Thomas and his team always make a move completely stress-free. I'm a repeat customer. Everything was fixed-price, very reasonable and clearly agreed in advance. Cheker was the guy in charge on the day... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Havde frygtet den store flyttedag, efter 10 år i huset på over 700m2 og med 6 garager godt fyldt, tænkte vi at det blev et sandt mareridt. men må bare sige at 2 små liftbiler med 2 flinke og stærke... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wow for en totaloplevelse fra Nemovo! Fra første kontakt var kommunikationen professionel og venlig. Flytte opgaven gik over al forventning. André og Ivan mødte frem til den aftalte tid -og hil... Näytä lisää
Jeg valgte Nemovo til at slibe min terrasse, dels pga. en fornuftig pris men primært pga. de gode anmeldelser på Trustpilot. Nemovo lever fuldt ud op til de gode anmeldelser, og får også ubetinget 5 f... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Hos Nemovo har vi specialiseret os i alle typer opgaver i forbindelse med flytteservice og istandsættelse. Overlad trygt ansvaret til os, og lad os hjælpe dig med: - Flytning - Gulvservice - Malerarbejde - Rengøring. Nemovo - Din garanti for et godt resultat
Yhteystiedot
Ejby Industrivej 30, 2600, Glostrup, Tanska
- kontakt@nemovo.dk
- www.nemovo.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Vi har brugt Nemovo på arbejdet til…
Vi har brugt Nemovo på arbejdet til flytning internt såvel som eksternt, til maling og gulvslibning.
De kan deres kram. Følger op på alting og leverer super service.
Gulvslibning i verdensklasse 😊
Gulvslibning i verdensklasse 😊
Et ulækkert og missligeholdt gulv fra start 30erne, som er blevet forvandlet ud i alle kanter og hjørner til et flot, lækkert og glat poleret gulv.
👍👍👍👍👍
Smukke gulve - bedste anbefaling
Efter besøg af Mathias, som gav os fin rådgivning omkring div muligheder, valgte vi, at få vires gulve slebet og lakeret. Dørtrinnene stod knivskarpe Sikke et flot resultat! Og der var rengjort og nydeligt efter endt job. Tak for det. De bedste anbefalinger herfra
Vi er glade for vi valgte Nemovo
Hvor er vi glade for, vi valgte Nemovo til lægning af nyt gulv samt gulvafslibning. Fra første besøg af Christopher til hurtig handling med at få hele sagen sat i gang. Gulvsliber, gulvlægger, murer samt VVS. Alt blev tilrettelagt perfekt, og alle aftaler og tidspunkter blev overholdt. Dejligt at have gode håndværkere der føler for at aflevere et flot arbejde. Vi vil bestemt bruge Nemovo igen.
Vi har haft en super oplevelse
Vi har haft en super oplevelse, både med kundeservice og gulvmanden der kom ud og sleb tagterrasse og altan. Der blev lagt tid og ære i at levere et godt resultat, og vi er super tilfrede. Kan klart anbefales.
Nemovo klarer "det hele"
Bestilte istandsættelse af mine pigers værelser og har tidligere benyttet Nemovo til flytninger af både erhverv og privat karakter, hvor Mathias nævner at de kan klare "det hele" ift. flytning af inventar, slibning af gulv, maling mm. Jeg har altid været tilfreds, så jeg giver dem et kald. På under en uge er der maler og tømrer i gang, og kan ikke være mere tilfreds med resultatet. En klar anbefaling herfra.
Super flytning
Jeg har brugt flyttemænd flere gange før men min oplevelse med nemovo er klart den bedste jeg har haft.
Jeg talte med Mathias som bookede mig ind i deres kaldender hurtigt.
Alt blev gjort som aftalt og de var super hurtige og meget proffesionelle.
Jeg vil klart anbefale Nemovo til alle fremover. Super firma hvor det hele bare spiller
Kæmpe ros til Nemovo
Vi har fået de flotteste bordplader i vores køkken efter besøg af Mathias fra Nemovo. Hurtig, effektiv og super professionel betjening. Kæmpe ros og mine varmeste anbefalinger.
Flytning fra lejlighed til hus
Jeg skulle flytte fra lejlighed i Hvidovre til hus i Slangerup på en lørdag, og Nemovo sendte Jens og Sebastian kl 9 om morgenen. De to knægte fik et hurtigt overblik over det, der skulle flyttes, og pakkede så uden nogle problemer og på rekordtid alt ned i bilen, og med stor respekt for mine ting blev det hele transporteret og, igen, lynhurtigt pakket ud, hvor vi ønskede det i vores nye hus. Prisen var meget konkurrencedygtig, og måske endda også lidt for billig for den gode service man får :)
Vi er MEGET tilfredse og vil klart anbefale Nemovo fremover!
