Østjydsk Turistbusser Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vi har brugt Østjydsk turistbusser før, og alt fra booking til afhentning fungere upåklageligt. Jeg fik en sms fra chaufføren et par timer før vi skulle hentes, med forklaring om hvordan bussen s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Den meget hjælpsomme og servicemindede chauffør Martin og Tove på kontoret der bare fixet det hele. Alle mine kollegaer og jeg har haft en helt igennem god oplevelse. Tak til jer 🤩🤩🤩🤩🤩

Saanut 4/5 tähteä

Chaufføren på vejen derned var virkelig 5 stjerner værd. Flemming var serviceminded, venlig og med på gas. Han koblede sig på vores energi, på en god måde. Vi havde brug for at følge op på noget o... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vores Aktivitetsklub har i flere år kørt med Østjydsk Turistbusser på vores årlige udflugt. Altid venlig betjening, både telefonisk og på mail. Vores ønsker bliver altid opfyldt og chaufførerne er ven... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Bussiyhtiö
  2. Linja-autoyhtiö
  3. Tilausajoyhtiö
  4. Pikkubussikuljetukset
  5. Koulubussipalvelu

Yrityksen kirjoittama

Familieejet virksomhed i over 30 år. Østjydsk Turistbusser blev grundlagt på Djursland i 1981. I de første mange år bestod vognparken blot af en og to busser. I 1996 blev Østjydsk Turistbusser opkøbt af Rewitz Busser, der var beliggende i Egå lidt nord for Aarhus. Kunderne bestod på daværende tidspunkt stadig primært af venner og bekendte. I dag er firmaet beliggende nær Aarhus i forstaden Stautrup. Lokationen her er optimal, da det er tæt på Aarhus centrum og samtidigt tæt på E45, hvilket betyder at til alle større byer i Østylland kan nåes indenfor en halv time. Kunderne består i dag af alt fra offentlige institutioner, rejseselskaber til de gamle venner og bekendte.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

32 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super tilfreds

Jeg har mange gange benyttet Østjysk Turistbusser til at køre grupper til feriecentre. Jeg har altid været meget tilfreds. Kommunikationen, venlighed, præcision, chaufførerne er i top. Prisen er okay.
Min varmeste anbefaling til selskabet

8. heinäkuuta 2021

Kan anbefales!

Vi lejede to gode, stabile minibusser i en uge, til rundrejse i Danmark. Det var billigt, nemt og overskueligt at leje hos Østjyske Turistbusser, og vi fik en supergod service. Kun gode anbefalinger herfra.

15. kesäkuuta 2021

God service

Let at komme i kontakt med. Hurtig service. Nem afhentning, ingen problemer med køretøjet og hurtig aflevering.

15. syyskuuta 2020

super perfekt bus.

Jeg havde lejet en bus med chauffør lørdag 29. august 2020, kørsel fra Højbjerg til Molskroen og retur 6 timer senere.
Bussen hentede os til aftalt tid og vi havde en fantastisk smuk tur til Mols med en venlig chauffør, bussen var ren og i flot lækker stand.
Det er helt sikkert at vi en anden gang vil bruge Østjydsk Turistbusser og så var det til rimelig pris, derfor absolut max stjerner. MVH Jette.

1. syyskuuta 2020

God tur!

Venlig betjening fra bestilling til chauffør.
Chauffør kom før (Efter aftale), da vores planer ændrede sig og uden problemer hele vejen.

21. heinäkuuta 2020

Fantastisk service på en 50 fødselsdag

Fantastisk service på en 50 års fødselsdag med transport af 50 beduggede mennesker der blev forsinket en time over midnat. God stemning og høj service til en fantastisk pris
Nemme at gøre forretning med
Klar anbefaling
Mvh
Mads A Høgfeldt

24. helmikuuta 2020

Pålidelige og rimelige priser

Pålidelige og rimelige priser. Vi er trofaste og tilbagevendende kunder op til 2-3 gange om året. Vi møder altid venlighed, hurtighed og fair priser. Vi kan varmt anbefale busselskabet.

- Filmskole i Aarhus.

24. helmikuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Var ude og køre med Østjydsk…

Var ude og køre med Østjydsk Turistbusser i går til et arrangement på Sjælland. Vi blev hentet flere forskellige steder i Aarhus og omegn, og chaufføren var der i god tid. Derudover hjalp han med folks bagage, og han havde sørget for varm kaffe i bussen. En rigtig behagelig tur, og en lækker bus. Kan klart anbefales! Vi glæder os allerede til næste gang.

1. marraskuuta 2019
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin