Vi har brugt Østjydsk turistbusser før, og alt fra booking til afhentning fungere upåklageligt. Jeg fik en sms fra chaufføren et par timer før vi skulle hentes, med forklaring om hvordan bussen s... Näytä lisää
Den meget hjælpsomme og servicemindede chauffør Martin og Tove på kontoret der bare fixet det hele. Alle mine kollegaer og jeg har haft en helt igennem god oplevelse. Tak til jer 🤩🤩🤩🤩🤩
Chaufføren på vejen derned var virkelig 5 stjerner værd. Flemming var serviceminded, venlig og med på gas. Han koblede sig på vores energi, på en god måde. Vi havde brug for at følge op på noget o... Näytä lisää
Vores Aktivitetsklub har i flere år kørt med Østjydsk Turistbusser på vores årlige udflugt. Altid venlig betjening, både telefonisk og på mail. Vores ønsker bliver altid opfyldt og chaufførerne er ven... Näytä lisää
Familieejet virksomhed i over 30 år. Østjydsk Turistbusser blev grundlagt på Djursland i 1981. I de første mange år bestod vognparken blot af en og to busser. I 1996 blev Østjydsk Turistbusser opkøbt af Rewitz Busser, der var beliggende i Egå lidt nord for Aarhus. Kunderne bestod på daværende tidspunkt stadig primært af venner og bekendte. I dag er firmaet beliggende nær Aarhus i forstaden Stautrup. Lokationen her er optimal, da det er tæt på Aarhus centrum og samtidigt tæt på E45, hvilket betyder at til alle større byer i Østylland kan nåes indenfor en halv time. Kunderne består i dag af alt fra offentlige institutioner, rejseselskaber til de gamle venner og bekendte.
Nordskovvej 33, 8260, Viby J, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Buschaufføren faldt i søvn bag rattet og kørte ind i autoværnet, på den tyske motorvej.
Vil aldrig anbefale Østjydsk turistbusser til nogen.
Vi var 24 voksne mennesker som skulle hentes og køres til Billund 😊 super flot bus både inde og ude 😊 ren og pæn og super søde chauffører 😊 får vores bedste anbefalinger 👍👍😜
Fantasktisk service og kanon oplevelse hos dem.
Kan klart anbefale at bruge Østjydsk Mini- og turistbusser til alle!
Rigtig god oplevelse. Jeg lejede en bus til skiferie fra Østjydsk mini og turistbusser hvor vi skulle køre fra Randers til Frankrig. Vi fik både en rigtig god pris, men også virkelig god service. Jeg kan klart anbefale Østjydsk til andre som skal leje busser!
Jeg vil absolut ikke anbefale nogen at benytte sig af Østjydsk Turistbusser. Da vi skulle på messe i Hamborg i den virksomhed jeg arbejder i, valgte vi at bestille en bus med chauffør igennem Østjydsk Turistbusser, da de havde gode priser, og da de på deres hjemmeside reklamerer med kørsel i nyere busser ved formelle ture, såsom kørsel med et firmas ansatte. Dette skulle vise sig at være falsk markedsføring. Vi modtog en gammel og slidt bus, der ikke var blevet rengjort og som i øvrigt kom for sent. Sæderne var plettede og direkte ulækre, der lå cigaret-skodder, afklippede tånegle samt skrald i bussen og derudover stank hele bussen af øl (hvilket vores tøj også gjorde efterfølgende, som er et meget dårligt signal for os at sende overfor vigtige og potentielle kunder på messen). Vi kontaktede busselskabet med det samme, da bussen var under al kritik, og da vi havde en klar forventning om en nyere og ikke mindst rengjort bus til en tur som denne, hvorefter vi blot blev spist af med dårlige undskyldninger såsom ”travlhed”. Efterfølgende har det været en lang proces i at nå til enighed omkring et afslag i prisen, da de ikke ville godtage et afslag på 30 %, som vi mener er rimeligt efter den yderst utilfredsstillende service de har ydet os, og det er endda på trods af, at vi har sendt dem billeder af bussens stand, og at de selv har indrømmet at dette ikke var okay. Desuden er det tydeligt, at de ikke prioriterer deres kundeservice specielt højt, da man kan gå i dagevis og vente på respons fra virksomheden og derudover får halv-”flabede” svar, hvilket viser at de er fuldstændig ligeglade med at have tilfredse og tilbagevendende kunder.
Jeg har sjældent oplevet så dårlig kundeservice som hos Østjydsk Turistbusser, og jeg vil aldrig anbefale nogen at benytte sig af deres service.