Phone-Parts ApS Arvostelua

5 239
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Jeg bestilte og betalte en vare inkl. fragt hos Phone-Parts. GLS leverede pakken forkert til en anden person, og pakken blev derefter sendt retur til Phone-Parts. Selvom Phone-Parts selv har... Näytä lisää

Jeg vil lige dele mine oplever, som understreger niveauet af service. 1. Har været fast kunde længe især pga priserne (indledningsvist pga medlemsrabat) 2. Købte en iPhone 11 refurb OEM original sk... Näytä lisää

Kæmpe ros til Phone-Parts ApS for en fantastisk oplevelse. Serviceniveauet og kommunikationen var helt i top — hurtig, venlig og professionel kontakt hele vejen. Man mærker tydeligt, at de går op i de... Näytä lisää

Fremragende service. Jeg modtog en fejlordre, dette blev firmaet gjort opmærksom på. Samme dag modtog jeg først en mail, dernæst et opkald. Desværre var min oprindelige ordre ikke længere på lager. Pe... Näytä lisää

1. Puhelimen korjauspalvelu
  2. Akku- ja paristokauppa
  3. Puhelintarvikekauppa
  4. Elektroniikkakomponentit
  5. Elektroniikan komponentit ja tarvikkeet
  6. Puhelimen korjaus

Hos Phone-Parts.dk handler det ikke kun om salg af reservedele og tilbehør til mobil, tablet og Computere. Vi ønsker at give dig den bedste mulige oplevelse, fra køb til levering. Du er derfor altid velkommen til at tage kontakt på support@phone-parts.dk eller ringe på 71 74 77 06 alle hverdage mellem 09.00-16.00, hvis du ønsker kvalificeret hjælp til netop din reparation. Hurtig levering - Dag til dag levering! Alle ordrer, der bestilles mandag - fredag inden kl. 18.00 sendes samme dag. God kundesupport Vi hjælper gerne både før bestilling, under og efter med hjælp til montering og vejledning. Danmarks bedste priser! Finder du en vare billigere et andet sted, så matcher vi prisen!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

(5 239)

60 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hurtig og grundig service.

Jeg bestilte et nyt batteri til min MacBook som kom dagen efter. Desværre viste det sig at være defekt. De var super til at hjælpe mig med at finde ud af det. Derefter sendte de et nyt med det samme. Et defekt batteri kan jo ske, men deres håndtering kan ikke gøres bedre.

7. elokuuta 2025

Ikke godt nok

Ikke godt nok, på hjemmesiden står der Bestil i dag og få din pakke leveret i morgen. Bestil inden 16.30 GLS & 18.00 PostNord
Men det passer ikke 2 dage efter er varen ikke en gang sendt, så sender man en mail og finder ud af at der er sommerferie hvorfor skriver i det ikke bare på jeres hjemmeside så man ikke falder for jeres teknisk set falske reklame?

28. heinäkuuta 2025

Langsomme eller?

Det er nu 12 dage siden at jeg har sendt en ordre retur til jer. Har intet hørt. Skrev til support d. 23.07.25, om de havde modtaget pakken. Intet svar fra jer.
Ordrenr: 100176687
Returordre: 00000238

17. heinäkuuta 2025
Phone-Parts ApS-logo

Vastaus yritykseltä Phone-Parts ApS

Hej Tobias

Tak for din anmeldelse – og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse.

Vi beklager den manglende opfølgning på din retur og for den ulejlighed, det har givet. I uge 30 og 31 er dele af vores supportteam på ferie, hvilket desværre betyder, at behandlingstiden for retur- og RMA-sager er længere end normalt. Der skulle gerne være sendt et autosvar ved henvendelse til vores supportmail, som oplyser om dette, og ellers sidder vores support klar til at hjælpe med spørgsmål i mellemtiden.

For at tage hensyn til netop denne periode har vi valgt at forlænge fortrydelsesretten med 14 dage, så alle vores kunder kan returnere produkter uden bekymringer – også selvom behandlingstiden er lidt længere end normalt.

Vi følger naturligvis op på din sag hurtigst muligt og sørger for, at du får den rette behandling.

Venlig hilsen
Stig Zeidler / CEO
Phone-Parts ApS

Mega god service

Mega god service
Tak for opgradering af det ene batteri drengene som skulle ha skiftet skiftet dem er super taknemmelige over service som i leverede samt min
Fik en opdatering i går at deres telefoner virker meget bedre nu

24. heinäkuuta 2025