Fællessang i den dejlige have på Storbjerg. En fantastisk hyggelig aften med masser af sang, god musik og fantastisk stemning, som en enkelt kort regnbyge på ingen måde kunne spolere. Så kiggede vi... Näytä lisää

Min lille familie og jeg besøgte idag Storbjerg og sikke en dejlig oplevelse ☀️. En skøn butik med smukt garn og tilbehør, men også en smuk have at gå på opdagelse i for store og små 👣🪷🌻🌳🌾... Näytä lisää

En dejlig overskuelig butik, men rum til hygge, fordybelse og en faglig inspireret snak til dit måske næste projekt🥰😁 Med god stemning og fabelagtig betjening, er Storebjerg i Bøvling helt klart et... Näytä lisää

🎄🎄 27. november var mit første besøg hos Storbjerg, virkelig en hyggelig aften, vi blev modtaget på en afslappet og hjertelig måde, ingen snoppperi🥰 Til kaffe/the blev der serveret det bedste... Näytä lisää

1. Lankakauppa
  2. Kahvio
  3. Lahjatavaraliike
  4. Käsityö

Hos Storbjerg byder vi indenfor i stuehuset på vores nedlagte landbrug, hvor der nu er plads til kvalitetsvarer indenfor bl.a. strik, lædervarer, interiør, keramik mm. Her er primært Isager garn og Lang Yarn på hylderne. Vi har masser af strikketilbehør og små hyggelige ting i butikken - både til strik, men også en lille værtindegave, hvis det er det, du mangler. Vi byder også på kaffe fra det lokale kafferisteri Hedekaffe, te og hjemmelavet bagværk og frem for alt en hyggelig stund. Man er meget velkommen til at slå sig ned i vores hyggelige orangeri og dejlige og ret store have. Her er ro og tid til fordybelse - ind imellem skal der "kigges huller i luften". Vi arrangerer løbende kurser - find det under arrangementer på hjemmesiden. Her er mulighed for at dygtiggøre sig indenfor strik, men også en hyggelig aften i haven med fællessang i Højskolesangbogen.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Kommer igen

Super service, lækre kvaliteter og meget inspirerende med mange opstrikkede modeller og farveprøver på forskellige garnkombinationer. Kommer helt sikkert igen😀

14. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Storbjerg

Mange tak - det bliver jeg rigtig glad for at høre. Jeg gør mig umage for at gøre et besøg i min butik til en rigtig god oplevelse. Jeg glæder mig til vi ses igen

Professionel rådgivning.

Hurtig og god service. Professionel rådgivning.

20. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Storbjerg

Tak Maybritt - det er skønt når tilbagevendende kunder giver deres besyv med. Tak fordi du bruger min lille butik gang på gang :)

Man bliver i godt humør over din…

Man bliver i godt humør over din perlende livsglæde som du spreder hver gang man er sammen med dig eller ser dig på medierne 🌹

2. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Storbjerg

Mange tak søde Mette - jeg fortsætter med både humør og lidt fjollerier af og til. Jeg glæder mig til at se dig igen :)

God betjening 🤩👌

Dejligt, du er imødekommende og har styr på numrene på garnet. Rart man kan komme af med det overskydende, hvis det bliver aktuelt

8. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Storbjerg

Tak for det Annie - det er jeg rigtig glad for at høre. Det er jo vigtigt at det er det rigtige garn og rigtige lot man har, når man skal strikke de lækre projekter

Det er altid spændende at komme på…

Det er altid spændende at komme på Storbjerg. Der er mange varer at købe.
Man får en varm ankomst. Har man brug for hjælp og vejledning, er Kirsten altid klar.

7. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Storbjerg

Mange tak Tina. Jeg er rigtig glad for, at du både synes om mine varer OG min vejledning - jeg glæder mig til at se dig igen :)

Lækkert garn.

Hyggelig og dejlig oplevelse. Meget hjælpsom og imødekommende. Masser af lækkert garn og tilbehør.

23. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Storbjerg

Iiiih hvor er du sød Tove! Mange tak. Godt at du kan lide varerne i min butik OG at du føler dig godt hjulpet på vej. Jeg glæder mig til vi ses igen :)

Hyggelig og spændende butik

Hyggelig og spændende butik. Vi fik en dejlig snak og det helt rette garn med hjem ( plus lidt ekstra småting🤗 )

10. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Storbjerg

Tusind tak Lilian. Det var så hyggeligt at du kiggede forbi. Jeg er glad for, at du fik lige det garn, du kom efter.
Jeg glæder mig til at se dig igen :)

Personligt håndskrevet kort vedlagt

Personligt håndskrevet kort vedlagt de bøger, jeg havde bestilt. Tak for det!
Hurtig levering, God emballage.

16. joulukuuta 2025

Tusind tak Birthe.
Jeg er glad for at dine bøger nåede sikkert frem. Håber du får strikket en masse superflot vævestrik. Rigtig godt nytår :)

Bedste Isager forhandler i det nordvestlige Jylland

Hurtig og god service. Hurtig levering 🚚

19. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Storbjerg

Tak for den fine anmeldelse - og tak for at du tog dig tid til lige at skrive et par ord. Det betyder meget for min lille butik.
Dejligt at din bestilling kom hurtigt frem i den travle julepost.
Rigtig godt nytår

God og venlig betjening

God og venlig betjening. Hurtig levering.

8. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Storbjerg

Mange tak Lillian. Jeg bestræber mig på at pakke og sende samme dag, som ordren går igennem.
Glædelig jul til dig :)

Produktet svarer i høj grad til…

Produktet svarer i høj grad til forventningerne
Den personlige hilsen vakte begejstring

30. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Storbjerg

Tusind tak Tinna. Jeg håber, du blev glad for de fine papirstjerner. Jeg gør mig umage for at lave en lille hilsen til hver enkelt kunde - tak fordi du ligger mærke til det