kon helpen. Filiz heeft ons zeer goed geholpen met de keuze voor de aankoop van een nieuw bed, enerzijds met... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Na even zoeken en verschillende meubelzaken te hebben bezocht, hebben we bij Prenuptia gevonden wat we zochten. Qua stevigheid van het materiaal waren we hier meer tevreden. De verkoopster wist on... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij zijn zeer tevreden over de meubels die wij aankochten. Zeer goede en vriendelijke verkoopster die erg behulpzaam was en bij de afhaling van een gedeelte ook de behulpzaamheid van de jongen in h... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Prenuptia werd in Limburg opgericht in 1945 door Prosper Lus & Maria Remans. Op meer dan 70 jaar is er veel veranderd. Met ondertussen 2 meubelswinkels tegenover elkaar. Een winkel gespecialiseerd in alles voor Wonen. De andere gespecialiseerd in alles voor een goede nachtrust. Beide winkels gelegen op de Hasseltweg in Genk.
Hasseltweg 240, 3600, Genk, Belgia
- +32 89 350825
- info@prenuptia.be
- www.prenuptia.be
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 46 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Direct iemand die klaarstaat om te…
Direct iemand die klaarstaat om te helpen. Goed geholpen bij de keuze van onze zetel

Vastaus yritykseltä Prenuptia
Bij Prenuptia hebben ze vrijwel alles!
Bij Prenuptia hebben ze vrijwel alles. Van complete slaapkamers, eetkamers en bedden tot decoratie. Ook voor elk budget kan je terecht bij Prenuptia.
Wij werden geholpen door een jonge dame die nog niet lang bij Prenuptia werkt. Ze hielp ons op een professionele manier en vroeg collega’s om hulp waar nodig. Op deze manier hebben we ons hele appartement kunnen vullen dankzij Prenuptia.

Vriendelijke verkopers, ruime keuze
Vriendelijke verkopers, behulpzaam maar niet opdringerig.
Prenuptia heeft veel keuze, mooie meubelen en niet te duur.
Was onze eerste keer dat wij hier kwamen en zijn meteen geslaagd voor een bank.

Vriendelijk en behulpzaam in het kiezen
Vriendelijk en behulpzaam in het kiezen

Vastaus yritykseltä Prenuptia
Zeer goede en vriendelijke uitleg over…
Zeer goede en vriendelijke uitleg over stoelen en het onderhoud. Gewoon top van Sabine

Lang gezocht naar tuinmeubelen
Vandaag de eerste keer in de prachtige zaak geweest was op zoek naar het outdoor meubelen. Grote en zeer mooi collectie. Bediening door een jonge dame die ontzettend veel moeite heeft gedaan Afmetingen kleuren etc goede prijs verhouding. Aan te bevelen.

Vastaus yritykseltä Prenuptia
Goed en professioneel geholpen bij het kiezen van eetkamerstoelen
Professioneel en vriendelijk geholpen door Sabine bij de aankoop van stoelen voor de eetkamer. Ook heel duidelijke communicatie over wat je koopt, wat de kosten van levering zijn enz.
Nu hopelijk nog een vlotte levering, dan ben ik helemaal tevreden.

Topwinkel
Ruim assortiment. Voor iedereen wat wils.
Volgen alle trends. Al bij al, een topwinkel!

We werden supergoed geholpen
We werden supergoed geholpen, zowel bij het vinden van onze zetel als onze keukentafel. We kregen duidelijke uitleg en konden met al onze vragen en voor advies bij hen terecht. Na vijf keer in drie weken tijd langs te zijn gekomen, voelden we ons al helemaal thuis in de winkel.

Vastaus yritykseltä Prenuptia
Prachtige winkel met veel diversiteit en top personeel
Prachtige winkel met veel diversiteit, je krijgt erbovenop zeer gemotiveerde verkopers die je graag helpen indien gewenst met je keuzes te zoeken (zeker niet opdringerig wat ik apprecier)
Ook management van deze winkelketen is TOP er was namelijk ook wat leuks voor ons dochtertje Marie-Louise namelijk de Paashaas prachtig!

