MALEREXPERTEN Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Har lige modtaget bestilte varer FREDAG AFTEN kl. 19.30 som opfølgning på en opringning ift. hvornår varerne gerne skulle bruges - i stedet for blot at levere næste mandag - fantastisk service :-)

Super god, kompetent og personlig betjening. Fantastisk at komme ind i en lille lokal butik med ildsjæle, der brænder for at skabe en forretning med høje standarder for kunderne. Kan kun på det hø... Näytä lisää

Fint udvalg - også med de produkter man skal bruge - og ikke mindst til nogle rigtige fornuftige priser. Jeg kan IKKE give fem stjerner så længe i benytter DAO og savner også at man kan vælge GLS... Näytä lisää

1. Maalikauppa
  2. Käsityökauppa
  3. Jätteidenkuljetuspalvelu
  4. Maalaaminen
  5. Remonttifirma
  6. Työkalukauppa

I MALEREXPERTEN har vi alt hvad du skal bruge til dit renoveringsprojekt og så står vi selvfølgelig klar med hjælp og rådgivning hvis der skulle være behov for det. Vi fokuserer meget på at levere en god service og derfor er vores produkter også i en professionel kvalitet til en god pris. Vi har flere kendte brands i butikken og sælger blandt andet Sigma's maling og Yunik maling som er produceret af Flügger. Derudover har vi produkter fra både WÜRTH og Schüller og vi kan stå inde for kvaliteten på alt det vi sælger. Der har ligget malerforretning på adressen på Østerbro siden 1965, men i 2021 fik butikken nye ejere og derfor har forretningen gennemgået en større forvandling og i samme ombæring rebrandet sig med helt nyt navn. Vores nye navn skal stå for professionel kvalitet til en god pris, men vi holder selvfølgelig fast i den gode betjening både om du er erhvervs- eller privatkunde, som vi er så kendt for. Vi har ikke for travlt til at yde god kundepleje og råde dig bedst muligt med selv de mindste problemer. Vi sælger altså både B2B og B2C og så har vi hurtig og gratis levering i hele Storkøbenhavn.

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Fast delivery.

14. huhtikuuta 2026

Hello Andrija

Thank you for your fine review. Good that the package came fast.

Kind Regards
Patricia

Hurtig levering

Hurtig levering, ingen problemer

22. huhtikuuta 2026

Hej Flemming

Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Dejligt at alt var som det skulle være.

MALEREXPERTEN

Det var hurtigt og nemt at bestille den…

Det var hurtigt og nemt at bestille den maling vi skulle bruge og produktet kom rimelig hurtigt

11. maaliskuuta 2026

Hej Annelise

Tak for din anmeldelse og dejligt at pakken nåede hurtigt frem til dig.

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt. Og lige til døren :-)

23. helmikuuta 2026

Hej Jens

Det var da dejligt at høre. Tak for din anmeldelse. :)

mvh. Patricia

Hej Lars

Tak for din anmeldelse. Dejligt at du har været glad for den service du har fået. Vi gør altid vores bedste for at yde den bedste service vi kan.

MALEREXPERTEN

Hurtig tilbagemelding på spørgsmål og…

Hurtig tilbagemelding på spørgsmål og hurtig levering.

11. helmikuuta 2026

Hej Lisbeth

Dejligt du fik pakken hurtigt frem, og så helt til Sverige. Du må endelig skrive hvis du får brug for noget en anden gang.

Hurtig levering

10. helmikuuta 2026

Hej Niklas

Dejligt din pakke er noget hurtigt frem, vi gør altid vores bedste for at få dem afsted så hurtigt som muligt. Tak for anmeldelsen.

MALEREXPERTEN

Stort tak til Mikkel for den…

Stort tak til Mikkel for den ekstraordinære indsats for lige akkurat at finde den rigtige farve og levere den perfekte maling.
Besøg Malerexperten og oplev hvordan maling skal være.

22. tammikuuta 2026

Hej Karina

Mange tak for din fine anmeldelse. Jeg skal nok give din ros videre til Mikkel, han er meget dygtig.

Super service, anbefaling herfra

Den 30.1. Bestilte jeg varer ved Malerexperten. Den 2.2. Fik jeg besked på at pakken var modtaget ved Dao. Det var en mandag. Torsdag den 5.2.Havde jeg ikke hørt mere fra Dao. Kontaktede derfor Malerexperten på mail sent aften. Samme aften sent modtog jeg en besked , hvor de ville undersøge nærmere og komme tilbage næste dag. Ganske rigtig fik jeg besked fra en meget venlig og serviceminded ung dame, at Dao ikke kunne finde pakken og en eftersøgning ville tage op til 10 dage😡. Igen viser Malerexperten super service, sender tilsvarende varer, men nu med GLS, og dagen efter i dag har jeg hentet mine varer. Sådan gøres det, og Dao må lige komme ind i kampen.

2. helmikuuta 2026

Hej Jørn

Mange tak for din anmeldelse, og tak for din forståelse og tålmodighed med pakkerne. Det sætter vi stor pris på og vi beklager selvfølgelig igen at der kludder i det med dao. Hvis der bliver en anden gang, så sender vi helt sikkert med GLS til dig istedet.

Unik farve på spraydåse

Skulle købe en lidt unik farve på spraymaling, og naturligvis havde malerexperten den, og i ganske god kvalitet.
Let at bestille, og lynene hurtig levering.

TAK!

19. syyskuuta 2025

Hej Michael

Skønt at du fik lige den farve du skulle bruge, og dejligt at pakken nåede hurtigt frem til dig. Vi forsøger altid at få pakkerne afsted så hurtigt vi kan. Tak for din fine anmeldelse.

MALEREXPERTEN

Lige det jeg skulle bruger og så…

Lige det jeg skulle bruger og så billige end andre de steder jeg har søgt

10. joulukuuta 2025

Hej Ubbe

Det er dejligt du kunne finde lige det du skulle bruge hos os. Tak for din ordre og din fine anmeldelse.

God og professionel service

God og professionel service. Fik hjælp til at vælge glans på malingen. Vil bestemt anbefale!

10. toukokuuta 2025

Hej Kristoffer

Mange tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt vi kan være behjælpelige med god rådgivning. Det er netop én af de ting som er vigtige for os.

Billige priser

Billige priser. Hurtig levering

24. marraskuuta 2025

Hej Peter

Tak for din anmeldelse og skønt du fandt det du skulle bruge til en god pris. Vi forsøger altid at levere så hurtigt vi kan, så dejligt det er kommet hurtigt frem til dig.

MALEREXPERTEN

Maling bestilt online er leveret dagen…

Maling bestilt online er leveret dagen efter. Perfekt.

11. marraskuuta 2025

Hej Christina

Tak for din fine anmeldelse. Vi gør altid hvad vi kan få at få varerne så hurtigt frem som muligt, og helst dagen efter bestilling.