PhotoCare Danmark Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,7

Jeg havde desværre en rigtig ærgerlig oplevelse hos PhotoCare. I forbindelse med fremkaldelse af billeder blev der på en eller anden måde valgt tre eksemplarer af det samme billede. Jeg kan sagt... Näytä lisää

Gik ind for at få et hurtig print i Viborg. Et så kaldt ekspress foto. Elendige farve på billedet, er i start af februar absolut ingen tørt græs men alligevel er mit græs gulligt på billed... Näytä lisää

Bestilte en ny printer og ønskede levering til døren fordi jeg er gangbesværet og ikke kan løfte tunge ting. Men da jeg ikke lige var hjemme, var der blot en seddel om, at jeg kunne hente pakken på næ... Näytä lisää

Photocare Aålborg PhotoCare ågade Rigtig god oplevelse. Jeg fik taget nye billeder gratis, fordi det første billede var lidt for mørkt. Kai var meget venlig, imødekommende og professionel, og der... Näytä lisää

1. Valokuvaliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Digital billeder i bedste kvalitet. Hent inspiration til portræt-fotografering, pasfoto, fotobøger, fotogaver og print i storformat.

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

15 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Købte objektiv

Købte en EF 24-70mm f/2.8L II USM om fredagen. Havde den tirsdag eftermiddag.
Nem hjemmeside uden bøvl.

10. huhtikuuta 2020

Vastaus yritykseltä PhotoCare Danmark

Mange tak for den fine anmeldelse Viktor :-)

Hurtig levering

Jeg bestilte en Tamron 90 mm macro; og tog billeder med den 2 dage efter. Det kan man kalde hurtig levering

7. huhtikuuta 2020

Mange tak Hans !

Bestilte et kamera online

Bestilte et kamera online. Hurtig fragt og perfekt stand.

6. huhtikuuta 2020

Vastaus yritykseltä PhotoCare Danmark

Mange tak for din anmeldelse :-)

Hurtig

Hurtig, havde varen dagen efter jeg bestilte 👍

5. huhtikuuta 2020

Vastaus yritykseltä PhotoCare Danmark

Super og tak Jens Peter :-)

Leverede hurtigt

Leverede hurtigt, grunden til kun 4 ud af 5 er den manglende information om hvilke SD kort der passede med det kamera jeg købte.

18. maaliskuuta 2020

Vastaus yritykseltä PhotoCare Danmark

Sådan Nikolaj og sorry vi ikke levede helt op til 5 stjerner :-)

skod firma der nedgør en fordi man…

skod firma der nedgør en fordi man måske har lidt gammelt udstyr

13. helmikuuta 2020

Vastaus yritykseltä PhotoCare Danmark

Hej Henrik! Tak for din anmeldelse. Ville gerne sende din besked videre til rette vedkommende, men du har ikke skrevet i hvilken butik, du har haft denne uheldige oplevelse. Det er bestemt ikke vores mening at nedgøre vores kunder.

Glade kunder.

Jeg har idag mødt Finn i Photocare Hillerød og hvor er jeg bare glad for den service jeg har fået. Sikke et behageligt menneske, som både har ydet smilende, hjælpsom og endda hurtig og god service til min lille datter og mig, da vi skulle have printet billeder og taget pas fotos. Tak til Finn for at gøre vores lille gåtur i byen til en glædelig oplevelse.

13. helmikuuta 2020

Vastaus yritykseltä PhotoCare Danmark

Mange tak Lea! Den bliver PhotoCare i Hillerød glad for at se :-)

Mv. PhotoCare Danmark

Dårlig servise ude i foretning i…

Dårlig servise ude i foretning i Dalumcenteret Odense.
Kold og arrogant ekspedient.

12. helmikuuta 2020

Vastaus yritykseltä PhotoCare Danmark

Hej Susanne! mange tak for din anmeldelse, som vi straks sender videre til butikken i Odense.

Mv. PhotoCare Danmark

Virkelig god service

Virkelig god service, meget hurtig levering og absolut problemfri returnering, fordi jeg desværre havde fået bestilt en forkert vare (min egen skyld). Vil helt klart anbefale PhotoCares webshop.

7. helmikuuta 2020

Vastaus yritykseltä PhotoCare Danmark

Tak for den fine anmeldelse Tina!

Dårlige farver og rævedyrt.

Gik ind for at få et hurtig print i Viborg.
Et så kaldt ekspress foto.

Elendige farve på billedet, er i start af februar absolut ingen tørt græs men alligevel er mit græs gulligt på billedet.

Derudover er det flabet dyrt, 29 kroner i ordregebyr.
Så 59 kr for et 13*18 billede, eller nå ja 30 +29 kr ordregebyr.
Selvom du selv står og ordner det hele. Eneste butikken gør, er at taste beløbet ind på kasseapparat og opkræve pengene.

Fremadrettet bliver det bare nettet, flottere farver og noget billigere.

5. helmikuuta 2020

Hej Bodil

Tak for din anmeldelse af os. Uanset om vi får 1 eller 5 stjerner tager vi det meget seriøst.

Vi har dagligt mange glade kunder, som benytter både vores Ekspress print stander fra CEWE og og vores 1 times kiosker hvor vi printer på voers Fuji storprinter.

Er ked af at høre at du ikke er tilfreds med farverne på dit foto. Fortalte du os din mening mens du var i butikken?

Hvis ikke du er tilfreds med det print du har fået skal du selvfølglig heller ikke betale for det :-)

VI kan evt. prøve at lave det igen på vores anden printer eller du er velkommen til at afleverer det retur og få dine penge tilbage.

Vi lever af tilfredse kunder og derfor vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig.

MVH Michael, PhotoCare Viborg

Bad quality pasfoto

Not satisfied with the quality of their pasfoto. My 2yr old just had her pasfoto in photocare køge and there is no proper lighting so the print is a bit gloomy, and the picture is not sharp. Bad photo in general.
150kr for a not so good product.

24. tammikuuta 2020

Fremragende!

Aktuelt produkt, fin pris, nem butik, fleksibel og hurtig levering - Fremragende!

13. tammikuuta 2020

Vastaus yritykseltä PhotoCare Danmark

Tak for din anmeldelse Claus. Den er vi glade for :-)