Vastaus yritykseltä Prenuptia
Dankjewel voor de fijne aangename…
Dankjewel voor de fijne aangename begeleiding van onze sofa.

Heel mooie winkel
Heel mooie winkel, goed geholpen geweest door Mia. Vriendelijke verkopers, bestelling is vandaag geleverd. Alles was naar wens. Nu nog een bezoekje brengen voor nieuwe verlichting.

Vastaus yritykseltä Prenuptia
We hadden een bankstel van Belgische…
We hadden een bankstel van Belgische makelij gekocht waarvan de leverduur ongeveer 6 tot 8 weken zou zijn. Dat is vrij kort, maar daarom ook onze keuze voor dit merk. Verder nog twee barkrukken en vier bijhorende eetkamerstoelen. Na acht weken bleek, door een productiefout, het bankstel niet leverbaar in de aangegeven levertijd. Het werd maar liefst met zes weken verlengd. Dat is vervelend maar dat kan gebeuren. We vroegen dan wel om de barkrukken en eetkamerstoelen wel al te leveren, want die waren reeds aanwezig. Tot mijn verbazing kon dat alleen tegen een betaling van 85 euro! Het werd zogenaamd een deellevering. Ik had hier iets meer service verwacht van Prenuptia, maar ze bleven stellig, ook als we aangaven dat ze zelf konden kijken wanneer het hun paste en dat wij ons zouden aanpassen, maar daar geen beweging. Uiteindelijk maar betaald, omdat we anders niets zouden hebben. Ik heb daarvoor geprobeerd om een klachtenformulier in te vullen, maar die is niet beschikbaar! Dan maar een mailtje met mijn uitleg, maar ook daar komt totaal geen bericht retour.
Ik merk dat in de zaak alles heel soepel loopt en netjes wordt geholpen, maar zodra er is betaald dan is die service helaas verdwenen. Zeer jammer van zo'n mooie zaak waar we enthousiast waren om meer spullen te kopen, maar daar twijfel ik nu zeer aan.
Ik hoop op nog een mooie afhandeling, waarop dan ook een positieve beoordeling zal geven voor de oplossing.

Zeer goede ervaring
We werden heel vriendelijk ontvangen, zonder een dwingende push om te kopen. Na de ganse toonzaal doorlopen te hebben, hebben we een vakkundige uitleg gekregen over de aankoop van een boxspring. De verkoopster wist waarover ze sprak. Ze nam ruimschoots de tijd om ons te begeleiden voor de aankoop van onze boxspring. Prenuptia is een topzaak!

Vastaus yritykseltä Prenuptia
VEEL LANGER MOETEN WACHTEN DAN…
VEEL LANGER MOETEN WACHTEN DAN AFGESPROKEN. dan koop je een belachelijk duur bed, in een veel te dure winkel, en laten ze je zo wachten.

Vastaus yritykseltä Prenuptia
We hebben onlangs een kinderbed gekocht…
We hebben onlangs een kinderbed gekocht bij Prenuptia en zijn echt super tevreden over de hele ervaring. Alles verliep heel vlot en aangenaam.
We werden geholpen door Filiz, een zeer vriendelijke en behulpzame vrouw. Ze nam de tijd om ons goed te adviseren en zorgde ervoor dat we meteen op ons gemak waren.
Als extra verrassing gaf ze onze kindjes nog schattige knuffelpopjes mee, wat het bezoek extra speciaal maakte.
Kortom: een topservice en een heel fijne winkelervaring. Zeker een aanrader!

Goede uitleg
Goede uitleg, veel keuze. Rustige, niet-opdringerige verkoper.

Smaakvolle winkel
Zeer zeer goed geholpen door John. Top ervaring. Mooie winkel, en ook nog eens hondvriendelijk.