Office Deals.nl Arvostelua

3 338
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

De levering had de nodige voeten in de aarde, maar dankzij het feit dat je iemand kan benaderen en die persoonlijk het ook goed voor je gaat uitzoeken is alles op z’n pootjes terecht gekomen. Fantasti... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zocht om een eenvoudige kleurenlaserprinter voor dagelijks gebruik. Officedeals had de Brother HL-L3230CDW laserprinter voor de laagste prijs op hun website staan dus meteen besteld. Volgende dag... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Klantenservice gecontacteerd omdat ik slechts twee gel pennen nodig had en de verzendkosten van een volledig pakket niet in verhouding vond staan. Ik heb gevraagd of ze twee pennen ook in een envelopp... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

De webshop oogt overzichtelijk en navigeert gemakkelijk. Fijn dat brievenbuspakketjes mogelijk zijn want daarvoor hoeft men niet thuis te zijn en het scheelt in de verzendkosten. Alleen zijn er dan ge... Näytä lisää

1. Toimistotarvikekauppa
  2. ja myös
  3. Räätälöityjen etikettien tulostuspalvelu
  4. Tietokonetarvikekauppa
  5. Tulostimet ja skannerit

Tietoja yrityksestä Office Deals.nl

Yrityksen kirjoittama

Bij Office Deals.nl vindt u het meest complete assortiment kantoorartikelen met de beste prijs. Naast ons reguliere assortiment kunt u het volledige assortiment vinden van o.a. Herma & Durable

Hyvä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(3 338)

41 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb nog niets ontvangen en krijg al…

Ik heb nog niets ontvangen en krijg al zo’n mail met een uitnodiging voor een review.
Nou… ik heb dus geen idee of ik blij moet zijn met het product dat ik nog niet ontvangen heb.
En wat ik over stupide en irritante reviews vind, dat kunnen jullie zelf wel bedenken:

27. heinäkuuta 2021

Goedemiddag,
Wat vervelend dat u nog geen bestelling heeft ontvangen.
We willen dit heel graag voor u oplossen.
Als U een mailtje stuurt naar klantenservice@office-deals.nl
Gaan wij dit meteen voor u nakijken.

Vriendelijke groeten Sandra Office-Deals.nl

Prima service..

Prima service... netjes geleverd en op tijd.
Blij met de bestelde producten.

23. heinäkuuta 2021

Goedemorgen,
Vriendelijk dank voor u positieve review.
We hopen u graag nog eens terug te zien in onze webshop.
Fijne dag toegewenst.

Vriendelijk groeten Sandra Office-Deals.nl

Ik ben goed geholpen

Ik ben goed geholpen, Vriendelijke medewerker die zelf met opties kwam om te bestellen tegen een goede prijs en snel geleverd.

19. heinäkuuta 2021

Beste Deborah,

Goed om te lezen dat u ook door onze klantenservice zo goed bent geholpen! We helpen u graag vaker en zien u uiteraard ook graag binnenkort terug.

Saanut 5/5 tähteä

Bestelling netjes en op tijd geleverd

Bestelling netjes en op tijd geleverd. Ondertussen gebeld met de binnendienst en daar ook prima te woord gestaan en geholpen.

12. heinäkuuta 2021

Beste Robert,

Fijn dat ook het contact met ons zo goed was! Als u andere vragen heeft kunt u ook altijd bij ons terecht.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, prima producten.

12. heinäkuuta 2021

Beste Carin van de Velde,

Dank voor de mooie review! Graag tot snel.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering. Goede kwaliteit!

Beste Rob,

Dank voor de complimenten en tot snel!

Saanut 5/5 tähteä

prima service en snelle levering

Keurig tel. te woord gestaan, meteen geholpen met zakelijk account aanmaken. Bestelling zeer snel geleverd. Was volgende dag al binnen.

Beste Marie-Therese,

Fijn dat u zo goed bent geholpen en dat alles zo goed is verlopen! We zien u graag snel weer bij ons terug.

Saanut 5/5 tähteä

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs van het product en een snelle levering.

Beste Nikki van Uden,

Dank voor de mooie review en tot snel!

