De levering had de nodige voeten in de aarde, maar dankzij het feit dat je iemand kan benaderen en die persoonlijk het ook goed voor je gaat uitzoeken is alles op z’n pootjes terecht gekomen. Fantasti... Näytä lisää
Zocht om een eenvoudige kleurenlaserprinter voor dagelijks gebruik. Officedeals had de Brother HL-L3230CDW laserprinter voor de laagste prijs op hun website staan dus meteen besteld. Volgende dag... Näytä lisää
Klantenservice gecontacteerd omdat ik slechts twee gel pennen nodig had en de verzendkosten van een volledig pakket niet in verhouding vond staan. Ik heb gevraagd of ze twee pennen ook in een envelopp... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De webshop oogt overzichtelijk en navigeert gemakkelijk. Fijn dat brievenbuspakketjes mogelijk zijn want daarvoor hoeft men niet thuis te zijn en het scheelt in de verzendkosten. Alleen zijn er dan ge... Näytä lisää
Einsteinstraat 5, 3281 NJ, Numansdorp, Hollanti
- 078 - 202 00 00
- info@office-deals.nl
- www.office-deals.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Ik heb nog niets ontvangen en krijg al…
Ik heb nog niets ontvangen en krijg al zo’n mail met een uitnodiging voor een review.
Nou… ik heb dus geen idee of ik blij moet zijn met het product dat ik nog niet ontvangen heb.
En wat ik over stupide en irritante reviews vind, dat kunnen jullie zelf wel bedenken:

Prima service..
Prima service... netjes geleverd en op tijd.
Blij met de bestelde producten.

Ik ben goed geholpen
Ik ben goed geholpen, Vriendelijke medewerker die zelf met opties kwam om te bestellen tegen een goede prijs en snel geleverd.

Vastaus yritykseltä Office Deals.nl
Goede producten voor een lage prijs!

Vastaus yritykseltä Office Deals.nl
Bestelling netjes en op tijd geleverd
Bestelling netjes en op tijd geleverd. Ondertussen gebeld met de binnendienst en daar ook prima te woord gestaan en geholpen.

Vastaus yritykseltä Office Deals.nl
prima service en snelle levering
Keurig tel. te woord gestaan, meteen geholpen met zakelijk account aanmaken. Bestelling zeer snel geleverd. Was volgende dag al binnen.

Vastaus yritykseltä Office Deals.nl
Goede prijs en snelle levering
Goede prijs van het product en een snelle levering.

Vastaus yritykseltä Office Deals.nl
Duurde 4 dagen voordat ik het item…
Duurde 4 dagen voordat ik het item ontving, veel te lang

Vastaus yritykseltä Office Deals.nl
Zeer concurrerende prijzen, snelle levering
Zeer concurrerende prijzen. Verzendkosten laag, ook voor grotere items zoals whiteboards. Snelle levering. Alleen voor levering door expediteur (grote items) geen verzendbevestiging/geschatte leverdag.

Vastaus yritykseltä Office Deals.nl
Snelle service, goed kwaliteit en prijs

Vastaus yritykseltä Office Deals.nl
makkelijk bestellen en snel geleverd

Perfect verlopen
Perfect verlopen. Geen enkel kritiekpunt.

Vastaus yritykseltä Office Deals.nl
Snelle levering, alleen doos waarin het bestelde zat, was veel en veel te groot. Zonde.

Slecht
Een brievenbus besteld op 2 april 2021. Nog steeds is het niet geleverd. Ik heb meermaals zelf moeten bellen. Eerst was het excuus het komt in mei. Daarna was het: excuus het komt op 5 juni..... ik krijg geen update niets.

Prima in orde
Snel en goed geleverd. Alles tiptop in orde.

Het was perfect in orde.
Het was perfect in orde.
Pakket werd snel geleverd.
Alleen jongens nog aan toe wat een mega doos voor een cd-r spindel 100 stuks... konden nog wel 14 rollen bij de doos in..
Zou hierop bezuinigingen als ik jullie was.

Aanrader
Snelle levering, prima producten, goede communicatie over de verzending. Office Deals is een aanrader.

Even een printertje kopen
Eerst twijfels omdat er zoveel onbekende websites zijn die malafide zijn. Gechecked bij trust site.
Toch bestelling geplaatst. Binnen 2 werkdagen geleverd. Top.