Jeg besøgte butikken centralt i Roskilde. Først var det svært bare at finde ind igennem en anden butik. Her kunne man med fordel have opsat et skilt om, at det også var indgang til Pearls and... Näytä lisää
Tænkte ikke over at tjekke Trustpilot, før jeg handlede her. Havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at nogen ville gøre sig til svindler for nogle perler. Modtog noget helt andet end... Näytä lisää
Jeg er blevet snydt 3️⃣ gange af pearlsandpieces.dk og Lærke Sørensen. 1️⃣Første gang var, da jeg modtog én streng af lavkvalitets ferskvandsperler 4 mm i stedet for de bestilte ferskvandsper... Näytä lisää
Stort utvalg, bra priser, enkel bestillingsprosedyre samt rask levering. Kunne tenkt meg en papirkatalog, enklere når vi sitter i foreninger og smykkekurser. Mange andre har sånne kataloger. Der di... Näytä lisää
Alt til Smykkefremstilling. Fremstiller du smykker? Stort udvalg til konkurrence dygtige priser, alt lige fra ferskvandsperler, 925s sølv smykkedele, tråd, 925s mellemstykker, smykke stativer, smykke værktøj, smykke dele, halvædelsten, shamballa perler
Karlskogavej 10, 9200, Aalborg, Tanska
- info@pearlsandpieces.dk
- www.pearlsandpieces.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
God service, meget hurtig levering og lækker kvalitet på varerne
Jeg kan klart anbefale Pearls & Pieces. De har rigtig god service, super hurtig levering og varerne er i en rigtig fin kvalitet. Og så har de gode priser og ofte gode tilbud.
Tilfredsstillendende
Bestilling og køb var nemt, og inden for to dage havde jeg mine vare.
Pearls and Pieces har en fantastisk god service og nogle virkeligt lækre og billige produkter!! :)
Absolut en af mine favorit perle/smykkemateriale online shops! Utroligt lækre produkter til en rigtig god pris, og mange ting man ikke finder andre steder !
Priserne er absolut rimelige og ved sammenligning af basisprodukter med andre sites som regel de billigste!
hurtig levering
Pearls og pieces supert sted
dog har de så meget man simpelthen en nødt til at bruge en hel aften :-)))
skulle jo nødig gå glip a noget :-)
Super hurtig levering
Fuld tilfredshed herfra så vender tilbage
Super butik
Alt lige efter bogen, kan klart anbefales.
Gode varer, gode priser.
Handler gerne igen.
suveræn internetbutik med sikker levering
Pearls & Pieces er et rigtigt godt sted at handle til smykkefremstilling. Vælg denne butik
god service
Man får hurtigt svar på evt spørgsmål. gode priser
Smukke elementer - ville oenske i sendte til UK!!
Har vaeret igang med smykke lavning siden 2008 og har koebt fra forskellige steder siden da. Da jeg fandt Pearl and Pieces blev jeg elle-vild - synes I har utroligt smukke elementer - men besvaerligt at fa dem sendt til UK da det ma goeres gennem mine foraeldre. Men det er sa ogsa den eneste negative ting jeg kan sige om P&P.
Venligst, Gitte, MyHartBeading.
god service
når man handler ved Pearls & Pieces er varenede super flotte og deres service super god og det er nemt at handle hos Pearls & Pieces
Nanna
Fænomenal;-)
Bare fine ting, god service og hurtig levering.
super service og hurtig levering.
Hjemmesiden er en rigtig tidsrøver, men bare meget dejlig.
Hurtig espons og god kvalitet
Der manglede en enkelt ting i pakken, men det blev der hurtigt rettet op på.
super hurtig levering og gode varer
Super service og hurtig levering . intet at klage over
Super
Hurtig levering. God kvalitet og prisen er også god. Fin service.
Hurtigt,billigt og fristende
Opdagede shoppen ved et tilfælde. Blev overrasket over det store udvalg og de lave priser. Man kan ment lade sig friste her. Hurtig og billig levering også.
Super Service
Jeg har handlet hos Pearls & Pieces både i butikken i Aalborg S og på netbutikken begge dele kan jeg kun anbefale. God og hurtig hjælp skulle man have brug for det. Årsagen til de 4 i stedet for 5 stjerner hænger sammen med min utålodighed, jeg ville ønske at varerne kom tirsdag når de er bestilt søndag, i stedet for onsdag - dog et luksus problem for en utålmodig sjæl der gerne vil igang :)
Godt sted at handle
Varen modtaget hurtigt og præcist - kan kun anbefale at handle ved firmaet...
Perfekt service - perfekt levering
Det er altid en fornøjelse at handle hos Pearls & Pieces. Servicen er i top, vareudvalget stort og alsidigt og leveringen fejler aldrig.
Billigt og hurtigt - Sådan!
Ja prisen er rigtig god, og jeg havde produktet i hånden en eller to dage senere - så det gik hurtigt. Rigtig godt 5 stjerner herfra.