Tog lige nogle få dage at få hjem, men det var også annonceret, så stadig 5 stjerner for ellers gik alt nemt og uden problemer og til rimelige priser. Men står du og skal bruge noget til levering dage... Näytä lisää

Købte tandtråd. (Mit ynglings mærke). Alt har været perfekt. Fra bestilling til levering, Prisen og selve varen. (Som jeg kendte i forvejen) Vil helt klart bruge PostMeDental igen. Kan klart anbef... Näytä lisää

Som altid en god oplevelse at handle hos PostMeDental. Mulighed for at hente ordren i butik er et ekstra plus. Godt sortiment, gode priser og hjælpsomt personale. Hvad mere kan man ønske sig.

Svært at finde Oral B Tri-zone i butikkerne men så fandt jeg dem på postmedental til en god pris. Jeg kunne også vælge hvilken fragt jeg ønskede mig fra almindelig brev, til hurtig levering

1. Hammaslääkäriklinikka
  2. Kylpyhuoneen remontointi
  3. Elektroniikkaliike
  4. Lahjatavaraliike
  5. Hygieniatuotteet

Tietoja yrityksestä PostMeDental

PostMe har fantastiske priser alt ligefra Oral-b El-tandbørster, Gillette barberblade og Bjørn borg undertøj. Vi har tandbørstehoveder, barbermaskiner, skægtrimmere, elektriske tandbørster, tandtråd, mundskyl og meget mere. Vi har mange mærker, blandet andet Braun, Gillette, Oral-b, Philips og Sonicare.

PostMe driver p.t. butikkerne:
www.postmedental.dk
- Danmarks billigste dentalleverandør

www.postmeshave.dk
- alt til barbering og kropspleje

www.postmeunderwear.dk
- Bjørn Borg, Calvin Klein og JBS undertøj til ham og hende

www.postmeshirts.dk
- Designerskjorter til kvalitetsbevidste mænd

www.postmebeauty.dk
- Kæmpe udvalg af specialparfumer og skønhedspleje

www.postme.com
- Det hele samlet et sted

Kig forbi en af vores butikker, få en kyndig vejledning og bedst af alt gør en god handel.

Vi ses

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

4 t. arvostelua

I var meget langsom til at få den sendt

20. kesäkuuta 2022

Hej Per
Tak for anmeldelsen og en forsinkelse kan vi kun beklage. Jeg kunne desværre ikke finde dig kun på navnet i dette tilfælde, men jeg vil meget gerne følge op på din ordre, hvis du kan oplyse ordrenummeret?
Jeg plejer således lige at kunne se hvor vi har været utilstrækkelige og så deler vi den info internt og kan måske også give en lidt bedre forklaring på hvad du har oplevet. Nogle enkelte gange er der også forsinkelser vi ikke kan påvirke så meget (forsinkelser i transporten), men som er gode lige at få info om også. Så vend endelig tilbage og ellers skal vi for nu igen blot beklage forsinkelsen.

Anders // PostMeDialog

Meget langsom reklamations tid!

Meget langsom reklamations tid. Jeg har købt en dyr sensitiv oral B eltandbørster der ikke kan holde strøm, i modtag den, den 1 april . Må sige det går langsomt.

11. huhtikuuta 2022

Hej Jette.
Tak for anmeldelsen og jeg kan se der er noget dialog med vores support, som orienterer dig om reklamationstiden og du er velkommen til at fortsætte den via mail. Haster det, så kan det også oftest løses med et enkelt telefonopkald, hvor de plejer at være rigtig flinke til lige at tage fat i din sag med det samme og have en god forståelse for det. Hvis ikke, så kører den i et normalt forløb, som er 3-5 hverdage i gennemsnit og ellers alt efter sagens omfang. Ved en elektrisk tandbørste, vil den ofte blive testet, inden du kan få en tilbagemelding. Testen er den samme som du opfordres til at foretage selv inden indsendelse og løser i en del tilfælde de her "strøm-problemer". Skulle det være tilfældet for din tandbørste, vil det selvfølgelig blive verificeret og så vil den blive returneret.

