Perfecte Leverancier. Vanuit mijn werkgever bestellen we hier al meer dan 10tal jaren onze telefoons voor zakelijk en prive gebruik. Zeer tevreden en bij problemen bv met verzending bij PostNL dan doe... Näytä lisää
Ik was een grote neuroot en ging mailen omdat ik dacht geen bevestigingsemail ontvangen te hebben. Die stress kwam voornamelijk door het shady uiterlijk van de site. Maar die mail zat natuurlijk gewoo... Näytä lisää
Kreeg er eerst een Britse oplader bij met een verloopstukje (enorm ding) toen werd ik gecontacteerd door Phoneshop omdat ze liever 5 sterren hebben dan 3 en ze vroegen of ik nog een europese oplader w... Näytä lisää
Ik ben, mede omdat ik in de buurt woon, langsgegaan bij de Phoneshop - normaliter wordt de smartphone thuisbezorgd. Keurige adviezen over beschermhoezen en bovenal hulpvaardige inzet om de sim-kaart... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Bestel nu gratis je mobiel in combinatie met een abonnement. Gratis iPhone, Sim Only, De beste aanbiedingen.
Elbe 25, 2491 BT, Den Haag
- 070-427.62.62
- sales@phoneshop.nl
- www.phoneshop.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Super service nadat pakket foutief was afgeleverd
Mijn bestelling was foutief afgeleverd door B-post. Klantenservice phoneshop = fantastisch! snelle respons, heldere communicatie, nauwe opvolging.
Bestelling is ondertussen terecht. 0/10 voor B-post en 10/10 voor phoneshop! Echt goed geholpen geweest.
Super goede service
Super goede service, goede producten voor een goede prijs
Reparatie process extern duurt veel te lang
Uiteindelijk is de in reparatie zijnde telefoon niet meer gekomen en besloten om in overleg een nieuwe te bestellen. Dat gaat dan wel weer heel snel :).
De oude, in reparatie zijnde S7, is nog steeds niet binnen zie ik op de site van Phoneshop, de RMA staat nog steeds open.
Geen refurbished bestellen, altijd ellende!!
Wederom zeer plezierig en snel geholpen…
Wederom zeer plezierig en snel geholpen bij aankoop zakelijk toestel. Zoals afgesproken geleverd en lag keurig klaar op ophaaldag!
Ik bestel altijd mijn zakelijk telefoon bij phoneshop.nl
Ik bestel altijd mijn zakelijk telefoon bij Phoneshop.
- Snelle levering.
- Scherp geprijsd.
- Bijzonder goede service (ervaring bij een vorige telefoon)!
Snelle en correcte levering
Reparatie van de telefoon duurt veel te…
Reparatie van de telefoon duurt veel te lang 8 mei 2020 opgestuurd en het is nu 5 juni. Nog steeds geen telefoon.

Vastaus yritykseltä Phoneshop
Bestelling van een Samsung Galaxy S20+
De site was duidelijk over alle mogelijkheden. De bestelling was simpel te doen en de volgende dag geleverd.
Kortom. Zoals ik van een internetwinkel verwacht!
Goede prijs, snel en betrouwbaar!
Goede prijs, goede service, snelle levertijd.
Scherp geprijsd aanbod
Ik bestel al jaren mijn zakelijke telefoon via mijn bedrijf bij de PhoneShop. Het aanbod is prima en scherp geprijsd.
Houd er rekening mee dat, om de prijs laag te houden, PhoneShop de toestellen in het buitenland kan halen. Dan kun je bij het opstarten gewoon voor de Nederlandse taal kiezen, dus dat is geen probleem, maar eventuele acties van de fabrikant werken niet (bv gratis earbuds of geld-terug actie).
Op de website staat dat de telefoon de volgende WERKdag geleverd wordt, maar het kan sneller! Ik heb de telefoon op vrijdagmiddag besteld en had hem zaterdag in huis.
Goed geregeld, redelijk aanbod en prijs
Afhandeling en service zijn prima en snel!
Prijzen zijn wisselend: soms de goedkoopste maar sommige modellen ook veeeel duurder dan elders. Het aanbod is redelijk maar mag wel wat groter, mijn voorkeurmodelletje zat niet in het assortiment en ik ben gebonden aan de Phoneshop omdat ik via mijn werkgever een telefoon mag bestellen.
Snelle levering, zorgvuldig verpakt. Goede prijs, bestellen ging heel makkelijk en de administratieve afhandeling in het kader van "Regeling mobiele telefoon" verliep ook heel soepel.
Snel afgehandeld en goed geholpen.
XR I-Phone besteld
XR I-Phone besteld, heel snelle levering, goede prijs. Toestel was nieuw in doos, bestellen was heel gemakkelijk. Top firma, aan te bevelen.
Goed verpakt, dag later binnen.
prima
Overzichtelijke website, concurrerende prijzen en levering netjes binnen een dag.
Prima webshop om goede keuze te maken
Ze leveren nooit maar dan ook echt…
Ze leveren nooit maar dan ook echt nooit de 1st volgende werkdag (adverteren ze mee, maar alle collega's zeggen dat het nog niet gelukt is..bahbah).
Het verwerken van de order doen ze gewoon op de 1e van de maand, een dag eerder zou betekenen dat je een maand eerder je bruto netto krijgt en je phonevergoeding vd werkgever. Slecht, heel slecht moet dus 2 maanden wachten op mijn geld.
Phoneshop wilde me tegemoet komen maar dan moest ik wel de review verwijderen.

Vastaus yritykseltä Phoneshop
Levering was binnen de opgegeven tijd
Levering was binnen de opgegeven tijd, en de afhandeling van een verkeerde levering was meer dan uitstekend.
Dit is een webshop waar je blij van wordt, en dus een aanrader.
Wij zijn als bedrijf jaren klant bij…
Wij zijn als bedrijf jaren klant bij Phoneshop en hebben tot nu toe altijd goeie ervaringen. Ze zijn erg betrouwbaar en behulpzaam.
Prijs technische zijn ze ook erg goed, kortom een leverancier waar je op kunt bouwen..
Goede prijs en geweldige levertijd!
Goede prijs en geweldige levertijd! Dit is niet de eerste keer dat ik hier wat gekocht heb en zal ook zeker niet de laatste keer zijn.