De levering had de nodige voeten in de aarde, maar dankzij het feit dat je iemand kan benaderen en die persoonlijk het ook goed voor je gaat uitzoeken is alles op z’n pootjes terecht gekomen. Fantasti... Näytä lisää
Zocht om een eenvoudige kleurenlaserprinter voor dagelijks gebruik. Officedeals had de Brother HL-L3230CDW laserprinter voor de laagste prijs op hun website staan dus meteen besteld. Volgende dag... Näytä lisää
Klantenservice gecontacteerd omdat ik slechts twee gel pennen nodig had en de verzendkosten van een volledig pakket niet in verhouding vond staan. Ik heb gevraagd of ze twee pennen ook in een envelopp... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De webshop oogt overzichtelijk en navigeert gemakkelijk. Fijn dat brievenbuspakketjes mogelijk zijn want daarvoor hoeft men niet thuis te zijn en het scheelt in de verzendkosten. Alleen zijn er dan ge... Näytä lisää
Einsteinstraat 5, 3281 NJ, Numansdorp, Hollanti
- 078 - 202 00 00
- info@office-deals.nl
- www.office-deals.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Komen afspraken niet na.
Producten expres hier besteld voor meer geld + verzendkosten dan op andere websites om dat ik het de volgende dag in huis moest hebben. Dat het iets meer kost maakt niet uit, want dat heb ik er graag voor over als het dan de volgende dag ook echt wordt geleverd.
Helaas komen ze dit niet na. Toen ik belde om te vragen hoe het zat werd ik onvriendelijk behandeld en had ik gewoon pech, daar kwam het op neer. Geen alternatief of excuus aangeboden helemaal niets. Erg jammer. Ik beveel dit bedrijf dan ook zeker niet aan! Je kan het beter bij een andere website kopen!
Zeer slechte communicatie
Zeer, zeer slechte communicatie. Slecht te bereiken klantenservice en geen informatie gekregen over mijn niet te leveren bestelling. Ik vroeg na een aantal dagen wanneer het geleverd zou worden, dat zou over een week zijn. Acht dagen later is het er nog niet dus vraag ik het nog eens. Blijkt dat het product niet leverbaar is en dat ze vergeten waren om mij daarover in te lichten.

Vastaus yritykseltä Office Deals.nl
Meer dan 48 minuten telefonisch in de…
Meer dan 48 minuten telefonisch in de wacht gestaan,
de chat is ook zeeeer traag, op mails wordt ook slecht gereageerd. Een bedrijf wat onmogelijk te bereiken is.
Geen goed woord voor over.

Bestelling geplaatst 100892578
Besteld en direct na 1 dag geleverd

Vastaus yritykseltä Office Deals.nl
Top service en producten!
Geweldige service bij het contacteren. Producten zijn van goede kwaliteit en kwamen op de aangeboden leverdatum.

Perfect geregeld!
Bestellen is snel en makkelijk. De bestelling kwam binnen twee dagen en was perfect verpakt.

Vastaus yritykseltä Office Deals.nl
te late levering, voorraad op site klopt niet
Dinsdag een bestelling gedaan. Op de site stond dat het op voorraad was en dat het de volgende dag geleverd zou worden. Na twee dagen nog niets gehoord of ontvangen. Contact opgenomen blijkt het helemaal niet op voorraad te zijn. Ze kunnen wel een duurder alternatief aanbieden. Aangegeven dat ik het wel netjes zou vinden dat ze de voorraad op de site aanpassen naar niet voorradig. Maar dat doen ze niet. Ze weten dat het niet op voorraad is maar laten op de site staan dat je het de volgende dag geleverd krijgt.

Vastaus yritykseltä Office Deals.nl
Snelle levering, prima contact over een nog niet te leveren product dat later nageleverd zal worden. (Handiger zou zijn geweest een ‘niet op voorraad’ van tevoren te melden, maar wellicht heb ik dat zelf over het hoofd gezien.)
Heb eerder tot tevredenheid van OfficeDeals gebruik gemaakt.

Vastaus yritykseltä Office Deals.nl
Goede prijs en snelle levering
De prijs, incl. verzendkosten lag voor hetzelfde aantal ruim onder die van Bol. De levering was vele malen sneller dan hen, ook al was het 1 dag later dan primair beloofd.
We komen zeker terug voor andere bestellingen; de keuze is reuze zagen we al!

Vastaus yritykseltä Office Deals.nl
Levering keurig binnen de aangegeven…
Levering keurig binnen de aangegeven tijd.

Vastaus yritykseltä Office Deals.nl
Snelle levering. Alles tip top in orde. Goede verpakking. Top deal!

Vastaus yritykseltä Office Deals.nl
ik heb nog niet alles ontvangen

Vastaus yritykseltä Office Deals.nl
het was jammer dat de verpakking…
het was jammer dat de verpakking helemaal stuk was en dat het leek dat mijn buren er in hadden gekeken

Zeer snelle levering
Zeer snelle levering. Correct ingepakt. Stevig genoeg. Heeft z'n diensten al bewezen.

Eerste ervaring met Office Deals
Ik moest even wennen aan de website met bestellen. Verder heel tevreden over de snelle levering en de prijs/kwaliteitverhouding vannhet product.

Vastaus yritykseltä Office Deals.nl
Hoewel ik na zevenen mijn bestelling…
Hoewel ik na zevenen mijn bestelling plaatste, had ik de volgende dag mijn spullen al in huis!
Prima dus!

Vastaus yritykseltä Office Deals.nl
Lekker snel verzonden en binnen!

Vastaus yritykseltä Office Deals.nl
Had great experience with them
Had great experience with them! They are very customer friendly. I made a mistake with the address and the package couldn't be delivered because of it. They contacted me and fix it for me without any additional costs.