Jeg bestilte og betalte en vare inkl. fragt hos Phone-Parts. GLS leverede pakken forkert til en anden person, og pakken blev derefter sendt retur til Phone-Parts. Selvom Phone-Parts selv har... Näytä lisää
Jeg vil lige dele mine oplever, som understreger niveauet af service. 1. Har været fast kunde længe især pga priserne (indledningsvist pga medlemsrabat) 2. Købte en iPhone 11 refurb OEM original sk... Näytä lisää
Kæmpe ros til Phone-Parts ApS for en fantastisk oplevelse. Serviceniveauet og kommunikationen var helt i top — hurtig, venlig og professionel kontakt hele vejen. Man mærker tydeligt, at de går op i de... Näytä lisää
Fremragende service. Jeg modtog en fejlordre, dette blev firmaet gjort opmærksom på. Samme dag modtog jeg først en mail, dernæst et opkald. Desværre var min oprindelige ordre ikke længere på lager. Pe... Näytä lisää
- Puhelimen korjauspalvelu
- Akku- ja paristokauppa
- Puhelintarvikekauppa
- Elektroniikkakomponentit
- Elektroniikan komponentit ja tarvikkeet
- Puhelimen korjaus
Hos Phone-Parts.dk handler det ikke kun om salg af reservedele og tilbehør til mobil, tablet og Computere. Vi ønsker at give dig den bedste mulige oplevelse, fra køb til levering. Du er derfor altid velkommen til at tage kontakt på support@phone-parts.dk eller ringe på 71 74 77 06 alle hverdage mellem 09.00-16.00, hvis du ønsker kvalificeret hjælp til netop din reparation. Hurtig levering - Dag til dag levering! Alle ordrer, der bestilles mandag - fredag inden kl. 18.00 sendes samme dag. God kundesupport Vi hjælper gerne både før bestilling, under og efter med hjælp til montering og vejledning. Danmarks bedste priser! Finder du en vare billigere et andet sted, så matcher vi prisen!
Ålborgvej 52, 9560, Hadsund, Tanska
- support@phone-parts.dk
- www.phone-parts.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 57 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Det virkede fint og let at bestille og…
Det virkede fint og let at bestille og leveringen var sikker - og lyn hurtig!
Godt er kvaliteten på reservedele og…
Godt er kvaliteten på reservedele og hurtig forsendelse.
Produktet var som beskrevet …
Produktet var som beskrevet og levede helt op til forventningerne. Forsendelsen var til en god pris og uden forsinkelser.
Rigtig god oplevelse og vil købe der igen.
Det kører på fuld kraft frem igen, fuld power på mobilos 😉😉
Bestilte mine varer Fredag sen aften og modtog varerne i dag Tirsdag.
Dette var min første ordre.
Har ikke noget negativt at sige.
Og ikke sidste gang vi skal arbejde sammen igen.
Havde først købt et batteri et andet sted hvor stikket ikke ville låse. Og de ville ikke bytte.
Nu er der frisk strøm på mobilos igen. 😀😆😀
Super hurtig levering og tilsyneladende…
Super hurtig levering og tilsyneladende et godt produkt.
Super kvalitet selv om det er den…
Super kvalitet selv om det er den billige skærm
Hurtig og nemt
Varen matchede ikke beskrivelsen.
Skærmen til iPhone 12 mini passede slet ikke til rammen. Som følge heraf gik LCD’en i stykker under installationen. Virksomheden gør intet ved det og vil sandsynligvis fortsætte med at sælge varen.
Servicen er altid i top.
Servicen er altid i top.
Jeg handler hos dem som privat person, og når jeg skal lave mobiler og andet på arbejdet. Som erhvervs profil, så møder man ofte en anden service, fordi firmaer ved, at de kan tjene mere på firmaer end på private. Men ikke hos Phone parts. Der føler man, at private små køb, betyder lige så meget som store erhvervs køb. Derfor handler jeg næsten altid her, og ingen andre steder. Service betyder bare meget. Om du køber for 100 kr, eller for 10.000 kr
Stor ros til Jacob fra Phone-Parts
Stor ros til Jacob fra Phone-Parts! Jeg havde misforstået monteringen af kameraglas til iPhone 13 og troede, det var forkert. Jacob tog sig tid til at forklare og bekræfte, at det passede – og han havde helt ret. Utrolig god kundeservice og tålmodighed. Jeg handler helt sikkert her igen.
Nemt og overskueligt
Nemt at bruge deres webside. Hurtig levering.
Meget fint
Alt perfekt og hurtig levering
Alt perfekt og hurtig levering - betaling og andet lige efter bedste handling.
Mange andre kunne lære af deres system.
Kan kun varmt anbefales.
Hurtig levering
Købte et batteri til min iPhone 13 og kvaliteten levede op til mine forventninger! Det fungere perfekt efter at have fået det skiftet ud. Den diagnosticeret batteriet som original reservedel, så kan se batteritilstanden og får ingen servicebeskeder:)
Ikke en finger at sætte
Ikke en finger at sætte. Hurtig og sikker levering.
Bedste service
Havde et batteri jeg købte for 3 mdr siden, der var kollapset.
Ringede og talte med en sød medarbejder, der bad mig lave en reklamation.
Dette gjorde jeg, og 2 timer efter, var der et nyt på vej.
Dagen efter, kunne jeg skifte det.
Fin købsoplevelse.
Fint produkt, fair pris og forventet levering 🚚
Hurtigt og nemt
Hurtigt levering og super kvalitet på…
Hurtigt levering og super kvalitet på varen
Beskrivelse passede på produktet
Beskrivelse passede på produktet. Og hurtig afsendelse. Alt i alt en helt igennem godkendt oplevelse.
Hurtig og perfekt ekspedition.Kan kun…
Hurtig og perfekt ekspedition.Kan kun varmt anbefales.