Mijn ervaring met PoortCenter is helaas erg teleurstellend. Afspraken worden niet nagekomen en de communicatie verloopt uiterst moeizaam. Ik moet er zelf continu achteraan bellen en krijg nauwelijks d... Näytä lisää
Voor een client iets beteld maar tijdens de bestelling kwamen we niet verder bij de betaling omdat client geen internet bankieren heeft ,gebeld geluisterd naar bandje en zijn wegens verbouwing geslot... Näytä lisää
Zeer slechte communicatie met Portecenter; in 4 weken tijd met hun mailcontact gehad, waarbij na 1 keer gelukt contact vervolgens niet meer gereageerd werd op de 3 opvolgende mailtjes. Tot je met ee... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ben al aantal dagen bezig om een link te krijgen van after pay om te betalen. Met typen stond er per ongelijk gmol inplaatst van gmail dit is inmiddels aangepast in mijn account. Maar voor portecenter... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Portecenter.nl is dé webshop voor hobby & vrije tijd. Ben je op zoek naar (ont)spannende hobby artikelen, zoals modelbouw, legpuzzels, schilderen op nummer, borduren, vliegeren, Ministeck of radiografisch bestuurbare modellen dan is Portecenter jouw keus!
Bolderweg 2, 1332 AR, Almere
- 0850655704
- info@portecenter.nl
- www.portecenter.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Super
Super! bestelling de volgende dag al in huis :-) Ik ben er heel erg blij mee en vind het geweldig om te doen dat schilderen op nummer. Ik hoop dat ze veel verschillende soorten platen blijven aanbieden.
Fantastisch
Levering kwam ruim 24 uur eerder dan verwacht. Geen problemen gehad met de bestelling.
ik ben erg tevreden
De verf is niet goed
De verf is niet goed, dekt niet. Ik ben echt teleurgesteld . Gebeld naar jullie en verzoek om terug gebeld te worden ingesproken en nog niets gehoord.
Ik ben bereikbaar op 06- 14475885

Vastaus yritykseltä Portecenter
keurig verpakt en op tijd geleverd..
Mooi product en snelle levering
10/10
Erg snelle verzending, alles in orde, erg goede kwaliteit! Ik ga zeker nog vaker hier bestellen.
what you see is what you get
what you see is what you get. en snel
Fan van deze site
Fan van deze site! De kwaliteit is super! Verzending is ook erg snel! Ze mogen van mij alleen wel vaker nieuwe schilderwerken op nummer erop zetten. Verder is het echt perfect!!
Prima service!!!!
zeer snelle en uitermate correcte service. Je wordt als klant ook constant via email op de hoogte gehouden van de stand van zaken van je bestelling. Mijn advies : niks veranderden, gewoon op deze manier blijven verderdoen. Nogmaals bedankt voor de vlotte afhandeling!
Een fijne en duidelijke website
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering. Goed materiaal! Heel leuk om te doen. Beveel het echt aan!
Gewoon gedaan wat ze belooft hebben.
Gewoon gedaan wat ze belooft hebben.
Zeer tevreden.
Ik had zondag wat besteld en het was…
Ik had zondag wat besteld en het was maandag al in huis.top
ik vond alleen de verzendkosten vrij…
ik vond alleen de verzendkosten vrij hoog maar ben tevreden over mijn product wat ik gekocht heb
Alles prima verlopen.