Ik was een grote neuroot en ging mailen omdat ik dacht geen bevestigingsemail ontvangen te hebben. Die stress kwam voornamelijk door het shady uiterlijk van de site. Maar die mail zat natuurlijk gewoo... Näytä lisää
Kreeg er eerst een Britse oplader bij met een verloopstukje (enorm ding) toen werd ik gecontacteerd door Phoneshop omdat ze liever 5 sterren hebben dan 3 en ze vroegen of ik nog een europese oplader w... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Bestel nu gratis je mobiel in combinatie met een abonnement. Gratis iPhone, Sim Only, De beste aanbiedingen.
Elbe 25, 2491 BT, Den Haag
- 070-427.62.62
- sales@phoneshop.nl
- www.phoneshop.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Alles naar wens behalve dat het product…
Alles naar wens behalve dat het product 2 dagen later bezorgd werd. 1e dag zat ik wel de hele dag op de post te wachten.
Prima en snel geholpen.
Duidelijke website met prijzen en…
Duidelijke website met prijzen en specificsaties. Snelle levering conform afspraak.
Bestelling verliep vlot inclusief de…
Bestelling verliep vlot inclusief de afwikkeling met mijn wekgever. En na een paar dagen hadden we de bestelde Iphone thuis.
De kwaliteit maar ook de kwantiteit…
De kwaliteit maar ook de kwantiteit zijn op en top
Snelle goede vriendelijke services
Beter kan het niet
Ik heb geleerd ben en blijf je zelf
En dat doen ze
Zeer snelle levering en goede service…
Zeer snelle levering en goede service als je vragen hebt. Helemaal top.
Prima prijzen en snel
Uitstekende shop met concurerende prijzen en znelle bezorging. Bij hardware defecten fijne, snelle en makkelijke service!
Goede ervaring.
Bestelde telefoon ontvangen binnen de aangekondigde termijn.
Meegeleverde bookcase bleek voor ouder model telefoon; na melding is de correcte bookcase alsnog kosteloos toegestuurd.
Snelle levering (binnen 24 uur). Nieuw toestel gaf problemen met flashen van scherm, maar bleek aan android software te liggen. Werd direct verholpen.
Heel snel geleverd.
Super service gekregen bij de Phoneshop.
Ik ben heel goed geholpen…
Ik ben heel goed geholpen klantvriendelijkheid is heel goed super hou het zo
Vanuit mijn werkgever bestellen we hier…
Perfecte Leverancier. Vanuit mijn werkgever bestellen we hier al meer dan 10tal jaren onze telefoons voor zakelijk en prive gebruik. Zeer tevreden en bij problemen bv met verzending bij PostNL dan doen ze hun uiterst hun best, ondanks dat het niet in hun handen ligt. Kortom prijs en service gewoon top !
Levering zoals gewenst
Men leverde precies waar ik naar vroeg, communicatie daaromtrent was snel en duidelijk.
Dank,
Prima Service !
Prima service , en als je al een probleem hebt wordt dat Prima opgelost !
Snelle en correcte levering maar niet de goedkoopste
Snelle en correcte levering. Verbazing wekkend overigens dat de Phoneshop een website heeft die niet geschikt is voor mobiel gebruik! Overigens is Phoneshop over het algemeen duurder dan andere webshops, maar omdat ik zit aan de Phoneshop vast ivm bestelling via mijn werkgever.
Meer dan tevreden klant
Ik ben, mede omdat ik in de buurt woon, langsgegaan bij de Phoneshop - normaliter wordt de smartphone thuisbezorgd. Keurige adviezen over beschermhoezen en bovenal hulpvaardige inzet om de sim-kaart passend te maken en over te zetten. Helemaal goed. Phoneshop medewerker nam alle tijd. Eerder telefonisch advies was ook uitstekend.
Samsung S9 DS blauw
Via mijn werk ben ik verplicht mijn telefoon bij Phoneshop te bestellen. Zij zijn zeker niet de goedkoopste provider. Vaak doen de telefoons die zij verkopen niet mee aan promotie acties van Samsung. Zo ook bij deze aankoop.
Ik kocht mijn telefoon en een dag later werd dezelfde telefoon, €20,- goedkoper aangeboden, terwijl mijn telefoon nog niet eens verzonden was. Ik heb netjes gevraagd of ik ook voor deze prijs in aanmerking kwam. Er werd eigenlijk vrij kort op geantwoord dat ik een andere kleur had besteld. Verder werd er geen geste gemaakt. Zij adverteren met leveren in 1 werkdag. Ik had de telefoon op maandag besteld en deze werd op vrijdag pas geleverd.
Ik heb inmiddels een mailwisseling met de Phoneshop gehad en zij hebben het nu netjes opgelost. En dat waardeer ik zeer.
Dus ook dat is het vermelden waard dat zij graag tevreden klanten hebben.
Snel en correct geleverde telefoon
Snel en correct geleverde telefoon. Ook snelle reactie op vraag over de prijs.