Saanut 3/5 tähteä

Duurde 4 dagen voordat ik het item…

Duurde 4 dagen voordat ik het item ontving, veel te lang

Beste Ger de Vries,

Wat vervelend dat uw levering wat langer duurde! Helaas komt het soms voor dat er door onoverkomelijke redenen wat vertraging is bij de levering. We doen natuurlijk ontzettend ons best om dit te voorkomen, maar soms lukt dat niet altijd. We hopen u in de toekomst in een nieuwe kans, te kunnen laten zien dat het wel tijdig bij u kan komen.

Saanut 4/5 tähteä

Zeer concurrerende prijzen, snelle levering

Zeer concurrerende prijzen. Verzendkosten laag, ook voor grotere items zoals whiteboards. Snelle levering. Alleen voor levering door expediteur (grote items) geen verzendbevestiging/geschatte leverdag.

2. heinäkuuta 2021

Beste Michael,

Dank voor de review! Voor het laatste deel van uw review kunnen we enkel zeggen dat wij wel schattingen kunnen maken, maar voor sommige artikelen is de levertijd inderdaad wat langer. Dank voor het opmerken!

Perfect verlopen

Perfect verlopen. Geen enkel kritiekpunt.

25. kesäkuuta 2021

Beste Frits Haverman,

Dank voor de review en we zien u graag snel weer terug!

Saanut 4/5 tähteä

Snelle levering, alleen doos waarin het bestelde zat, was veel en veel te groot. Zonde.

25. kesäkuuta 2021

Beste Roy Zwaanswijk,

Dank voor de complimenten en het aandachtspunt! We gaan het meenemen en zullen er beter op letten.

Saanut 1/5 tähteä

Slecht

Een brievenbus besteld op 2 april 2021. Nog steeds is het niet geleverd. Ik heb meermaals zelf moeten bellen. Eerst was het excuus het komt in mei. Daarna was het: excuus het komt op 5 juni..... ik krijg geen update niets.

22. kesäkuuta 2021

Beste RD,

Dank voor het delen van uw ervaring. Soms komt het helaas voor dat een artikel niet op voorraad is en wij zijn dan afhankelijk van de levertijden die onze leverancier ons doorgeven. Dat zijn geen excuses maar wel de reële situatie, ondanks dat we ons wel voor kunnen stellen dat het geen ideale situatie is. In ieder geval onze excuses voor het feit dat u niet actief op de hoogte bent gehouden. Weet in ieder geval dat als u meer informatie wilt, u ons altijd kunt bellen, mailen of kan bereiken via de chat van onze website.

Prima in orde

Snel en goed geleverd. Alles tiptop in orde.

22. kesäkuuta 2021

Beste Edward Michiel Kobus,

Fijn dat alles zo goed is verlopen bij uw bestelling! We zien u graag snel weer bij ons terug.

Het was perfect in orde.

Het was perfect in orde.
Pakket werd snel geleverd.
Alleen jongens nog aan toe wat een mega doos voor een cd-r spindel 100 stuks... konden nog wel 14 rollen bij de doos in..
Zou hierop bezuinigingen als ik jullie was.

21. kesäkuuta 2021

Beste Engelien Wind,

Dank voor de toevoeging! We zullen dit zeker meenemen, helaas komen sommige bestellingen niet uit ons eigen magazijn dus daar hebben wij wat minder invloed op. We zullen er in ieder geval voor zorgen dat het bij onze eigen zendingen zo min mogelijk voorkomt dat er materiaal verspild wordt.

Aanrader

Snelle levering, prima producten, goede communicatie over de verzending. Office Deals is een aanrader.

21. kesäkuuta 2021

Beste Marjolijn,

Dank voor het aanraden en de complimenten! We zien u graag snel weer bij ons terug.

Even een printertje kopen

Eerst twijfels omdat er zoveel onbekende websites zijn die malafide zijn. Gechecked bij trust site.
Toch bestelling geplaatst. Binnen 2 werkdagen geleverd. Top.

18. kesäkuuta 2021

Beste Patrick,

Fijn dat we uiteindelijk goed in de smaak vielen! ;)
Mocht u ergens over twijfelen, aarzel niet om contact met ons op te nemen, we nemen de twijfels graag weg!

Brandon (Office-Deals).

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin