De levering had de nodige voeten in de aarde, maar dankzij het feit dat je iemand kan benaderen en die persoonlijk het ook goed voor je gaat uitzoeken is alles op z’n pootjes terecht gekomen. Fantasti... Näytä lisää
Zocht om een eenvoudige kleurenlaserprinter voor dagelijks gebruik. Officedeals had de Brother HL-L3230CDW laserprinter voor de laagste prijs op hun website staan dus meteen besteld. Volgende dag... Näytä lisää
Klantenservice gecontacteerd omdat ik slechts twee gel pennen nodig had en de verzendkosten van een volledig pakket niet in verhouding vond staan. Ik heb gevraagd of ze twee pennen ook in een envelopp... Näytä lisää
Yritys on vastannut
In december 2025 een bestelling geplaatst. Deze bleek niet geheel leverbaar te zijn, contact gehad over vervangend item. Ik zou de bestelling meteen ontvangen. Dat is niet gebeurd. Mail erover hielp n... Näytä lisää
Einsteinstraat 5, 3281 NJ, Numansdorp, Hollanti
- 078 - 202 00 00
- info@office-deals.nl
- www.office-deals.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Makkelijk bestellen en snelle levering
Makkelijk bestellen en snelle levering. Enige rare was dat de bestelling in twee lossen delen op één dag kwam. Zonde dat er twee keer een bezorger op dezelfde dag moest komen. Verder mega tevreden!
Vrijdag 5 januari 2024 een Bravilor…
Vrijdag 5 januari 2024 een Bravilor koffiemachine besteld. Extra betaald om hem dezelfde dag geleverd te krijgen. Nu dinsdag 9 januari nog niets ontvangen. 2 keer gebeld met klantenservice. Wel vriendelijk te woord gestaan. Gingen er achter aan. Tot heden echter nog niets gehoord en ontvangen. Ben zeer teleurgesteld
Slechte ervaring
Zijn site officedeals.be werkt niet proper.
De advertentie van de product die ik heb gekocht waren niet juist.
Voor retour je krijgt geen gratis label.
Ik raar iedereen niet van deze site kopen.
Dankjewel.
Levering niet in nieuwstaat
Ik kreeg wat ik besteld had, maar de tabbladen zijn helemaal geplooid (waarsschijnlijk door levering)...
Snel en verzorgd geleverd
No nonsense bedrijf met goede spullen…
No nonsense bedrijf met goede spullen en vlotte levering.
levering whiteboard twee keer fout gegaan
Er is een whiteboard geleverd dat niet compleet was en niet aan de kwaliteitseisen voldeed. Vermoedelijk was het al eens eerder in elkaar gezet en gedemonteerd. Dit product is weer opgehaald en er is een nieuw whiteboard geleverd. Deze stond echter op de oprit in een zwaar beschadigde en open doos. De whiteboard en onderdelen waren ook beschadigd. Ook dit product is retour gegaan. Geen nieuwe bestelling meer geplaatst.
De oorzaak ligt bij de leverancier en DHL. In beide gevallen is het pakket geleverd zonder dat er een handtekening gezet is. Ik zou het tweede, beschadigde pakket nooit geaccepteerd hebben. DHL is zwaar in gebreke.
Snelle levering en artikelen keurig…
Snelle levering en artikelen keurig verpakt, de artikelen waren precies zoals afgebeeld en verwacht
Succes 2024 agendavulling
Benodigd product was snel gevonden. Bestelling werd geplaatste (en betaald) en de levering was er al 's anderendaags.
Het toegestuurde product beantwoordde volledig aan de verwachting
3 penvullingen eenvoudig online besteld en ontvangen in mijn brievenbus.
De webshop oogt overzichtelijk en navigeert gemakkelijk. Fijn dat brievenbuspakketjes mogelijk zijn want daarvoor hoeft men niet thuis te zijn en het scheelt in de verzendkosten. Alleen zijn er dan geen track&trace gegevens beschikbaar en in mijn geval heeft de PostNL bezorging daardoor iets langer geduurd. De communicatie daarover met de webshop is prettig en vlot verlopen.
Goede klantenservice
Bedrijf houdt goed op de hoogte van levering van bestelling. Klantenservice snel bereikbaar en behulpzaam. Levering was vlot alleen wel jammer dat in 2 etappes binnen kwam, beetje zonde van verpakking en 2x post
Erg onbetrouwbaar met de levering
Erg onbetrouwbaar met de levering. drie keer wat besteld en 3 keer hetzelfde kopie paste bericht:'' Ik heb dit even nagekeken en ik ben bang dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen in ons centrale magazijn. Ik verwacht dat het pakketje binnen 1 a 2 werkdagen bij u wordt aangeboden. Hiervan ontvangt u nog de track&trace gegevens van DHL.''
Zet niet op je website dat je de volgende dag levert. Een keer vertraging kan gebeuren maar niet drie keer achter elkaar en zeker niet een paar werkdagen.
snelle levering
Perfect
Makkelijk te bestellen en binnen 24 uur correct afgeleverd.
Zeer snelle levering
Doen gewoon wat ze beloven
Bijzonder goede en snelle communicatie
Ik heb 2 mooie pennen (Waterman) besteld, waarvan 1 direct leverbaar was en de andere niet.
Met name de snelheid en duidelijkheid van communiceren (chat en e-mail) heb ik als zeer positief ervaren.
Beide pennen voldoen aan de verwachting of eigenlijk zelfs meer.
Ze zijn perfect.
2 stuks brandblussers besteld
2 stuks brandblussers besteld, bestelling 3x retour gestuurd omdat DHL zegt dat niemand thuis was. Ook als optie aangeven dat het op de picknicktafel neergezet mag worden. Hierover telkens weer contact gezocht met office deals, na de derde keer stilletjes het geld terug gekregen. Office deals heeft navraag gedaan bij dhl, de bezorger gaf aan de picknicktafel geen veilige plek te vinden, best vreemd als je bedenkt dat deze bezorger deze tafel nog nooit gezien heeft. Belachlijk dat een vervoerder invloed kan hebben op je zakelijke activiteiten. Dit was de laatste keer dat ik hier iets gekocht heb, oftewel geprobeerd te kopen.