Nemovo Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Thomas and his team always make a move completely stress-free. I'm a repeat customer. Everything was fixed-price, very reasonable and clearly agreed in advance. Cheker was the guy in charge on the day... Näytä lisää

Havde frygtet den store flyttedag, efter 10 år i huset på over 700m2 og med 6 garager godt fyldt, tænkte vi at det blev et sandt mareridt. men må bare sige at 2 små liftbiler med 2 flinke og stærke... Näytä lisää

Wow for en totaloplevelse fra Nemovo! Fra første kontakt var kommunikationen professionel og venlig. Flytte opgaven gik over al forventning. André og Ivan mødte frem til den aftalte tid -og hil... Näytä lisää

Jeg valgte Nemovo til at slibe min terrasse, dels pga. en fornuftig pris men primært pga. de gode anmeldelser på Trustpilot. Nemovo lever fuldt ud op til de gode anmeldelser, og får også ubetinget 5 f... Näytä lisää

1. Muutto- ja säilytyspalvelu
  2. Puuseppä
  3. Siivous
  4. Kokoamis- ja asennuspalvelut
  5. Lattiaurakoitsija

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Hos Nemovo har vi specialiseret os i alle typer opgaver i forbindelse med flytteservice og istandsættelse. Overlad trygt ansvaret til os, og lad os hjælpe dig med: - Flytning - Gulvservice - Malerarbejde - Rengøring. Nemovo - Din garanti for et godt resultat

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

11 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Godt arbejde

Gulvslibning og maling af slidt ryger lejlighed. Aftaler overholdt, fair pris og gode løsninger ved gulv udfordring. Kommer til aftalt tid og færdig til samme, desværre et særsyn med andre håndværkere.

20. toukokuuta 2022

Dårlig opførsel

Sikkert fint arbejde, men når man kører som en idiot på motorvejen, så siger det også noget om arbejdsmoralen

16. huhtikuuta 2022
Nemovo-logo

Vastaus yritykseltä Nemovo

Hej Alberte

Først og fremmest vil jeg selvfølgelig beklage din oplevelse og på firmaets vegne vil jeg gerne have lov at sige undskyld.

Pt. har vi ca. 30 nemovo biler kørende på de danske veje, så hvis du kan hjælpe mig med at oplyse køretøjets nummerplade, har jeg mulighed for at slå bilen op og så kan jeg se hvilken medarbejder bilen tilhører?

Hvis ikke du noterede nummerpladen, kan du måske oplyse mig om hvor du mødte bilen og på hvilken dato, så kan jeg muligvis også finde ud af det den vej?

De bedste Hilsner - Jakob Bjørn - Nemovo.dk

Flot arbejde

Flot arbejde, gulvslibning, nedbrydning af væg og malerarbejde, aftaler blev overholdt, datoen for hvornår de var færdige holdt stik, kan klart anbefale dem

17. maaliskuuta 2022

Fantastisk service

Fantastisk service, flot arbejde. Overholdt aftaler til punkt og prikke samt mere til:) kan klart anbefale dem!

15. maaliskuuta 2022

Nedpakning og flytning

Supertilfreds med Nemovo, som stod for nedpakning af hele vores hus og efterfølgende flytning. Alle vores ting blev godt passet på. Vi valgte timepris, som endte med at blive lidt billigere end fast pris.

14. maaliskuuta 2022

Super service

Vi har oplevet en professionel service, altle aftaler blev overholdt og vel udført arbejde.
Vi kan kun anbefale Nemovo som et professionelt firma.

21. helmikuuta 2022

Nemovo lagde et nyt gulv samt malede…

Nemovo lagde et nyt gulv samt malede hele vores lejlighed. Det var en hasteopgave men Nemovo klarede den flot på den aftalte tid, var nemme at få kontakt med og holdt sig indenfor den aftalte pris. Jeg oplevede dem som løsningsorienterede og behagelige at samarbejde med.

21. helmikuuta 2022

Super service og vejledning

Afslibning af et gammelt og flere steder slidt parketgulv blev udført nænsomt og sikkert. Kyndig vejledning og forslag om behandling med Hardoil, som har givet en fantastisk flot glød i gulvet. Udfordringer undervejs med farvede felter i den engelske parket, blev løst til fuld tilfredhed.

20. helmikuuta 2022

Fantastisk gulvslibning

God vejledning fra Mathias i telefonen.
Patrick kom til den aftalte tid og lavede et fantastisk flot arbejde på et meget slidt gulv, som nu står knivskarpt.
Vi kan anbefale Nomovo på det varmeste.

