Tænkte at en lokal håndværker var det helt rigtige da vores tag skulle skiftes. Jeg blev klogere! En opgave der blev sat til 3 uger varede 10 uger, i en periode med masser af blæst og regn. Vand kom... Näytä lisää
Godt håndværk siden 2015
Rugmarken 15 st th, 3060, Espergærde, Tanska
- +4552425430
- kontakt@helsingoercarpenter.dk
- helsingoercarpenter.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
God håndværker
Fik anbefalet Carpenter Entreprise fra gode venner.
Carpenter Entreprise (Peter) gennemførte opgaven med opførsel af overdækket terrasse samt nye sternbrædder og vindskeder professionelt og med et flot slutresultat.
Under hele processen følte vi os i gode hænder og det blev udført som lovet. Vi kan derfor varmt anbefale virksomheden til andre.
Pålidelig håndværker og arbejde i høj kvalitet.
Vi ønskede en ny terrasse og et skur samt nogle mindre opgaver og firmaet løste det til nær perfektion. Der var nogle små bump på vejen og hver gang blev det løst uden ekstra omkostning til aftalt pris. Meget pålidelig håndværker som holder hvad de lover. Arbejdet er i højeste kvalitet og under projektet ønskede flere forbipasserende kontaktoplysninger. Vi har været glade for processen og det endelige resultat. Vi har brugt dem to gange nu.
Dejligt kvalificeret arbejde udført af lokale folk.
Vi ville gerne have lokale folk til at udskifte vores sternbrædder på gavlene. Det har Carpenter.dk udført og afleveret et flot stykke arbejde. Det har været nemt og behageligt at kommunikere og arbejdet er udført til tiden. Alle aftaler overholdt. Det er vi super glade for.
.I am a professional carpenter with 15 years of experience and I am looking for a job.
I am writing to submit my unsolicited application for a professional carpentry position.
Keenly interested in the carpentry and cabinetmaking sector, I believe I possess the necessary qualities and skills to join your existing team. After obtaining my CFPP diploma in 2004, I had the opportunity to work at Metabo, a large timber company in my home country of Mauritania, before immigrating to Saudi Arabia. I then had my first contract abroad with EL HANOUF GROUP, where I was responsible for carpentry maintenance work on ministerial buildings.
Available immediately, I am ready to fully commit to your company and to any tasks you may entrust to me.
I remain at your disposal to provide any further information you may require and am available for an interview at your convenience
Supersøde og effektive tømrere
Supersøde og effektive tømrere. Byggede en overdækket terrasse præcist som aftalt. Var en lille smule langsomme i kommunikationen med hensyn til at få lavet aftalen, men det var også over og lige efter sommerferie og det er ikke noget, der gør, at jeg ikke varmt vil anbefale dem. Opførelsen af overdækningen blev lavet hurtigt og effektivt.
Frustrende skift af tag
En opgave der blev sat til 3 uger varede 10 uger, i en periode med masser af blæst og regn. Vand kom gennem utilstrækkelig afdækning med ødelagte lofter som resultet. Krav om yderligere betaling for affaldshåndtering, selv om det var et fastpristilbud - hvad gør man ikke for at få arbejdet til at glide når huset mangler tag. En forglemmelse ved afslutning af opgaven i slutningen af 2024, hvor afløbstud ved tagrende ikke var loddet, har betydet, at vand har sjaskes ned over muren siden slut 2024, indtil jeg nu for egen regning har fået opgaven løst efter måneders ventes.
Var det ikke fordi det håndværksmæssige ser ud til at være i orden ville 2 stjerner være mere passende.
Nyt tag
Carpenter har stået for opgaven med at udskifte vores tag. De er meget effektive og arbejdsomme. På trods af at de havde udfordringer med vejret gik alt godt.
Vi er meget tilfredse med resultatet og vi havde en god dialog igennem hele forløbet.
Vores oplevelse med Carpender har været rigtig god og vi kan klart anbefale dette firma til andre.
Pernille & Lars
Havde en tagskade som Carpenter fiksede…
Havde en tagskade som Carpenter fiksede lynhurtigt - rensede endog tagrenden når nu de alligevel var deroppe. Super service og flinke folk !
Vi har fået lavet halvtag til terrassen…
Vi har fået lavet halvtag til terrassen af Carpenter.
Det er vi meget glade for.
Virkelig fedt, at aftaler om tid har været overholdt.
