Købte tandtråd. (Mit ynglings mærke). Alt har været perfekt. Fra bestilling til levering, Prisen og selve varen. (Som jeg kendte i forvejen) Vil helt klart bruge PostMeDental igen. Kan klart anbef... Näytä lisää
Som altid en god oplevelse at handle hos PostMeDental. Mulighed for at hente ordren i butik er et ekstra plus. Godt sortiment, gode priser og hjælpsomt personale. Hvad mere kan man ønske sig.
Svært at finde Oral B Tri-zone i butikkerne men så fandt jeg dem på postmedental til en god pris. Jeg kunne også vælge hvilken fragt jeg ønskede mig fra almindelig brev, til hurtig levering
Tietoja yrityksestä PostMeDental
PostMe driver p.t. butikkerne:
www.postmedental.dk
- Danmarks billigste dentalleverandør
www.postmeshave.dk
- alt til barbering og kropspleje
www.postmeunderwear.dk
- Bjørn Borg, Calvin Klein og JBS undertøj til ham og hende
www.postmeshirts.dk
- Designerskjorter til kvalitetsbevidste mænd
www.postmebeauty.dk
- Kæmpe udvalg af specialparfumer og skønhedspleje
www.postme.com
- Det hele samlet et sted
Kig forbi en af vores butikker, få en kyndig vejledning og bedst af alt gør en god handel.
Vi ses
Herlev Hovedgade 15B, 2730, Herlev, Tanska
- 32 10 97 21
- info@postme.com
- www.postmedental.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Hurtig levering 👍
Tog lige nogle få dage at få hjem
Tog lige nogle få dage at få hjem, men det var også annonceret, så stadig 5 stjerner for ellers gik alt nemt og uden problemer og til rimelige priser. Men står du og skal bruge noget til levering dagen efter skal du måske finde et andet sted og nok også betale lidt mere :-)
Fuldt ud tilfreds med produktet 👍👍👍
God og hurtig service
Bestil ikke ud fra billedet!
Jeg bestilte ud fra det billede, jeg så på hjemmesiden ikke beskrivelsen, hvilket viste sig at være en stor fejl. Jeg endte nemlig op med den forkerte tandpasta, idet billedet ikke svarede til produktet. Tandpastaen er i og for sig fin nok, bare ikke den smag jeg foretrækker.
Hurtig levering.
Fornuftig prispolitik og hurtig…
Fornuftig prispolitik og hurtig levering.
Super service🙏Ikke sidste gang jeg…
Super service🙏Ikke sidste gang jeg handler her.
Gode og nyttige varer.
Ganske tilfreds og hurtig levering
God service!
Pakkelevering.
Modtagelsen af den pakke, jeg havde bestilt, forløb som det skulle. Pakken blev afleveret og jeg modtog en SMS med tidspunkt og leveringssted.
Alt gik som det skulle.
Venlig hilsen
Nanna Højer
Dejlig tandbørste
Dejlig tandbørste, god pris, hurtig levering
Handler der helt sikkert igen.
Super kvalitet hurtigt levering tid så…
Super kvalitet hurtigt levering tid så godt tilfreds 🙂
Alt gik som det skulle
Alt gik som det skulle fra bestilling til afhentning hos de søde kvinder på kontorer
Ingen problemer med produkterne
Ingen problemer med produkterne, hurtig service / levering. Kan klart anbefale at købe produkter hos PostmeDental :)
Kan anbefales