10. helmikuuta 2022

Flot arbejde

Meget flot resultat. Vi har været meget tilfredse med både kommunikation/aftaler om dato og det udførte arbejde.
Gulvet vi fik slebet ned og behandlet, ligner et nyt.
Eneste grund til at jeg ikke giver 5 stjerner, er at jeg desværre først på 4.dagen efter endt arbejde, modtog pleje -og vedligehold af gulvet. Det ville være godt, hvis gulvsliberen i stedet havde lagt en skrivelse, da han gik.
Man skal bl.a undgå at vaske det, de første 10 dage - Men det var allerede for sent…. Jeg vaskede det ( dog med hårdt opvredet klud) et par dage efter. Det ser heldigvis ikke ud til at have taget skade :)

7. helmikuuta 2022

Super oplevelse og resultat

Jeg skulle have lavet diverse ting i min lejlighed: ny køkkenvask, en låge til mit badeværelsesmøbel og køkkenoverskabene skulle sættes ned i højden. De gjorde det super godt, var effektive og altid flinke.
Jeg vil til hver en tid bruge dem igen :)

30. tammikuuta 2022

Nemovo kan kun varmt anbefales

Nemovo kan kun varmt anbefales. De har reddet vores gulv efter en lidt kedelig forsikringssag. De trådte til da alt andet så ret sort ud, har overholdt alle aftaler og deadlines. God service og en høj faglighed. Et kæmpe tak!

14. tammikuuta 2022

Fra jeg havde beskrevet opgaven via…

Fra jeg havde beskrevet opgaven via deres kontaktformular stod både gulvmand og maler klar to dage senere til at kigge på opgaven. Halvanden dag senere kom tilbuddet og arbejdet startede kun tre hverdage efter jeg takkede ja. Jeg fik renoveret det meste af min lejlighed inklusiv fuldspartling, filt, maling, gulv, loft, vinduer m.m. Dog ikke renovering af køkken og badeværelse. 10 hverdage tog det, til forskel fra 4-5 uger et andet firma gav mig tilbud på og tilmed også billigere. Min lejlighed står super nu og jeg er rigtig tilfreds med resultatet. De var tilmed fleksible undervejs og gav god vejledning på den bedste løsning.

23. joulukuuta 2021

Fremragende arbejde og super service

Nemovo har sørget for nyt sildebensparketgulv i vores hus, og de leverede et fremragende stykke arbejde. På trods af forsinkelser fra andre håndværkere, formåede de at holde tidsplanen (bl.a. ved at arbejde en hel lørdag), uden at budgettet blev ændret. Alle deres folk er meget behagelige - og vi fik fra start super service af Christopher, der også sørgede for, at bolden kom helt i mål.

Kæmpe anbefaling herfra.

18. marraskuuta 2021

Jeg har haft den bedste oplevelse med…

Jeg har haft den bedste oplevelse med firmaet, hurtig svar på mail, hurtig tilbud på opgaven og ventetiden på at få lavet arbejdet var kun på 4 dage, medarbejder kom som aftalt og var behagelig at have i huset og fakturaen var som aftalt, kun godt at sige herfra hvor vi fik slebet et gulv som var meget slidt og 2xlakering. 👍

13. marraskuuta 2021

Second opinion på gulvarbejde

Vi har haft et gulvfirma til at slibe og oliere vores gulv, og er langt fra tilfreds med opgaven, der er forsøgt udbedret to gange.

Vi ringer derfor til Nemovo og taler med Mathias for at få en second opinion. Mathias kigger forbi samme dag for at give sin mening til kende, også selvom vi har sagt, at vi ikke kan garantere, at Nemovo får opgaven.

Vi aftaler efter Mathias’ gennemgang, at det andet firma skal have endnu en chance for at udbedre deres arbejde, og ellers skal vi bare ringe, og så kan Nemovo klare det slut på ugen. Derudover kan vi på Mathias høre, at Nemovo har en helt anden - og i vores øjne langt mere professionel - tilgang til gulvarbejde. Vi er virkelig kede af, at vi ikke havde kendskab til Nemovo, så de kunne have fået opgaven fra starten.

Stor ros til Mathias for hans hurtige “udrykning”, hans faglighed og kompetente tilgang til sit arbejde - Mathias er en hver virksomheds drøm om en medarbejder!

27. syyskuuta 2021

Meget tilfreds!

Min kæreste og jeg skulle til at overtage en lejlighed, vi havde købt - og vi havde brug for at få slebet+efterbehandlet gulv og bordplade. Vi fandt hurtigt ud af, at der er mange "gulvfolk" på markedet. Undervejs i vores søgen stødte vi på Nemovo, som havde fået super anmeldelser på Trustpilot. Tilmed havde de en informerende og indbydende hjemmeside. Det trak i os - så vi skrev til Mathias (gulvafdelingsansvarlig), som vendte hurtigt, seriøst og imødekommende tilbage. Han kom ud og så gulvet og vi vurderede sammen, hvad der var brug for. Inklusiv kyndig vejledning. Gulvfolkene gik straks i gang efter overtagelse - og de kom til tiden og alt som aftalt. Resultat: Sublimt og lige i øjet :-) Det blev til et smukt asketræslamelparket efterbehandlet med lak og en bordplade, der har fået et nyt shine med en gang afslibning og olie. Vi kan på alle måder anbefale Nemovo til denne slags opgaver :-)

9. elokuuta 2021