Vi har brugt Østjydsk turistbusser før, og alt fra booking til afhentning fungere upåklageligt. Jeg fik en sms fra chaufføren et par timer før vi skulle hentes, med forklaring om hvordan bussen s... Näytä lisää
Den meget hjælpsomme og servicemindede chauffør Martin og Tove på kontoret der bare fixet det hele. Alle mine kollegaer og jeg har haft en helt igennem god oplevelse. Tak til jer 🤩🤩🤩🤩🤩
Chaufføren på vejen derned var virkelig 5 stjerner værd. Flemming var serviceminded, venlig og med på gas. Han koblede sig på vores energi, på en god måde. Vi havde brug for at følge op på noget o... Näytä lisää
Vores Aktivitetsklub har i flere år kørt med Østjydsk Turistbusser på vores årlige udflugt. Altid venlig betjening, både telefonisk og på mail. Vores ønsker bliver altid opfyldt og chaufførerne er ven... Näytä lisää
Familieejet virksomhed i over 30 år. Østjydsk Turistbusser blev grundlagt på Djursland i 1981. I de første mange år bestod vognparken blot af en og to busser. I 1996 blev Østjydsk Turistbusser opkøbt af Rewitz Busser, der var beliggende i Egå lidt nord for Aarhus. Kunderne bestod på daværende tidspunkt stadig primært af venner og bekendte. I dag er firmaet beliggende nær Aarhus i forstaden Stautrup. Lokationen her er optimal, da det er tæt på Aarhus centrum og samtidigt tæt på E45, hvilket betyder at til alle større byer i Østylland kan nåes indenfor en halv time. Kunderne består i dag af alt fra offentlige institutioner, rejseselskaber til de gamle venner og bekendte.
Nordskovvej 33, 8260, Viby J, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Fin samtale, kommunikation og hjælpsomt personale.
Bussen var fin og god at køre i. Personalet hjalp med at aftage sæder ved afhentning og var generelt meget imødekommende.
De havde travlt, så bussen var ikke gjort ren, men det var også absolut eneste minus. Der var lidt problemer med depositum, men efter telefon samtale og billede-dokumentation fik jeg alle 2000 tilbage.
Vil klart anbefale dem og lejer helt sikkert hos dem igen.
Helt i gennem en lækker service, gode priser og dejlige minibusser.
De er meget behjælpelige og lige til - dejlig jysk.
Tak for en dejlig dag i en af jeres busser👍
Og med godt selvskab med jeres chauffør, der gjorde sit til at dagen blev rigtig god🚌
Rigtig god oplevelse med bus til tiden, der gav vores bryllups gæster mulighed for at give den lidt ekstra gas
Super service og dejlige tålmodige chauffører på blå mandag👌
Først kommer busselskabet 30min for sent til aftalen, derefter sender de en rykker på en faktura der er betalt over en måned tidligere. Det er i midler tid kommer mig for øre, at det ikke er første gang de laver det nummer, altså sende en rykker på en allerede betalt faktura.
Få styr på Jeres ting, tak!
Find et andet selskab. De kan ikke leve op til deres service. En punkteret bus betyder at du skal vente i to timer på et nyt dæk. De har ikke et reservedæk og deres “nødservice” tager to timer, hvilket er samme tidsramme som busturen tager. Hvis du ringer og beder om hjælp får du en sur mand i røret der fortæller dig, at hvis du ringer igen afmelder de vejhjælpen, da det åbenbart er vanskeligt for selskabet at yde en service som transportselskab. Du er som kunde, ikke værdsat. Du er som kunde ligegyldig. De vil ikke hjælpe, selvom kl. er 0321 om natten. Men de vil gerne fortælle dig at de lægger på. De vil også gerne fortælle dig at hvis du ringer igen og Beder hjælp, så afmelder de vejhjælpen. Jeg fik deres direktør i røret, han var mere interesseret i at falde i søvn igen end at passe sit arbejde. Det var jo et ubelejligt tidspunkt de skulle gøre en indsats. Find et andet selskab. Total kaos og ingen styring fra ledelsen.
Jeg anbefal Østjydsk Turistbusser. Mine danser og artisterne har vi oplevede en god og behagelit tur, god service og flik rar buschauføør.
Mvh.
Beatriz Olsen
Direktør for Fenix Azul Danseskolen
Den bedste oplevelse jeg nogensinde har haft i en bustur
Buschaufføren (Steffen) var så sød og venlig, han var meget fleksibel på busturen og lod os unge rådgiver fra Tryg forsikring få vores ryge pauser. Derudover havde vi slemme tømmermænd på vejen hjem fra kbh og han var så sød at holde ind på Mcd. Varme anbefalinger fra os i tryg og ikke mindst til Steffen!😁👏🏽👌🏽
Eneste lille minus var den tyske tekno musik og opera musik.
Dejlige busser, især deres 20 personers bus, som jeg har haft bestilt flere gange.
Vi har haft en meget positiv chauffør, som overholdt tiderne, ventede på os, hvor end vi blev sat af, og som ikke kørte hjem, selv om han skule vente 4 timer på os.
Enormt venlig og imødekommende service. Chaufføren var rar og professionel, ankom i god tid og sørgede for en behagelig køretur.
Vi ser frem til vores næste tur med Østjydsk Turistbusser.
Dejligt nemt at arbejde med: Sendte anmodning om tilbud for kørsel til et firmaarrangement via Østjydsk Turistbussers hjemmeside; der kom svar med det samme. Også selve kørslen foregik præcist; chaufførerne ankom til tiden og var søde og venlige.
Kom til tiden, dejlig fleksibel i forhold til betaling, søde og behjælpelige når man ringer midt i ferien med forvirring haha!
De bragt og hentet os til en firma udflugt..
Alt gik som planlagt og aftalt.
Super fin oplevelse, frisk og imødekommende chauffør - det hele spillede bare :-) Christian fra DM Supply
God og venlig chauffør og vores aftale blev overholdt til punkt og prikke.
Østjydsk turistbusser har vi i Brabrand divisionsfodbold ApS samarbejdet med i flere år nu, og vi er ovenud tilfreds med deres service. Gode priser, service og personale af højeste kvalitet, som sikrer en god oplevelse på enhver bustur!
Vi havde bestilt en bus til 60 personer til et firma arrangement og da den ankom kom en meget forvirret chauffør ud og talte om at bussen måske var i stykker, det var den så åbenbart og der var ingen hjælp at hente fra selskab.
Da vi havde en deadline i Århus måtte vi fordele os og tage privat biler.
Det hele virkede meget uprofessionelt. Vi kommer aldrig igen.
God pris og god service.
Meget imødekommende og fleksible at samarbejde med.