Voor een client iets beteld maar tijdens de bestelling kwamen we niet verder bij de betaling omdat client geen internet bankieren heeft ,gebeld geluisterd naar bandje en zijn wegens verbouwing geslot... Näytä lisää
Zeer slechte communicatie met Portecenter; in 4 weken tijd met hun mailcontact gehad, waarbij na 1 keer gelukt contact vervolgens niet meer gereageerd werd op de 3 opvolgende mailtjes. Tot je met ee... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ben al aantal dagen bezig om een link te krijgen van after pay om te betalen. Met typen stond er per ongelijk gmol inplaatst van gmail dit is inmiddels aangepast in mijn account. Maar voor portecenter... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Portecenter.nl is dé webshop voor hobby & vrije tijd. Ben je op zoek naar (ont)spannende hobby artikelen, zoals modelbouw, legpuzzels, schilderen op nummer, borduren, vliegeren, Ministeck of radiografisch bestuurbare modellen dan is Portecenter jouw keus!
Bolderweg 2, 1332 AR, Almere
- 0850655704
- info@portecenter.nl
- www.portecenter.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Ondermaatse service
Mijn ervaring met PoortCenter is helaas erg teleurstellend. Afspraken worden niet nagekomen en de communicatie verloopt uiterst moeizaam. Ik moet er zelf continu achteraan bellen en krijg nauwelijks duidelijke antwoorden op mijn mails. Dit is niet de service en dienst naverkoop die je mag verwachten. 3 weken moeten wachten voor een technische interventie. Hebben 2 x rij en werktijd aangerekend wat normaal een klus is dat door 1 persoon makkelijker kon uitgevoerd worden i.p.v.met 2. Had geweigerd deze 2 × te betalen maar werd bedreigd door het niet te betalen dat er een extra bedrag van €73 zou aangerekend worden bovenop op het totaal bedrag van de interventiefactuur. Pure diefstal. Géén aanrader noch aan te bevelen. Zaakvoeder arrogant,onvriendelijk en niet bereidt om te onderhandelen en compromisssen te sluiten. Samenwerking als klant onmiddellijk stop gezet.
Onbereikbaar
2 maanden geleden iets besteld, maar nog steeds niets binnen..ondertussen krijg ik wel de rekening via AfterPay! Website ligt er uit en ook telefonisch zijn ze niet bereikbaar
Voor een client iets beteld maar…
Voor een client iets beteld maar tijdens de bestelling kwamen we niet verder bij de betaling omdat client geen internet bankieren heeft ,gebeld geluisterd naar bandje en zijn wegens verbouwing gesloten tot okt .
Dus officieel nog niks besteld geen betaling gedaan .krijg wel elke keer een rekening .Echt raar vindt ik dit dit reukt naar oplichting geen produkten geleverd wel rekening en ik las dat ik niet de enige ben .Mijn client is hier door erg van streek hij is hart en longpatient en heeft slapeloze nachten .Dus ga hier niks bestelling
Bestelling geplaatst, geen contact (met toevoeging)
Bestelling geplaatst, nog niks binnen, maar kan geen contact krijgen. Nu is de website ook nog ineens offline. 0_o
Januari: Uiteindelijk contact gehad en de betaling retour ontvangen. Daar ben ik blij mee.
Wat een troeftoeters
Wat een troeftoeters. Sinds augustus bezig mijn geld terug te krijgen. Nu via keurmerkadministratie officieel klacht ingediend. En zij zijn er nu mee bezig. BESTEL ER NIET!
Geen spullen gehad geen email…
Geen spullen gehad geen email beantwoord gehad totaal geen contact
Heb nog niks ontvangen
Nog niet geleverd na een week en ook…
Nog niet geleverd na een week en ook geen bericht waarom niet
In augustus wat besteld en tot heden niets.
In augustus wat besteld en tot heden niets ontvangen. Wel al betaald. Zijn in mogelijkheid bereikbaar. Via de officiële site van keurmerk klacht ingediend en zij gaan het nu verder behandelen voor mij.
en nog altijd me produckt niet binnen
en nog altijd me produckt niet binnen
geen reaktie op de mailtjes
bellen krijg je een antwoord apparaat
ben al meer dan 1 week aan het wachten…
ben al meer dan 1 week aan het wachten op mijn spullen,
heb ook al een mailtje gestuurd waar ik geen antwoord op krijg,
nog altijd me product niet binnen
slechte ervaring
Top product en top verzending.
Verf voor japans modelbouwpakket
Ik was op zoek naar bepaalde soorten modelleerverf om mijn Frame Music Girl Miku Hatsune plastic model kit enigszins kleur te geven. Portecenter had niet helemaal waar ik naar op zoek was (verf voor Japanse producten zal in Nederland gewoon niet te verkrijgen zijn, zelfs niet via het internet), maar het kwam er dicht bij in de buurt. De levering was snel en het betalen makkelijk.
alles perfect georganiseerd en…
alles perfect georganiseerd en aangeleverd!
Nadat ik het bouwpakket had besteld
Nadat ik het bouwpakket had besteld, werd het een dag later bezorgd en kon ik snel aan de gang
superschnelle.komplikationslose…
superschnelle.komplikationslose Bearbeitung und Lieferung.sehr gerne wieder.empfehlenswert
Vorige week woensdag besteld en nu nog…
Vorige week woensdag besteld en nu nog steeds niet binnen verkeerde beoordeling gegeven ik had zelf ook niet gebeld naar portecenter
Waarschijnlijk iets fout gegaan met t mailtje dat t n og besteld moet worden via de telefoon correct antwoord gekregen nu afwachten wanneer hun de levering krijgen .
Groeten Robert
Spullen zijn nooit binnen gekomen