Jeg havde desværre en rigtig ærgerlig oplevelse hos PhotoCare. I forbindelse med fremkaldelse af billeder blev der på en eller anden måde valgt tre eksemplarer af det samme billede. Jeg kan sagt... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Gik ind for at få et hurtig print i Viborg. Et så kaldt ekspress foto. Elendige farve på billedet, er i start af februar absolut ingen tørt græs men alligevel er mit græs gulligt på billed... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bestilte en ny printer og ønskede levering til døren fordi jeg er gangbesværet og ikke kan løfte tunge ting. Men da jeg ikke lige var hjemme, var der blot en seddel om, at jeg kunne hente pakken på næ... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Photocare Aålborg PhotoCare ågade Rigtig god oplevelse. Jeg fik taget nye billeder gratis, fordi det første billede var lidt for mørkt. Kai var meget venlig, imødekommende og professionel, og der... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Digital billeder i bedste kvalitet. Hent inspiration til portræt-fotografering, pasfoto, fotobøger, fotogaver og print i storformat.
Yhteystiedot
Storhaven 7, 7100, Vejle, Tanska
- loe@photocare.dk
- www.photocare.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Dårlig service og ubehøvlet medarbejder
Dårlig service og ubehøvlet medarbejder
Jeg har bestilt billeder hos Photocare over to omgange. Billederne fejler i sig selv ikke noget, men den service man får i deres butik på Rolighedsvej er over stregen! Manden der har butikken er flabet og ubehagelig at omgåes med. Da der var et billede, der blev fremkaldt i dårlig kvalitet bad jeg om en erstatning. Dette kunne ikke lade sig gøre, derimod kunne jeg få lov til at betale for et nyt + betale et nyt startgebyr. Et billede som normalt koster 3kr at fremkalde koster åbenbart nu 23 kr, selvom det er Photocare, der har lavet en fejl.
Bør om ingen omstændigheder benyttes!!
Super hurtig levering og fine…
Super hurtig levering og fine produkter. Kan kun anbefale køb hos PhotoCare👍
Alt fungerede som det skulle
Alt fungerede som det skulle og der var nem og hurtig afhentning af den bestilte vare

Vastaus yritykseltä PhotoCare Danmark
Timeservice: Uforskammet service og ingen billeder.
Jeg havde bestilt timeservice billeder - og selvom jeg kom ind I Photocare Kolding 2 timer senere var billederne ikke printet. Printeren var i stykker - men de havde ikke givet nogen former for besked.
Virkelig dårlig og uforskammet service i butikken.
Træls at kører 35 min. for at hente billeder samme dag og så måtte kører hjem uden alligevel.
Super hurtig levering
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Levering før lovet. Perfekt vare. Kan varmt anbefales.

Har leveret dagen efter jeg har bestilt <3
Har bestilt kameraet kl10 torsdag og fik den dagen efter :)

Udmærket dog med mangler
Der var nem bestilling og hurtig levering, men har ikke modtaget den "Photocare Smartpack" som er inkluderet. Jeg har skrevet til Photocare, men har ikke hørt noget endnu. Derfor de tre stjerner.

Vastaus yritykseltä PhotoCare Danmark
Hurtig levering og god kvalitet af…
Hurtig levering og god kvalitet af billeder

Fin handel og levering
Fin handel og levering. Eneste der mangler er et tracking nummer når ens ordre er afsendt.

Gode priser
Absolut konkurrencedygtige priser og rimelig hurtig levering. Men informationen - både om produktet og om levering - kan godt blive bedre.

Vastaus yritykseltä PhotoCare Danmark
Lidt længere leveringstid sikkert…
Lidt længere leveringstid sikkert grundet helligdage med ellers alt OK og forsvarligt indpakket samt Corona - hensyn ved aflevering

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.