Office Deals.nl Arvostelua

3 337
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

De levering had de nodige voeten in de aarde, maar dankzij het feit dat je iemand kan benaderen en die persoonlijk het ook goed voor je gaat uitzoeken is alles op z’n pootjes terecht gekomen. Fantasti... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zocht om een eenvoudige kleurenlaserprinter voor dagelijks gebruik. Officedeals had de Brother HL-L3230CDW laserprinter voor de laagste prijs op hun website staan dus meteen besteld. Volgende dag... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Klantenservice gecontacteerd omdat ik slechts twee gel pennen nodig had en de verzendkosten van een volledig pakket niet in verhouding vond staan. Ik heb gevraagd of ze twee pennen ook in een envelopp... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

In december 2025 een bestelling geplaatst. Deze bleek niet geheel leverbaar te zijn, contact gehad over vervangend item. Ik zou de bestelling meteen ontvangen. Dat is niet gebeurd. Mail erover hielp n... Näytä lisää

1. Toimistotarvikekauppa
  2. ja myös
  3. Räätälöityjen etikettien tulostuspalvelu
  4. Tietokonetarvikekauppa
  5. Tulostimet ja skannerit

Tietoja yrityksestä Office Deals.nl

Yrityksen kirjoittama

Bij Office Deals.nl vindt u het meest complete assortiment kantoorartikelen met de beste prijs. Naast ons reguliere assortiment kunt u het volledige assortiment vinden van o.a. Herma & Durable

Hyvä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(3 337)

41 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Prettige ervaring

Prettige ervaring en kwalitatief goede kantoor artikelen. Het enige minpunt was de bezorging werd niet de volgende dag geleverd, maar de website geeft aan dat er geen 100% garantie is op volgende dag bezorgen.

16. toukokuuta 2022
Saanut 3/5 tähteä

Slechte communicatie - zelf moeten oplossen met een medewerker

Ik had een product besteld, voor een evenement 10 dagen later op werk. Deze zou de volgende werkdag bezorgd worden. Na 3 dagen vroeg ik met toch af waar het bleef. Blijkt deze nooit verwerkt te zijn en dus niet opgestuurd te zijn. Blijken ze het bovendien niet op voorraad te hebben. Er is helemaal geen contact over geweest. Ik had bewust voor deze website gekozen, omdat ik het dan ruim op tijd zou ontvangen. Ik moest zelf bellen om erachter te komen dat het mis ging. Dus wat dit betreft, krijgt Office Deals 1 ster. Echter heeft de medewerker aan de telefoon wel heel snel in de opslag gezocht naar een alternatief en heeft deze persoonlijk afgehandeld, waardoor het net op tijd bij mij thuis werd bezorgd. Dus zij krijgt van mij wel 5 sterren. Samen is het gemiddeld 3 sterren. Jullie mogen blij zijn met zo een medewerker.

5. lokakuuta 2022
Saanut 2/5 tähteä

Douwe Egberts cafitesse delicate roast 6 prijs

Wat verschrikkelijk duur zeg.1.25liter Douwe Egberts cafitesse delicate roast 6 kost per pak bij Kantine.nl en meerdere groothandels €54,00 per pak. Het kan meestal; alleen per 2 pakken worden besteld, dus €108,00

Bij OfficeDeals betaal je voor de zelfde pak €168,00
dus per 2pakken €336,00.

Echt bizar

25. lokakuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Alles is makkelijk te vinden

Alles is makkelijk te vinden, het bestellen en betalen ging heel vlot en het product is snel binnen. Het is ook heel fijn dat je een link krijgt om je bestelling goed te volgen en een tijdstip hebt van levering.

20. lokakuuta 2022

Onbetrouwbaar!

Ik heb duidelijk aangegeven geen mailings te willen ontvangen. Deze dan toch sturen vind ik erg slecht. Ik zal om die reden hier niets meer bestellen!

13. lokakuuta 2022

Super service

Super service! Hier een krijtbord besteld, toen die aankwam bleek dat de dop van de stift eraf was waardoor de krijtstift uitgedroogd was. In de chat dit aangegeven en er wordt gelijk een nieuwe toegestuurd. Super!

14. heinäkuuta 2022

not trustworthy and incapable of doing business in 2022

Bought at higher price an item from this shop because they promised next day delivery.
Guess what?
My item will be delivered more than 1 week after my purchase!
Call them and all they can do is apologizing.
Yeah, that saves my problem and my money.
This is not how you do business in 2022. Check how Amazon, Zalando, Bol, Coolblue, etc. treat their customers if something like this happens.
Definitely not recommended. You're better off spending your money somewhere else.

4. toukokuuta 2022

Ravie

Ravie. Chaises et tabourets arrivés en 2 jours. Nickel. Sauf une chaise avec 1 défaut dans le pied, pas moyen de la visser. Service après vente très réceptif et rapide car j'ai reçu le nouveau pied 2 jours plus tard.
Je recommande.

21. maaliskuuta 2022

Tevreden over bestelling

!0 platen foam board besteld. Deze waren echt niet duur en 2 dagen later in huis. Dus zeker te vreden en aanrader!

11. helmikuuta 2022
Office Deals.nl-logo

Vastaus yritykseltä Office Deals.nl

Beste Casy,

Super om te zien dat dit zo goed is verlopen! Graag tot snel!

Brandon (Office-Deals).

Saanut 5/5 tähteä

Na een slechte review moet ik deze nu…

Na een slechte review moet ik deze nu aanpassen naar een goede. De bestelling is de dag daarna geleverd alhoewel deze in backorder stond! Prima inorde. Thanks.

2. helmikuuta 2022
Office Deals.nl-logo

Vastaus yritykseltä Office Deals.nl

Beste Jos,

Fijn om te lezen dat dit goed is opgelost! Mocht u meer vragen hebben in de toekomst, aarzel niet om ons een berichtje te sturen.

Brandon (Office-Deals).

Komen afspraken niet na.

Producten expres hier besteld voor meer geld + verzendkosten dan op andere websites om dat ik het de volgende dag in huis moest hebben. Dat het iets meer kost maakt niet uit, want dat heb ik er graag voor over als het dan de volgende dag ook echt wordt geleverd.
Helaas komen ze dit niet na. Toen ik belde om te vragen hoe het zat werd ik onvriendelijk behandeld en had ik gewoon pech, daar kwam het op neer. Geen alternatief of excuus aangeboden helemaal niets. Erg jammer. Ik beveel dit bedrijf dan ook zeker niet aan! Je kan het beter bij een andere website kopen!

6. tammikuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin