Vi har brugt Østjydsk turistbusser før, og alt fra booking til afhentning fungere upåklageligt. Jeg fik en sms fra chaufføren et par timer før vi skulle hentes, med forklaring om hvordan bussen s... Näytä lisää
Den meget hjælpsomme og servicemindede chauffør Martin og Tove på kontoret der bare fixet det hele. Alle mine kollegaer og jeg har haft en helt igennem god oplevelse. Tak til jer 🤩🤩🤩🤩🤩
Chaufføren på vejen derned var virkelig 5 stjerner værd. Flemming var serviceminded, venlig og med på gas. Han koblede sig på vores energi, på en god måde. Vi havde brug for at følge op på noget o... Näytä lisää
Vores Aktivitetsklub har i flere år kørt med Østjydsk Turistbusser på vores årlige udflugt. Altid venlig betjening, både telefonisk og på mail. Vores ønsker bliver altid opfyldt og chaufførerne er ven... Näytä lisää
Familieejet virksomhed i over 30 år. Østjydsk Turistbusser blev grundlagt på Djursland i 1981. I de første mange år bestod vognparken blot af en og to busser. I 1996 blev Østjydsk Turistbusser opkøbt af Rewitz Busser, der var beliggende i Egå lidt nord for Aarhus. Kunderne bestod på daværende tidspunkt stadig primært af venner og bekendte. I dag er firmaet beliggende nær Aarhus i forstaden Stautrup. Lokationen her er optimal, da det er tæt på Aarhus centrum og samtidigt tæt på E45, hvilket betyder at til alle større byer i Østylland kan nåes indenfor en halv time. Kunderne består i dag af alt fra offentlige institutioner, rejseselskaber til de gamle venner og bekendte.
Nordskovvej 33, 8260, Viby J, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Rigtig god oplevelse
God bus til tiden, ren og pæn og altid god service. Vi har lejet mange busser og har mange gode oplevelser.
Tak for det

Vastaus yritykseltä Østjydsk Turistbusser
Super oplevelse med Lars🫶🏼 kørte mig lige til døren

Vastaus yritykseltä Østjydsk Turistbusser
De havde alle en god oplevelse og alt forløb som det skulle.

Vastaus yritykseltä Østjydsk Turistbusser
Ringer torsdag og skal bruge en bus til 25 personer lørdag. Alt klapper perfekt, meget venlig og service orienteret betjening. En rigtig god oplevelse, tak for hjælpen 🤗

Vastaus yritykseltä Østjydsk Turistbusser
Super skøn tur med en oplagt chauffør. Alt gik som håbet, og vi booker gerne igen.

Vastaus yritykseltä Østjydsk Turistbusser
Glad for at vi overlevede, vores chauffør sad og smurte mad mens han kørte, skulle finde ting i sin ryksæk som lå på gulvet, men det værste var at han gentagende gange sad og sov, da vi konfronterede ham med dette benægtede han. Vi bad om en ny chauffør og fik det, men da vi talte med busselskabet et par dage senere, blev der benægtet og yder mere blev der også sagt at de andre han kørte med den selv samme dag ikke havde noget at klage over.
Hvis det er på den måde man driver sit firma, så kan jeg godt blive bange for at det kan/vil ende med en ulykke med fatal udgang.

Vastaus yritykseltä Østjydsk Turistbusser
Mit eneste råd Kør ikke med dette busselskab!!! vores chauffør sad og faldt i søvn rattet, holte ikke på rattet imens han drak og spiste. da vi påpejede det var vognmanden fuld af undskyldninger.

Vastaus yritykseltä Østjydsk Turistbusser
Vi, "Røndeegnens Historiske Forening" arrangerer foredrag og udflugter for foreningens medlemmer. Vi var 36 personer i Spentrup og Farsø i den forløbne uge. Det var første gang, vi benyttede "Østjydsk Turistbusser", men det gør vi meget gerne igen. Meget behagelig og kundevenlig kontakt. Konkurrencedygtig pris. Fin bus. Meget venlig og kompetent chauffør. Ingen ekstrabetaling trods 1 times senere hjemkomst end planlagt. Og en stor balje kaffe oveni uden beregning. En rigtig god oplevelse.

Vastaus yritykseltä Østjydsk Turistbusser
Kæmpe tak til Anders fra Østjydsk turistbusser for et kæmpe arbejde med at finde en mini bus til at fragte os hjem fra NordItalien efter en haglstorm havde totalskadet vores bil. En helt fantastisk kundeservice.
Stor tak fra 77 pensionist svømmere fra Ebeltoft for dejlig og god bustur fra Ebeltoft til Silkeborg og retur. Alt var bare i orden, så vi kan kun anbefale Østjydsk Turistbusser.
Hilsen Hans
Fin oplevelse at køre med Østjysk Turistbusser til Gotland. En tur, som vi selv havde arrangeret. Vi fik en dejlig bus at køre i og buschauffør Peter er dygtig til at køre og en hyggelig fyr. Vi takker for et godt samarbejde og kunne da sagtens tænke os at bruge Østjysk Turistbusser til fremtidige ture her fra vores smukke lille halvø.
Bare et fantastisk firma, flexible, gode priser og flot kunder service
En fantastisk, god chauffør. Kompetent og fleksibel.
Fantastisk tur ti Flensborg.
Vi havde lørdag d. 3 december 2022 en tur med vores boligforening til Flensborg.
Vi valgte Østjydsk Turistbusser, og det levede i den grad op til forventningerne! Vores chauffør Tonni gjorde hele forskellen - uden ham var turen ikke blevet sådan en succes!
Bussen var i pæn stand, og der god plads til os alle - inklusiv indkøb i grænsebutik.
Vi vælger helt sikkert Østjydsk Turistbusser næste gang vores boligforening skal på tur. :-)
Vi havde en god oplevelse med ØstJydske Turistbusser i forbindelse med et arrangement. De kom i god tid både frem/tilbage, og kom frem i god tid. De var også tålmodige da vi ikke var så hurtige til at komme på bussen.
Begge chauffører var meget venlige og professionelle.
Brugte dem til et firma arrangement. Oplevede ekstrem fleksibilitet, hyggelige og professionelle chauffører og generelt superb kundeservice. Kæmpe anbefaling herfra.
Østjydsk Turistbureau trådte til og hjalp med busser til et større arrangement, hvor vi med kort varsel skulle bruge busser til vores gæster fra rundt omkring i Danmark. De var fleksible, meget venlige og kommunikationen var i top. - Dypång Management
kan på det kraftigeste anbefale at bruge østjysk turistbusser.
har brugt dem flere gange både til udlandet med op til ca, 350 personer og her hjemme med op til ca. 500 personer.
altid god service og altid klar til at løse udfordringer og busser til tiden.
kan kun anbefale at bruge østjysk turistbusser.