Vi kan klart anbefale Carpenter
Kompetent organisering af arbejdet med…
Kompetent organisering af arbejdet med en kompliceret opgave. Håndværksmæssigt flot resultat.
Nem at komme igennem til
Nem at komme igennem til, overholder sine aftaler og leverer et godt stykke håndværk - kan klart anbefales.
🌟 En overdækket terrasse ud over…
🌟 En overdækket terrasse ud over forventningerne! 🌟
Vi er utroligt tilfredse med det arbejde, vores håndværkere har udført på vores terrasse. Resultatet er simpelthen fantastisk!
Fra start til slut var processen smidig og professionel.
Vi værdsatte den tydelige kommunikation og pålidelighed gennem hele processen. Det er tydeligt, at vores håndværkere tog deres arbejde alvorligt og sørgede for, at vi var tilfredse med hvert trin på vejen.
Efter en så positiv oplevelse er vi glade for at have valgt denne virksomhed, og vi ser allerede frem til vores næste projekt med dem. Vi kan varmt anbefale dem til alle, der leder efter professionelle og pålidelige håndværkere.
Tak igen for en fremragende service og et fantastisk resultat!
Fantastisk forløb
Fantastisk forløb. Kreative input og forslag til løsninger ved tilbudsgivningen. Konkurrencedygtig pris (ikke dyrest og ikke billigst), og sublimt håndværk, en fulgt tidsplan og høj service. Nogle af de dygtigste i Nordsjælland til hårdttræ's terrasser. Kæmpe anbefaling herfra.
Jeg har kun godt at sige om firmaet…
Jeg har kun godt at sige om firmaet Carpenter!
Jeg har fået en ny terrassedør.
Tømrerne kom præcis til aftalt tid og de arbejdede koncentrerede og effektivt.
De tog sig af et uforudset problem, som de vurderede, der måtte gøres noget ved, før den nye dør kunne sættes i. -De tog sig af problemet, selvom opgaven dermed tog længere tid den dag, længere ti end beregnet ( jeg havde fået fat tilbud, så det kostede ikke mig extra)
Jeg er så tilfreds og har stor tillid til dette firma, som jeg sagtens kan anbefale!
Venligst,
Neel
Peter er en håndværker der kan sit fag
Peter er en håndværker der kan sit fag. Vi har fået udført en opgave med udskiftning af gulv, - arbejdet blev udført til den aftalte tidsplan og pris. Alt fungerede bare. Vi kan kun give den bedste anbefaling til Peter.
Kirsten og John Helsted
Særklasse!
Efter mit andet møde med Peter Hansen var jeg klar med a videregive mit hjem. Peter og hans samarbejdspartner Mikkel, virker utroligt profesionelle og fik det til a fungere uden dekkedare. De lukkede opgaven halvanden dag før den aftalte dato. Jeg kan trygt og godt sige ‘GOD’ for disse håndværkerer.
Tak for hjælpen, hvilket stykke arbejde!
Har arbejdet sammen med carpenter på…
Har arbejdet sammen med carpenter på samme byggeplads nogle gange, og det har været lige godt hver gang. Der bliver udført kvalitetsarbejde og det bliver udført til tiden. Jeg kan varmt anbefale dem, som jeg også gør til venner og familie. 5 stjerner her fra
En klar anbefaling herfra.
Kan hel klart anbefale at i bruger carpenter til diverse tømreropgaver både store som små.
Kundeservice, planlægning og udført arbejde var i top hele vejen igennem processen.
Vil fremadrettet kun bruge carpenter til mine kommende opgaver.
Konstruktiv kærlighed til sit fag
Jeg har som arkitekt og tilsynsførende haft fornøjelse af Peter og Mikkel som udførende på en stor og kompleks renovering. Der var både krav til særlige udførelsesmetoder som harmonerede med de gamle konstruktioner, og nye bygningsdele som skulle passe ind. Samarbejdet har været kendetegnet af direkte åbenhed og forståelse for nye ideer, men også evne og lyst til at komme med egne forslag i god dialog.
Jeg vil personligt anbefale Carpenter…
Jeg vil personligt anbefale Carpenter til min omkreds👍 De er professionelle i det arbejde de udføre, har brugt dem flere gange til diverse store og små opgaver og de har hvergang leveret et super resultat💪 Hvis i vil have lavet et perfekt stykke arbejde så tøv ikke med at bruge Dem.