Så tag endelig fat i os via telefonen eller forespørg gerne om forløbet via mail også. Hører vi ikke fra dig fortsætter vi selvfølgelig behandlingen af reklamationen som aftalt.

Lang leveringstid

Lang leveringstid
Har før købt samme produkt i en helt anden kvalitet

8. maaliskuuta 2022

Hej Majbritt.
Tak for anmeldelsen. PostMe leverer i øjeblikket fra dag til dag, men har desværre også været ramt af ret omfattende corona-nedlukninger i slut januar, start februar, så har din ordre ligget her, kan vi genkende en forlænget leveringstid på op til 4 hverdage i den periode. I det tilfælde skulle du dog gerne have fået forsinkelsen oplyst på produktsiden, i kurven og i din ordrebekræftelse, men derfor er det fortsat beklageligt og var bestemt en periode vi heller ikke ser tilbage på med glæde.

Så nævner du noget om kvaliteten på et produkt. Jeg kan desværre ikke se dit ordrenummer her (så det har vi efterspurgt), men du skulle da meget gerne opleve at et produkt du har bestilt er i samme kvalitet som tidligere, med mindre der er lavet radikalt om på det fra producentens side. Så derfor er vi nysgerrig for at høre om dette, så vi kan dykke lidt mere ned i den. Jeg håber således du vil uddybe, så vi kan komme til bunds i den. På forhånd tak!

Lang ventetid

Jeg oplever ofte lang ventetid på levering af pakker. Denne gang kom jeg til at købe en forkert vare. Ikke nok med at man selv skal betale for at returnere, så oplever jeg lang ventetid i forbindelse med at få pengene retur. De har lang svartid på mail og korte telefontider, hvor man ligeledes venter længe i kø for at snakke med en ansat. Ærgerligt.

9. joulukuuta 2021

Hej Nicki.
Tak for anmeldelsen, som fik mig til at rekvirere en tilbagemelding fra vores support, for at se hvad der kan optimeres her og den har jeg lige gennemgået. Umiddelbart kan jeg se du har haft en god dialog med vores support. Du har haft svartider på alt mellem nogle timer og helt op til 3 dage og det ville vi selvfølgelig ønske kun var "nogle timer" på alle dine henvendelser, men supporten har vanvittig travlt i de her dage. Jeg kan dog se du bliver opprioriteret på din ordre to, så du ikke skal mangle varer for længe. Læser jeg sagen korrekt, så får du bestilt en forkert vare i første forsøg og der er det korrekt at man selv skal betale for returen (en almindelig fortrydelse). Jeg kan således også se der aftales at denne ordre selvfølgelig kan returneres og her er behandlingstiden op til 14 dage. I mellemtiden lægger du en ny ordre inden den første er modtaget retur, denne gang på det rette produkt. Det går jo anderledes hurtigt og netop derfor har jeg fuld forståelse for din frustration, der omhandler at du i en periode egentlig har betalt for 2 ordrer, frem til returen bliver behandlet og afsluttet, som den er nu. Det sker fordi det er 2 forskellige afdelinger der varetager de to handlinger. Support og reklamation tager sig af returen og logistikken tager sig af din nye ordre og de arbejder ikke helt i sync. Det hele skal dog nok blive udlignet til sidst, som det er sket nu.

Jeg kan desværre ikke se du har oplevet lange ventetider i telefonen, men det skal jeg i hvert fald helt sikkert også beklage. Det må jeg nok tilskrive ekstraordinær travlhed, for her plejer vi at være ret suveræne. Ringer man mellem 13-17 alle hverdage, så er det vores primære support her i Herlev man får fat i og her er ventetiden oftest under 1 minut. I alle andre tidsrum er det vores eksterne og sekundære support og da de hjælper flere selskaber med kundespørgsmål, kan man her opleve lidt længere svartider. Så jeg håber tippet om tidsrummet kan bruges til en anden god gang!

Tak for handlen og god jul ønskes du og dine.

Hvor er mine varer?

For 4 dagens siden lagde jeg en ordre i webshoppen og jeg modtog en ordrebekræftelse, hvori der stod at varen ville blive sendt samme dag, og senest dagen efter.
Her 4 dage senere har jeg hverken modtaget mine varer, ej heller modtaget besked om at de skulle være afsendt.
Til gengæld er beløbet trukket på min konto i går!!!
Jeg har lige talt med kundeservice, som end ikke kan oplyse hvor mine varer er i systemet.

