Nemovo Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Nemovo leverede en bordplade. De kom lidt senere end jeg havde regnet med, så min ven, der skulle hjælpe mig med at slæbe bordpladen op på anden sal var gået hjem. Da de endelig kom var de super fl... Näytä lisää

Wow for en totaloplevelse fra Nemovo! Fra første kontakt var kommunikationen professionel og venlig. Flytte opgaven gik over al forventning. André og Ivan mødte frem til den aftalte tid -og hil... Näytä lisää

Verdensklasse virksomhed. Jeg roser sjældent, men de fortjener den største ros herfra for bordplade montering!

Virksomheden arbejder fra kl. 7 til 22 uden at tage hensyn til naboerne. De åbner alle vinduer, spiller høj musik og råber og skriger hele dagen. Når vi naboer beder dem om at skrue ned kl. 21 (da for... Näytä lisää

1. Muutto- ja säilytyspalvelu
  2. Puuseppä
  3. Siivous
  4. Kokoamis- ja asennuspalvelut
  5. Lattiaurakoitsija

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Hos Nemovo har vi specialiseret os i alle typer opgaver i forbindelse med flytteservice og istandsættelse. Overlad trygt ansvaret til os, og lad os hjælpe dig med: - Flytning - Gulvservice - Malerarbejde - Rengøring. Nemovo - Din garanti for et godt resultat

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super professionel erhvervsflytning.

Super professionel erhvervsflytning.

De er dygtige til lidt mere avancerede løsninger med nedtagning og opsætning. Fornuftige priser, hurtig respons og professionel service. Jeg føler mig i trygge hænder hos Nemovo, og jeg vil helt sikkert bruge dem igen.

1. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Nemovo

Tusind tak for den stærke anbefaling.

Det glæder os at høre, at I oplevede flytningen som professionel og tryg – især når det gælder de mere tekniske løsninger med nedtagning og opsætning, hvor planlægning og præcision er afgørende.

Tak for tilliden og for de pæne ord om både pris, tempo og service. Vi står selvfølgelig klar igen, når behovet opstår.

Nemovo

Super god og professionel rådgivning

Super god og professionel rådgivning, og virkelig flot og professionelt kvalitetsarbejde !

29. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Nemovo

Tusind tak for de pæne ord.

Det glæder os at høre, at både rådgivningen og kvaliteten af arbejdet levede op til dine forventninger.

Tak for tilliden.

Nemovo

Godt arbejde til en fair pris

God kommunikation. Hurtig besvarelse af min henvendelse på afslibning, lud-og sæbebehandling af 40 m2 Dinesen plankegulv. Arbejdet udført til ug og til en fair pris. Kan absolut anbefale firmaet.

27. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Nemovo

Tusind tak for anbefalingen.

Det glæder os at høre, at både kommunikationen, tempoet og kvaliteten af arbejdet på jeres Dinesen plankegulv levede op til forventningerne.

Tak for tilliden.

Er ikke kunde

Er ikke kunde, men er lige blevet overpøset med vand af en af firmabilerne, som bevidst kørte over i den for at ramme mig… virkelig dårlig stil og ingen tager telefonen. Så værsgo

17. heinäkuuta 2023

Hej Christina

Det er vi oprigtigt kede af at læse – det er selvfølgelig på ingen måde acceptabel adfærd, hvis det er foregået sådan.

Det er bestemt ikke meningen, og det stemmer ikke overens med den måde, vi ønsker at opføre os på – hverken over for kunder eller andre i trafikken. Vi tager den slags meget alvorligt.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere. Hvis du har mulighed for at sende os tidspunkt, lokation og eventuelt nummerplade, så følger vi op internt med det samme.

Top professionelt firma!

Top professionelt firma, der både kan flytte, bygge og male for dig! Vi har fået flyttet vores køkken og sat det op igen, samt malet. Alt er gået bedre end vi havde drømt om, så vil klart anbefale alle andre at bruge dette firma også. Vi følte os trygge i processen fra start til slut. 5-stjerner er for lidt!

11. toukokuuta 2023

HOLD JER VÆK. UPROFESSIONELLE

Total fusker firma der er uprofessionelle og ubehøvlet.
Tilbuds nr T2519
Kunde Nr. 31607847
Tilbud på glat linoleumsgulv i køkken opstart ved dørtrin da det køres ind fra køkken i rammen.
Da det blev lagt startede de fra væg, resultat I måtte skærer i karm og erstatte trin. I benytter dårligt træ. Der er bølger i linoleumen og store skæve samlinger. Nægter at reagere på henvendelser, der bliver sagt man er besværlig og lagt på

23. maaliskuuta 2023

Hej Helle

Vi er lidt usikre på hvem din anmeldelse henvender sig til og vi kan hverken se at du er registreret som kunde, eller at vi har været i kontakt med dig, så kan du venligst uddybe anmeldelsen og beskrive mere konkret hvad det skulle dreje sig om?

