5 stjerner herfra har bestilt herfra 2 gange og det har været en drøm begge gange bestilte en masse dele til min iPhone virkelig billige priser i forhold til telefonfikserne i byen de skulle ha... Näytä lisää
Kæmpe ros til Phone-Parts ApS for en fantastisk oplevelse. Serviceniveauet og kommunikationen var helt i top — hurtig, venlig og professionel kontakt hele vejen. Man mærker tydeligt, at de går op i de... Näytä lisää
Jeg vil lige dele mine oplever, som understreger niveauet af service. 1. Har været fast kunde længe især pga priserne (indledningsvist pga medlemsrabat) 2. Købte en iPhone 11 refurb OEM original sk... Näytä lisää
Hos Phone-Parts.dk handler det ikke kun om salg af reservedele og tilbehør til mobil, tablet og Computere. Vi ønsker at give dig den bedste mulige oplevelse, fra køb til levering. Du er derfor altid velkommen til at tage kontakt på support@phone-parts.dk eller ringe på 71 74 77 06 alle hverdage mellem 09.00-16.00, hvis du ønsker kvalificeret hjælp til netop din reparation. Hurtig levering - Dag til dag levering! Alle ordrer, der bestilles mandag - fredag inden kl. 18.00 sendes samme dag. God kundesupport Vi hjælper gerne både før bestilling, under og efter med hjælp til montering og vejledning. Danmarks bedste priser! Finder du en vare billigere et andet sted, så matcher vi prisen!
Ålborgvej 52, 9560, Hadsund, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Super god kundeservice ! :)
Varen var som forventet :)
Hurtig levering !:)
Thumbs up herfra :)

Vastaus yritykseltä Phone-Parts ApS
Er meget tilfreds med at handle hos phone parts. Hurtigt levering god service.

Vastaus yritykseltä Phone-Parts ApS
Det er super godt servis jeg har købt flere ting der og det er aldrig bøvl og det kommer hurtigt altid 👍🏻

Vastaus yritykseltä Phone-Parts ApS
Det jeg bestilte virkede slet ikke og jeg har skrevet til dem om en refusion, men de har stadig ikke svaret endnu. Jeg vi i gang med at fikse min iphone 11 pro og bateriets kabel passede ikke til min iphone model og jeg havde så skrevet til dem omkring det, men de svarede slet ikke. Jeg har skrevet til support@ phone-parts.dk

Vastaus yritykseltä Phone-Parts ApS
Jeg har handlet med dem ca. 20 gange nu, skærme, batterier, værktøj, kabler. Fremragende pris/kvalitetsforhold og altid hurtig levering. Varmeste anbefaling herfra.

Vastaus yritykseltä Phone-Parts ApS
Bestilte varen om tirsdagen og fik varen om onsdagen 👍. Det sku hurtig service. Og samtidig har de altid gode og fair priser.

Vastaus yritykseltä Phone-Parts ApS
Hurtig levering. Fantastisk kvalitet og super lækker indpakning. Det gjorde det nænt at skrive glasset på min iPhone 12pro

Vastaus yritykseltä Phone-Parts ApS
Ordre på to dele bestilt og den vigtigste del, en digitizer, manglede i kassen som i øvrigt slet ikke var stor nok til at indeholde en digitizer.
Jeg forsøgte efterfølgende at kontakte via chat (AI og intet værd) og der var heller ingen hjælp at hente.
AI ville kontakte medarbejder, men intet skete.
Det ender med at blive en dyr og alt for besværlig oplevelse, da iPad’en måtte repareres af prof reparatør, da den skal kunne bruges igen i weekenden (arbejdsmæssigt).
2 stjerner fordi levering trods alt var hurtigt fremme.. (Betaling var også hurtigt trukket)
Opdatering, d. 12/11:
Jeg har forsøgt at kontakte Phone-parts via chat og via mail.
I Phone-part's svar skriver ejeren at de ville kontakte mig i mandags.
Jeg har intet hørt.
I lighed med andre kunder, vil jeg opfordre Phone-part's til at de i travle perioder, hvor de evt. mangler personale pga. sygdom eller ferie, melder ærligt ud på deres hjemmeside.
Jeg er selv selvstændig og kender alt til de udfordringer der kan være, men det her er altså ikke tilfredsstillende.
Opdatering d. 13/11:
Tak for opdateringen, Jakob.
Din undskyldning er modtaget og accepteret.

Vastaus yritykseltä Phone-Parts ApS
Købte en skærm til en iPad, og den passer perfekt 😊

Nem hjemmeside.
Varen kom allerede dagen efter.
Meget fint

Vastaus yritykseltä Phone-Parts ApS
Helt simpelt og enkelt. Det virker bare som det skal..👍🏼👍🏼

Fornem kommunikation og service:
Fik en ny batteri tilsendt under garanti uden forsinkelser efter udfyldt RMA.

Vastaus yritykseltä Phone-Parts ApS
Quick and without problems. I wish more like them on the online market.

Vastaus yritykseltä Phone-Parts ApS
Venligt og hjælpsom, hurtig levering ☺️

Vastaus yritykseltä Phone-Parts ApS
Kan klart anbefales, hurtig levering, god guides til dine reparationer.(Ellers kan du også finde noget på YouTube).
Alt i alt du får hvad du skal.

Vastaus yritykseltä Phone-Parts ApS
Jeg fik varen under 24 timer efter jeg bestilte det. Er meget tilfreds med produktet og den hurtige service.

Vastaus yritykseltä Phone-Parts ApS
Fremragende service. Jeg modtog en fejlordre, dette blev firmaet gjort opmærksom på. Samme dag modtog jeg først en mail, dernæst et opkald. Desværre var min oprindelige ordre ikke længere på lager. Pengene tilbage og fik så også lov til at beholde fejlordren. Bedre blive service ikke! Mange tak!

Vastaus yritykseltä Phone-Parts ApS
Det virkede fint og let at bestille og leveringen var sikker - og lyn hurtig!