19. marraskuuta 2021

Hej Dorte.
Tak for anmeldelsen. Jeg kan se din ordre er plukket, pakket og afsendt helt efter bogen, men jeg kan så også forstå at du har haft fat i support vedr. en manglende mail om afsendelse og dermed ikke noget tracking nummer. Du fik i første forsøg fat i vores sekundære support, som desværre ikke har formået at lave et korrekt opslag på din ordre og da vores primære support åbnede op kl 13:00 og så det, har vi straks fulgt op med en mail til dig om status på ordren. Jeg ved vores supportchef vil følge op på den melding du først modtog, så andre forhåbentlig ikke havner i samme situation uden et klart svar!

Summa Summarum: Processen har rullet korrekt bag ved de lidt kryptiske meldinger fra os og din forsendelse er ude til omdeling kan jeg se. Du ønskes derfor en god fornøjelse med dine varer og undskyld for den "manglende" info.

Særdeles ringe service

Særdeles ringe service.

Onsdag d. 22 september aflægger jeg ordre på deres hjemmeside, det er idag 12 dage siden. Intet er endnu sket, og har stadig ikke modtaget pakken - som jeg ovenikøbet nu i flere dage har skullet bruge til noget forholdsvist vigtigt.

Onsdag d. 29 september ringer jeg til kundeservice vedr. status af forsendelsen, uden at blive særlig meget klogere på hvornår jeg kan forvente min pakke fremme.
I tilfælde af forsinkelser og problemer med overflytning til et nyt system, som de påstår, bør man desuden altid meddele dette til kunden. Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at man lader kunder vente uvidende i så lang tid, før de selv tager kontakt, uden at man som virksomhed giver besked om situationen.

De meddeler desuden, at pakken kun mangler sidste scan, og forventer, at den afsendes samme dag. Denne meddelse er fra onsdag, d. 22.

Idag d. 4 oktober har jeg endnu endnu ikke modtaget den pakke jeg bestilte for næsten to uger siden. Endvidere har jeg fortsat stadig ikke modtaget information omkring at pakken er afsendt fra deres lager, hvilket betyder at jeg desværre, angiveligt, kommer til at vente endnu længere. Dette til trods for, at de for fem dage siden meddelte, at pakken stod til at blive afsendt samme dag.

Burde ikke give mere end en stjerne, men vurderer, på baggrund af jeres ellers mange flotte anmeldelser, at jeg desværre må have været særdeles uheldig med min købsoplevelse hos jer.

4. lokakuuta 2021

Hej Stine.
Tak for anmeldelsen og jeg beklager oplevelsen. Jeg har selvfølgelig slået din ordre (18869408) op og kan godt se det ser helt galt ud. Jeg kan dog ikke fortælle dig hvorfor det ser helt galt ud, men kan se både support og IT er inde over den her og ganske rigtigt er den helt "død" i processen da vi skiftede til vores nye lagersystem fra den 20. til den 27. september. Jeg vil anbefale dig at ringe ind og tale med vores support i dag efter kl 13:00 på 32109721. Her skal du have svar på om den er afsendt. Der kan support oplyse dig om noget jeg desværre ikke kan se nemlig. Er den ikke afsendt ville jeg annullere ordren, der er ikke grund til at du skal trækkes længere med sådan en øv-sag. Det betyder ikke at du ikke kan få dine varer. De kan også bestilles til samme pris på www.PostMe.com og der går de ud fra vores lager samme dag i øjeblikket. Vores problemer opstod ved at denne ordre var lagt på PostMeDental.dk og det er der vi oplevede flest problemer i forbindelse med vores systemskifte og der bliver arbejdet på højtryk på at løse de sidste issues. Det kan således også være supporten og IT har løst problemet for dig nu, men hvis ikke, så synes jeg I skal finde en bedre løsning sammen, for den ventetid er bestemt uacceptabel. Jeg vil sende min besked videre til supporten og få dem til at kigge på hvad de kan gøre for dig! Beklager igen mange gange din oplevelse her.