Jeg besøgte butikken centralt i Roskilde. Først var det svært bare at finde ind igennem en anden butik. Her kunne man med fordel have opsat et skilt om, at det også var indgang til Pearls and... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Tænkte ikke over at tjekke Trustpilot, før jeg handlede her. Havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at nogen ville gøre sig til svindler for nogle perler. Modtog noget helt andet end... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg er blevet snydt 3️⃣ gange af pearlsandpieces.dk og Lærke Sørensen. 1️⃣Første gang var, da jeg modtog én streng af lavkvalitets ferskvandsperler 4 mm i stedet for de bestilte ferskvandsper... Näytä lisää
Stort utvalg, bra priser, enkel bestillingsprosedyre samt rask levering. Kunne tenkt meg en papirkatalog, enklere når vi sitter i foreninger og smykkekurser. Mange andre har sånne kataloger. Der di... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Alt til Smykkefremstilling. Fremstiller du smykker? Stort udvalg til konkurrence dygtige priser, alt lige fra ferskvandsperler, 925s sølv smykkedele, tråd, 925s mellemstykker, smykke stativer, smykke værktøj, smykke dele, halvædelsten, shamballa perler
Yhteystiedot
Karlskogavej 10, 9200, Aalborg, Tanska
- info@pearlsandpieces.dk
- www.pearlsandpieces.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Alt hvad hjertet begærer.
Laver du selv smykker? Så skulle du kigge på denne hjemmside, for der er alt hvad hjertet Begærer.
Man vælger de ting man vil køber og wupti- så kommer det næste dag. Virkelig godt kundesystem de har der og varerne er bare i orden. Kanm varmt anbefale.
Fine vare - blandet betjening
har handlet 4 gange i butik og 1 gang på nettet
Betjeningen og imødekomendheden i butikken er meget afhæning af hvem der står bag disken
et par gange har der været super hjælp med tilbud om at smutte på lager og kigge og et par gange har jeg nærmest været til ulejlighed ved at spørge om hjælp
hjemmesiden og netbutikken er superbillig med gode tilbud og ind imellem fragtfri porto -virkelig god service til dem der ikke kan komme til jer
Meget positiv
Jeg vil varmt anbefale Pearls & Pieces.
De har en meget hurtigt levering. ( fra dag til dag )
De detaljer, er godt beskrevet.
Utrolige gode billeder af produkterne.
Fantastisk
Jeg syntes deres udvalg er stort og spændende, med rigtig gode priser...
Jeg følte mig helt sikker ved at handle hos dem og fik min pakke dagen efter..
Og blev bestemt ikke skuffet...varen levede op til forventning..
Jeg er ikke vant til at handle på nettet, men dette var nemt og overskueligt..Kan klart anbefales........
perlebetjening
Et firma med utroligt godt, relevant og alsidigt udvalg. Hurtig betjening og levering. lige til døren.
Det hele er perfekt.
Det hele er perfekt. Tak for en god handel.:-)
Høj kvalitet, og du har varene dagen efter
Handler med P&P når jeg laver smykker til andre.
Virkelig spændende og lækre ting - og de fornyer sig hele tiden
Kvaliteten er helt i top, prisen yderst rimelig og levering fra dag tildag.
Ved P&P ved man bare at varerne er 100% i orden
Hurtigt og nemt
Alt i alt en ok oplevelse. Men havde bl.a. bestilt to perler for at lave et par øreringe, og de var slet ikke ens, så det var ærgerligt. Derfor mangler den sidste stjerne.
Hurtig levering og gode produkter.
God produkter til fair pris. Leveret hurtigt og sikkert.
COOL!
Rigtig fed hjemmeside, bestilte en masse, dog var der nogle perler som var gået i stykker, men det var kun to og når det er så billigt kan man ikke tillade sig at klage!
det er ikke sidste gang jeg bestiller der!
Trendy produkter, rask levering!
Bra utvalg av moteriktige og aktuelle smykkedeler, bra pris og rask forsendelse :-)
Pearls & Pieces hurtig, nemt og godet tilbuds vare
Hej Pearls & Pieces
håber i har det godt. jeg har fået en pakke fra jer for nogle dag siden, dejlige ting jeg hade fået købt.
hjemme siden er overskulig at finde rundt på og i har mange flotte og spændende smykke ting.
jeg har en forspørgelse, når jeg bestiller på hjemmesiden og har lagt en ting i kurven, ruller siden op til toppen og når man som jeg køber mange ting, gør det at jeg bruger meget tid på at rulle tilbage til det sted jeg er kommet til..
jeg syntes at jeres "basis" ting er dyrer i forhold til hvor jeg ellers handler, men ellers er Pearls & Pieces et super smykke sted, der er rigtig menge ting at se på og butikken er også en oplevelse vær, kan bare ikke nå at komme inden lukke tid, da den sene åbnings tid ikke er der mere.
Super produkter og service. Hurtig levering
Kan helt klart anbefales
Et godt sted at handle!
Pæne varer, hurtig levering, rimelige priser, fuld tilfredshed.
ok behandling
det er første gang jeg har handlet hos Perls & Pieces og det er ok at handle der
Hurtig og korrekt levering
En fin net butik med at stort udvalg af pæne perler og smykkedele til de krestive gør det selv piger.
pakningen var mangelfuld
Jeg havde sidste gang bestilt en del dråbeperler.
De var meget tynde, og 1/3 var knækket.
Men jeg fik hurtigt nogle nye, som var pakket bedre, så de holdt til Post Danmarks behandling.
Før denne leverance ville jeg give 5 stjerner
Trustpilot-kokemus