Mijn ervaring met PoortCenter is helaas erg teleurstellend. Afspraken worden niet nagekomen en de communicatie verloopt uiterst moeizaam. Ik moet er zelf continu achteraan bellen en krijg nauwelijks d... Näytä lisää
Voor een client iets beteld maar tijdens de bestelling kwamen we niet verder bij de betaling omdat client geen internet bankieren heeft ,gebeld geluisterd naar bandje en zijn wegens verbouwing geslot... Näytä lisää
Zeer slechte communicatie met Portecenter; in 4 weken tijd met hun mailcontact gehad, waarbij na 1 keer gelukt contact vervolgens niet meer gereageerd werd op de 3 opvolgende mailtjes. Tot je met ee... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ben al aantal dagen bezig om een link te krijgen van after pay om te betalen. Met typen stond er per ongelijk gmol inplaatst van gmail dit is inmiddels aangepast in mijn account. Maar voor portecenter... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Portecenter.nl is dé webshop voor hobby & vrije tijd. Ben je op zoek naar (ont)spannende hobby artikelen, zoals modelbouw, legpuzzels, schilderen op nummer, borduren, vliegeren, Ministeck of radiografisch bestuurbare modellen dan is Portecenter jouw keus!
Bolderweg 2, 1332 AR, Almere
- 0850655704
- info@portecenter.nl
- www.portecenter.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Er is geen Nederlandse info bij
Er is geen Nederlandse info bij. Er staan geen letters op het doek en er is maar een halve tekening erbij. Dus bitter weinig informatie. Er zaten ook enkele losse potjes bij die niet aan elkaar hangen. Bij schipper was het duidelijker en meer info.
Mvg
Stevens may
Geen levering geen bericht !!!!
Mijn spullen zouden vanaf 15 januari leverbaar zijn. Zonder bericht gezien dat dit nu eind januari is. Ik heb natuurlijk al betaald is dit de werkwijze van Portecenter. Dan is dit de laatste keer dat ik iets bestel.

Vastaus yritykseltä Portecenter
Product zoals omschreven en netjes…
Product zoals omschreven en netjes verpakt. Had het pakketje de volgende dag in huis, top.
Annulatie genegeerd
Update 18/3/19
Ondertussen werd alles correct rechtgezet door Mark van Portecenter. Het produkt werd teruggestuurd naar hen, werd door hen correct terugbetaald. Ook de verzendingskosten werden aan ons terugbetaald. Wij zijn tevreden dat dit alsnog op een correcte manier werd afgehandeld.
In december hadden wij een bestelling gedaan die beschikbaar was. Update 22/1/19 18.35h
Beste heer of mevrouw van Portecenter, u zou mij gisteren onmiddellijk een mailtje sturen. Tot op heden heb ik nog niets mogen ontvangen ?
Het pakket staat hier nog steeds ingepakt. Wij hebben het produkt dubbel dus kunnen er niets mee doen...
Het was een kerstkado. Een paar dagen later krijgen we het bericht dat het product wat later zou komen. We hebben dan gevraagd om de bestelling te annuleren. Dat kon, even rekeningnummer doorgeven en het geld zou teruggestort worden. Na een 5 tal mails nog steeds geen terugbetaling... Vorige week arriveerde onze bestelling. Een paar uur na de levering door Postnl kregen we het advies om de levering dan maar te weigeren. Dit advies kwam net te laat... Begin deze week weer gemaild... Tot op heden geen reactie!! Zeer,zeer,triestig om mensen zo voor de zot te houden.

Vastaus yritykseltä Portecenter
zeer tevreden,keurig netjes verpakt.
snel in huis en het product is wat ik…
snel in huis en het product is wat ik ervan verwacht had.
Niet geleverd
3 januari besteld, zojuist inmiddels 2 mails gestuurd met de vraag waar het blijft. Geen reactie nog. Was een verjaardagscadeau dus was prettig geweest als het was geleverd.
Netjes en keurig op tijd geleverd
Zoals het hoort.
Op tijd en correct afgeleverd. Artikel geheel naar verwachting. Prima gedaan.
Modelbouwverf.
Behoorlijk wat verf voor modelbouw met allemaal verschillende nummers besteld. Prima de volgende afgeleverd. Helemaal blij.
Zoals belooft volgende dag in huis
Goede service als iets fout gaat wordt…
Goede service als iets fout gaat wordt het netjes verholpen heb geen min punten dus dus een dikke vette 10
Ik heb mijn kadobon nooit ontvangen
Ik heb mijn kadobon nooit ontvangen. Ben hier als 3 weken op aan het wachten. Heb er een mail voor gestuurd maar nog steeds geen antwoord. Ben uiteraard niet tevreden!

Vastaus yritykseltä Portecenter
Pakket snel en goed geleverd
Pakket snel en goed geleverd. Mooi product, goede kwaliteit
Doos
De levering en het product zijn prima. Beetje jammer dat de verpakkingsdoos twee keer zo groot is dan het bestelde product.
Pakketje had wat schade maar direct…
Pakketje had wat schade maar direct nieuw ontvangen. Super afhandeling en professioneel materiaal
zeer goed vlug geleverd
Goede ervaring met dit bedrijf
Goede ervaring met dit bedrijf. Iets uit mijn bestelling was niet op voorraad en ik werd netjes op de hoogte gesteld.
Verder zoals aangegeven op tijd geleverd.