Vi ser frem til at høre fra dig :-)

BH Nemovo

Ærgerlig kommunikation og arbejdsgang

Nemovo lavede vores køkkengulv, repararede en bjælke og satte fodlister op hos os. Arbejdet med gulv og bjælke foreløb ganske fint og resultatet er tilfredsstillende. Problemet opstod i kommunikationen ved besigtigelsen, hvor deres udsendte lader til at have misforstået opgaven og bestilt de forkerte fodpaneler. Dette kunne der så efterfølgende ikke gøres noget ved, da tømreren kom for at lave arbejdet og blev spurgt ind til størrelsen på fodpanelerne. En noget uheldig misforståelse og uhensigtsmæssig arbejdsgang, hvis ikke de udsendte arbejdere kan tænke selvstændigt og besvare simple spørgsmål.

15. joulukuuta 2022

Klar anbefaling af Nemovo

Gulvslibning:
Super fin oplevelse med Nemovo.
Nem kommunikation med Mathias ved bestilling, kom som lovet og et rigtig fint resultat til følge.
Klar anbefaling herfra 🙌🏼

4. lokakuuta 2022

Min søn havde brugt Nemovo til flytning…

Min søn havde brugt Nemovo til flytning og renovering af sit hus med filtsning,maling,nye vinduer m.m.til UG.
Derfor valgte jeg dem til flytning fra en stor gård til parcelhus d.25.8.22 i den mest varme og lumre dag. De 4 gutter som kom, var bare super stærke og positive til alt hvad vi bad dem om. Ingen brok, men bare super positive og skånsomme med vores indbo. Prisen var også helt i ordren. Kæmpe tak til jer.😀 I er et super team. Stor anbefaling herfra
Vh. Mikael Helsinge

26. elokuuta 2022

Skal du have slebet gulve i fremtiden…

Skal du have slebet gulve i fremtiden er Nemovo 100 % firmaet du skal kontakte.
Mathias og hans top professionelle Team leverer verdensklasse service, ALDRIG har jeg oplevet en service der bare spiller som hos Nemovo😊
Med ultra kort varsel får fik vi tilbud og et resultat ugen efter der er fantastisk.
Tak til Mathias, Sune og Jonas for et Outstanding arbejde😍

17. elokuuta 2022

Levere som aftalt og rigtig behageligt forløb

Beskrev opgaven på Nemovo's hjemmeside og blev hurtigt kontaktet af Mathias for høre nærmere om opgaven. Det lykkedes at få en tid meget hurtigt og god rådgivning om hvad der skulle laves. Fik en slibning og lakering af gulvet og resultatet er blevet rigtig fint. Der er nuanceforskelle og steder hvor skaderne ikke kunne slibes væk, men alt dette blev forklaret før slibning - alt blev leveret som forventet og forklaret. Servicen er i top, de er lette at få fat i og det hele blev leveret på aftalte dato. Kan klart anbefale Nemovo til gulvslibningsopgaver.

16. elokuuta 2022

Fra skrot til Slot

I tæt samarbejde med Nemovo forvandlede vi vores nye lejlighed fra "Skrot til slot". Jeg har nu brugt Nemove til flere opgaver og der har absolut ikke været noget negativt at sige om processerne eller arbejdet. De er meget samarbejdsvillige og nemme at få kontakt til under selve renoveringsprocessen. Jeg kan varmt anbefale Nemove til andre som ønsker at få renoveret deres lejlighed eller hus. Ingen opgave er for store eller for små til Nemovo.
5 stjerner herfra!

13. heinäkuuta 2022

Gulvafslibning

Nemovo sleb gulv i stue og entre. Kom til den aftalte tid og færdig på den aftalte tid. Fantastisk flot stykke arbejde. Tusind tak! I får lov til at slibe gulvene i resten af lejligheden når det bliver aktuelt. Nemovo får mine varmeste anbefalinger.

5. heinäkuuta 2022

Fin service

Fik slebet og olieret gulve i hele vores lejlighed. Fin service, søde mennesker, vildt flot enderesultat.

Et godt eksempel på, hvorfor man skal overlade den slags til professionelle, i stedet for at forsøge at spare lidt penge ved at gøre det selv.

12. kesäkuuta 2022

Godt arbejde

Gulvslibning og maling af slidt ryger lejlighed. Aftaler overholdt, fair pris og gode løsninger ved gulv udfordring. Kommer til aftalt tid og færdig til samme, desværre et særsyn med andre håndværkere.

20. toukokuuta 2022