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse. Super professionelt hele vejen igennem fra tilbudsgivning til færdiggørelse. Stor ros til medarbejderne Patrik og Zacharias. Kan varmt anbefales.
Anbefalelsesværdig
Vi har benyttet Nemovo til både gulvslibning og nu her udskiftning af vinduer og yderdøre alt sammen til perfektion. Super flot resultat, venlige og betænksomme håndværkere. Vi er igennem hele forløbet blevet løbende orienteret omkring leverance og efter udført arbejde opfølgning med råd omkring vedligeholdelse.
Tilbud på gulvlægning og malerarbejde
Jeg har I januar haft kontakt med Nemovo ifm. jeg havde behov for at få nogle tilbud på gulvlægning og malerarbejde.
De vendte hurtigt og venligt tilbage på mine forespørgsler og efterfølgende spørgsmål.
Desværre ændrede mine behov sig, så jeg havde ikke behov for hjælp til opgaverne alligevel.
Men jeg vil helt sikkert række ud efter dem en anden gang.
Effektivt arbejde hele vejen igennem.
Nemovo klarede vores flytning fra rækkehus til lejlighed på 4 timer, alt i henhold til det aftalte. Tømte flyttekasser blev hentet samme dag, som vi meldte dem klar til afhentning. Høflige og hjælpsomme unge mennesker hele vejen igennem.
Jeg var i gode hænder
Jeg har haft glæden af Nemovo og deres arbejde. Det bedste for mig var at de havde det hele i en pakke.
Jeg benyttede mig af maling, gulvslibning og flytning. Alt fungerede perfekt.
Nemovo leverer et udsædvanlig flot resultat.
Vi fik fik i januar 2020 fuldslebet stue- og køkkengulv, trappe, samt et værelse på 1. sal. Stue og trappe blev efterbehandlet med 3 x tokomponent lak (Royal mat fra Berger Siedle), mens værelset fik 1 x hvid lud, samt 2 x hvid olie. Resultatet mere end indfrier vores forventninger, Nemovo fik ved en fejl beskadiget vores alusokkel i køkkenet, men sokkelen blev uden ekstra omkostninger skiftet, hvorefter køkkenet fremstod flottere end ved opstart. Vi kan derfor kun varmt anbefale Nemovo, når gulvet trænger til en opfriskning. Medarbejderne leverer et flot stykke arbejde, samtidig med de efterlader hjemmet flottere end da de ankom. Tak for jeres indsats.
Fantastisk service
Fantastisk service, Jakob guidede mig igennem at få de korrekte services, for at klargøre min nye lejlighed. Ville slet ikke kunne klare det, uden deres hjælp. Derudover en sindssygt flot gulvbehandling, 12/10.
Det absolut bedste firma til at klare en flytning!
Jeg vil aldrig mere bruge andre end Nemovo! Helt igennem den bedste flytning vi har oplevet ( flyttet 3 gange inden for 1 år) Vi syntes det er en god pris/billigt ifh til det høje service niveau man får. Første gang vi brugte den kom de og pakkede hele vires lejlighed sammen og passede godt på alle vires ting. De var omhyggelige og rolige. Jeg var så taknemlige. Virkelig søde og imødekommende. Anden gang, Vi havde brug for akut flytning lige op til jul. De kom med mindre end 24 timers varsel og stillede med 2 mand, der bare tog opgaven med et smil. Jeg vil altid råde familie og venner til at bruge Nemovo til flytning. Tak til jer Nemovo!
Jeg har flyttet mit klaver fra Holbæk…
Jeg har flyttet mit klaver fra Holbæk til Middelfart, og det var to ansvarsfulde, professionelle og søde unge mænd, Frederik og hans hjælper, der stod for det. Tak for en god service. Og en omhyggelig indpakning og flytning.
Kanon resultat og service
Vi fik i forbindelse med et huskøb, lavet gulve og malet samt ordnet flytning af Nemovo. Igennem hele forløbet har Nemovo/Mathias været super nemme at komme i kontakt med og få gode råd af. Alt blev også leveret som lovet og til tiden. Vi var yderst tilfredse med det færdige resultat og kan kun varmt anbefale alle at benytte dette firma.
Virkelig veludført arbejde til aftalt tid
Nemovo sleb, lud- og oliebehandlede vores gulv. Vi er meget tilfredse med dette firma, der udførte et top professionelt stykke arbejde. Gulvet blev super flot, og præcis som vi havde aftalt det skulle være.
Jeg havde en god dialog med firmaet hele vejen igennem - også efter arbejdet var udført, hvor jeg blev ringet op, for at høre om jeg var tilfreds med arbejdet.
Gulvmændene mødte op til aftalt tid, i godt humør, og var gode til at rådgive os om hvordan man skal vedligeholde et oliebehandlet gulv.
Jeg kan varmt anbefale Nemovo.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.